Maden Çekme

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
rapper
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Maden Çekme

Mesaj gönderen rapper »

xbyreds yazdı:inanmıyorsan dene benle iddalaşma 7 24 iridyum başındayım :) farenin sol tarafında çıkar hep topla yazısı her tarafında çıkmaz
Bende 7/24 mavi başındayım sende iddialaşma. Ayrıca farenin sol tarafında çıksa bile ön,aşağı ve yukarı olmak üzere 3 tane yön var. Sen hangisinde çıkacagını bilmiyorsun ve diğer adam benim taktikle madeni sen basana kadar çekiyor. Şu an en etkili taktik benim yazdığım arkadaşım istediğine sorabilirsin (bilen birine ;) )
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper

~ Since BeTa ~
Kullanıcı avatarı
xbyreds
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen xbyreds »

ben ilk yazımda genellikle sol tarafında çıkar dedim evet dediğin doğru alt ve üst tarafta da çıkar ama hiçbir zaman sağ tarafta çıkmaz :)
Kullanıcı avatarı
rapper
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen rapper »

xbyreds yazdı:ben ilk yazımda genellikle sol tarafında çıkar dedim evet dediğin doğru alt ve üst tarafta da çıkar ama hiçbir zaman sağ tarafta çıkmaz :)
Ben başka birşey söylüyorum ama önemli olan nerde çıkması değil .. :)
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper

~ Since BeTa ~
Manasiyok
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Manasiyok »

Maden çıkmadan 1 snden daha kısa bir süre içinde sağ tıklandığında maden olmamasına rağmen topla yazısı çıkar.. Diğer kullanıcı madeni gördüğü an siz çekmiş olursunuz..
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
Kullanıcı avatarı
xbyreds
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen xbyreds »

ben senin dediğin o konudan bahsetmedim kendi mesajımdan bahsettim.senin dediğini birçok kişi yapıyor özellikle tepegözdeki topaza gidilmez oldu abi kardeş topluyor millet
Kullanıcı avatarı
xFirelifex
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xFirelifex »

Topla yazısı hiçbir zaman sağ tarafta çıkmaz diyen arkadaşa sevgilerimle...
Resim
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
Kullanıcı avatarı
rapper
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen rapper »

xbyreds yazdı:ben senin dediğin o konudan bahsetmedim kendi mesajımdan bahsettim.senin dediğini birçok kişi yapıyor özellikle tepegözdeki topaza gidilmez oldu abi kardeş topluyor millet
O yüzden bilip bilmeden konuşma madende oturman pek fazla birşey kazandırmamış sana tecrübe bakımından yukarıdaki mesaja bak ;)
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper

~ Since BeTa ~
Kullanıcı avatarı
mardinli122
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen mardinli122 »

rapper yazdı:
xbyreds yazdı:yine aynı şekilde benzer bir taktik var ama buna açık denemez kısaca özetlemeye çalışayım.
bilindiği üzere topla yazısı her tıklamada farklı yerlerde çıkıyor topla yazısı genellikle farenin sol tarafında çıkar bu bir. elin diğer taraflara kaymasın :)
ikinci bir olay ise şudur sürekli sağ tıklayınca birkaç tıklamadan sonra sağ tıklamak için tekrar biyere tıklayarak sağ tıklamak gerekiyor yani birkaç tıklamadan sonra tekrar sağ tıklayamıyorsun.bilindiği üzere madenin belirli bir bölgesi vardır.sadece o bölgeye sağ tıklarsan topla yazısı çıkar. FAKAT madenin kenarına yani sağ tıklayabileceğin en kenar bölüme sürekli sağ tıklayabilirsin her zaman farklı bir yerde çıkar fakat refleksin kuvvetliyse anında madeni kaparsın.

benim taktiğim budur varsa daha iyisi lütfen paylaşın :roll:
1.si topla yazısı farenin sol tarafında çıkacak diye birşey yok farenin çevresinde heryerde çıkabilir.
2. kendi taktiğin de benim yazdıklarımla aynı zaten reflekslerle ve el çabukluğuyla ilgili..

Çok ısrar ettiniz diye anlatıyorum açıklığı ( Bu arada bu açıklıktır kesinlikle program vs. değildir) Madene tıklayınca topla yazısı çıkıyor. Orada topla yazısına basmıyorsunuz orada kalıyor. Başkası madeni çekiyor. Bir daha maden çıktığında topla yazısı kaldığı için basıyorsunuz ve madeni anında çekiyorsunuz yani topla yazısını bir önceki madenin çıkışında bekletiyorsunuz. Bunu 2 kişi daha rahat yaparsınız. Biri bekletir diğeri çeker sonra diğer el bekleten çeker.. Anlayabilen anlamıştır zaten başka bir açıklaması yok ..
Kardeş valla bu taktik olmsasaydı ben oyunda bitmiştim hep kullanıyorum bunu :D
Resim
Kullanıcı avatarı
Forumkral
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Forumkral »

Bütün iş 2 noktada bitiyor.
1-Bilgisayarın hızlı olacak(BEnim bilgisayarım fps 60 larda eğer gerçekten o madeni çekeceksem çekerim)
2-El göz koordinasyonu iyi olacak.
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Kullanıcı avatarı
wilfredo
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen wilfredo »

xbyreds yazdı:inanmıyorsan dene benle iddalaşma 7 24 iridyum başındayım :) farenin sol tarafında çıkar hep topla yazısı her tarafında çıkmaz
7 24 iridyum başındasın da hep kaptırıyorsun galiba :lol: topla hep sol tarafta çıkıyormuş :lol:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön