Evet haklısın halil.
Samed kardeş ben o yorumu sizinle alay geçmek için yazmadım
Ben o yorumu eö de bize siz kim ismet kesmek kim diyen lodoslara yazdım.
Açıkcası söyledigin laflar ağırıma giddi.
Az KıŞıle Çok İş (iSMET KESİMİ VİDEOSU)
- Nedenben
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: HUN
Re: Az KıŞıle Çok İş (iSMET KESİMİ VİDEOSU)
Eskı Bır Anıın Vıdyosu Ama Bıkac BıLmeden KonusanLar Doru Sanıp YaLnıs bıLdıkLerını KendıLerınınde AdLarı Gıbı BıLdıgı ArkadasLar Icın Doruyu DuzeLteLım O DonemLerde Ismetı Kesmeyı PıLanLamıyorduk Sadece Bır Tesaduf Uzerıne Bu OLay GercekLestı.
Ayrıca GunceLLemeGeLmısdı Once MuhafızLarı 1 Kısı Kesıyordu Ama Bu Vıdyo Zamanında O Sorun Yokturdu Cunku gunceLLeme GeLmısdı Iksır Mevzusuna GeLınce Junona Kactane Hasar Iksırı KuLLanıLıyor.? Vıdyoyu Ceken Haggard Sarap Iksır Ictı Dıye Cantasındada Bıkac Iksır Var Dıye Bır KAsa Iksırmı OLuyor Sız Kasanızdakı IksırLerı FazLamı Goruyorsunuz.? AnLam Vermıs dEyıLım.
Adı Ustunde Vıdyo Hersey Net Apacık Ortada Eskı Konu Tekrar AcıLarak Tartısma Yasamaya Gerek Yok.
Ama bıLmeyenLer Icın Bı AcıkLama Vıdyoyu Basından Sonuna Kadar IzLeyın Kac Iksır IcıLmıs Sonra Kasanızdakı MateryaL Koydugunuz YerLerı Sayın Uzun Lafın Kısası Was Here
Ayrıca GunceLLemeGeLmısdı Once MuhafızLarı 1 Kısı Kesıyordu Ama Bu Vıdyo Zamanında O Sorun Yokturdu Cunku gunceLLeme GeLmısdı Iksır Mevzusuna GeLınce Junona Kactane Hasar Iksırı KuLLanıLıyor.? Vıdyoyu Ceken Haggard Sarap Iksır Ictı Dıye Cantasındada Bıkac Iksır Var Dıye Bır KAsa Iksırmı OLuyor Sız Kasanızdakı IksırLerı FazLamı Goruyorsunuz.? AnLam Vermıs dEyıLım.
Adı Ustunde Vıdyo Hersey Net Apacık Ortada Eskı Konu Tekrar AcıLarak Tartısma Yasamaya Gerek Yok.
Ama bıLmeyenLer Icın Bı AcıkLama Vıdyoyu Basından Sonuna Kadar IzLeyın Kac Iksır IcıLmıs Sonra Kasanızdakı MateryaL Koydugunuz YerLerı Sayın Uzun Lafın Kısası Was Here

Tebrikler İsmeti aslında daha kolayda kesebilirdiniz üst yoldan gelsediniz 4 muhafız kesip ardından ismet geliyo zaten :lol: :lol:
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

oradaki 2 muhafız epeyce zorlamıştır sizi neyse konu tartışmaya açık gereksiz bir konu Forum içerisinde klanlar bölümünde yayınlanması daha uygun diye düşünüyorum.
HİPHOPSTYLE
O zamanki iş şimdi olsun
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Klan: Lodos
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
Öncelikle beyler biz handani kesmek için baya kişi gerek ama ısmet ise onun yanında resmen çerez kalır yalansam açık açığa konuşun. Eskiden veya şimdi ısmet kesmek çok kolay biz lodoslar handani kesmek için 2 kat çıkması gerek oraya çıkana kadar arkadan diğerleri kalkıyor ha biride bizimde muhafızlarımiz az demişsiniz eee arkadaşım bizimki çok haklısın ama siz ısmetı keserken tüm muhafızları kesmiyonuz ki ama biz handani keserken 1 tane kalması bile sakıncalı oluyor sen bunu galiba hiç düşünmedin . Yani kale bakımından arzlara daha öncelik taşınmıştır:-) sıkıyorsa getirin handani bizde ısmetı getirek ws attırak kim kimden güçlü görelim:)
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
- kabusxbalistikx
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Arzın Çocukları
Samed Kardeş Yaws Bi laf Vardır Nerde Çokluk orda bişe olur diye.. Ben lodos ların Masum gilin alp gilin 75 kişi toplayıp geldiğini bilirim.. oo yüzdenn handanı kesmek ismeti kesmek boş konular. biz oyunda hep aynı şeylerii yapmaktan sıkıldık Hiphop 2 muhafız degil kale içi videolarda var izlemenii isterim..

AsiL İnSan İdaRe EdeR. Aciz İnSan Şikayet EdeR. BaSiT İnSan İhaneT EdeR. DüRüsT İnSan SabıR EdeR..

tebrik ederim.. baya iksiriniz gitti ama deymiş. Güzel bi gösteri çıkıt karşımıza..daha iyisi beklerim dicem ama daha iyisi olmaz heralde. kalenin içine kadar girdiniz. 
THexGaMeLoRd [Ejder Asa(^)]
lılGaMeLoRdlıl [Latif(^)]
GaMeLoRd [Ashab-ı Keyf(^)]
IıIGaMeLoRdIıI
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

-
- İri Fare Avcısı
- Klan: Lodos
4 muhafız kes sonra ismeti kes peh bide handan öle olsa en az 25 muhafız kesmek gerek tekrar kalkmaları sayma 6 kişi ile arz kalenin ilk merdivenleri cıkılmaz