Tebrikler dedim bu 1.
İkincisi zaten kesememişsiniz kardeşim.
Muhtemel cevap: Zaten başlıkta deneme yazıyor.
Cevap: Ozaman yorum yapmanızın manası yok
Size bu yorumum Roney ve Büyücümerlyn ona buna saçma sapan güleceğinize açında kendi bir yerinize gülün.rosenda2mg yazdı:GodfreyxSpider07 yazdı:MykonS yazdı:Hani öğretmenimdin :S![]()
![]()
Forumda oraya buraya laf atan birine birşeyler öğretecek halim yok.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Anka'na dön hamsterturkoxHAMSTER yazdı:Sunucu rekoru yazıp ta ben mi göremedim diyeceğim ama yok bulamadım.
Tebrikler dedim bu 1.
millet 3 kişi kadim kesiyor bunlar3 kişi yeşil kesemiyoristkvxmunise yazdı:Anka'na dön hamsterturkoxHAMSTER yazdı:Sunucu rekoru yazıp ta ben mi göremedim diyeceğim ama yok bulamadım.
Tebrikler dedim bu 1.
Icha yazdı:Alıntı yapılan kişininturkoxHAMSTER yazdı:Tebrikler.Fakat rekor demeden önce araştırma yapsaydınız 1 ay önce bizim 3 buyucu ile kestiğimizi görürdünüz.
sunucusu:anka
yorum yaptığı yer: tılsım
yorumub]1 ay önce biz yaptık[/b]
sorusub]nerede yaptıydınız?[/b]
muhtemel cevabıb]ankada[/b]
sorusub]e o zaman bu yorumun tılsımda ne işi var?[/b]
muhtemel cevabı1: biz yaptıydık diyebilmek egosu nasılsa tatmin olmuş gibi hisseder
muhtemel cevabı2ost kasmış olur
muhtemel cevabı3:kendi de bilmiyordur
Rekor sıfatını elinden alır mı bu konuda: ankanın rekoru kendine tılsımın kendine
Çıkarılacak ibretu]araştırma daveti yapmadan önce insan ne sunucuda yorum yaptığını kendi de araştırabilmeli[/u]....
Yav sen ne diyon?SouLaNqeL yazdı:Size bu yorumum Roney ve Büyücümerlyn ona buna saçma sapan güleceğinize açında kendi bir yerinize gülün.rosenda2mg yazdı:GodfreyxSpider07 yazdı:MykonS yazdı:Hani öğretmenimdin :S![]()
![]()
turkoxHAMSTER yazdı:Icha yazdı:Alıntı yapılan kişininturkoxHAMSTER yazdı:Tebrikler.Fakat rekor demeden önce araştırma yapsaydınız 1 ay önce bizim 3 buyucu ile kestiğimizi görürdünüz.
sunucusu:anka
yorum yaptığı yer: tılsım
sorusub]e o zaman bu yorumun tılsımda ne işi var?[/b]
muhtemel cevabı1: biz yaptıydık diyebilmek egosu nasılsa tatmin olmuş gibi hisseder
muhtemel cevabı2ost kasmış olur
muhtemel cevabı3:kendi de bilmiyordur
Rekor sıfatını elinden alır mı bu konuda: ankanın rekoru kendine tılsımın kendine
Çıkarılacak ibretu]araştırma daveti yapmadan önce insan ne sunucuda yorum yaptığını kendi de araştırabilmeli[/u]....
bu arada yazını ciddiye almadığım için dikkatli okumamıştım.
İlk önce sanırım bir cümleden yada paragraftan sonuç çıkarman yada fikir çıkarmanda küçük zorluklar var.
Yazımı bir kaç kez daha okuyup bana :
gibi saçma sapan şeyler yazma olur mu? sana uzun uzun ne anlatmak istediğimi yazmayacam.
Beyler hepinizden özür dileriz .RoneY yazdı:Yav sen ne diyon?SouLaNqeL yazdı:Size bu yorumum Roney ve Büyücümerlyn ona buna saçma sapan güleceğinize açında kendi bir yerinize gülün.rosenda2mg yazdı:GodfreyxSpider07 yazdı:MykonS yazdı:Hani öğretmenimdin :S![]()
![]()