sen zaten arz karakterli lodossun . banada dönek diyorsun . doğru döndüm ama en azından arz karakterli degilim senin gibi kesildigimde milletle ugrasmıyorum
Maksat eğlence olsun ama sana vakit kaybettirmiş...
Bu tür şeyleri takmadan oynamanı tavsiye ederim Gökhan Oyundan daha fazla zevk alırsın Dün böyle bi durumda kalmıştım çok güldüm çünkü kaçarken çıkmaz sokağa girmişim arkamda 30 lodos
Dün eö.de lodos kaleye geldiğimizde oldu bu
sen zaten arz karakterli lodossun . banada dönek diyorsun . doğru döndüm ama en azından arz karakterli degilim senin gibi kesildigimde milletle ugrasmıyorum
Arz karakterli lodosmuşum bak sen
Yeni yetmedeki bebeklere bak. adam büyücüye savascısıyla vs teklıf edıyor ve sonrada arz karakterlı lodos diyor . klanda nedense seni kimse istemiyor? dha fazla konusma yol al
yok ender takmakla alakası yok . en başında dedim zaten kesebilirler. sadece ziyaretlerine gitmem gecikmez bunu bisinler.
bu arada mert . ben lodos klanına girerken koca harflerle yazdım isteymeen yasak atsın dedim . senn babanın klanı olmadıgına gore fazla ötme bir de savaşçınıda kestim bunu da hatırlıyorum .
Eylencemi ? benim görevimin süresi 10 dk ve ben 25 tetikçi kesip ışık hanıma gidecektim 43 lv şifacıyım kestim 6 dk içinde giderken yolda 4 büyü 1 savaşçı birsii hapsetme atıo 15 sn sonra dieri 15 sonra dieri hapsetmeler bitince durdurma derken süre doldu :!:
Valla ben böyle şeylerde hep eğleniyorum Görev mörev hikaye,rica edince bazı lodoslar bırakıyo beni
Tabi müsade etmeleri karşı tarafa kalmış bi konu ama "İşim var bırakırmısınız?" diye sorunca beni bırakanlara tekrar teşekkürler