Çerge denen kişiliksiz
- bendensairolmaz
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Çerge denen kişiliksiz
Çerge Allahın dan bul tılsım görevini yapmamıza izin vermedin Allahından bul görev olmamasına rağmen 100 kere sölememize rağmen bilerek kestin philiyi hemde 4 5 kez sen ne adi kişiliksiz bir insansın senin gibi adi insanlar yüzünden insanlar oyundan soğuyor adi herif Allah Belanı Versin senin....

Re: Çerge denen kişiliksiz
yapdığı kötü bişey olabilir kardeş haklıdısındırda belki olayı görmeden bişi diyemeyiz ama bi oyun beddua etmeye değmez

- bendensairolmaz
- FareAdam Düşmanı
Foto koysam ne olcak arkadaşın görevi vardı kesiyordum dicek 5 kere olmamış galiba 5 kere kesio arkadaş birde alay ediyor böle insanlara bedduadan başka bişi etmiceksin

- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
bu günlük aklıma başka laf gelmiyo artık yarına yorum yazarım kota doldu :mrgreen:
haklısın kardeş ama gereksiz bişey duanlamı yaşadı bedduanla ölsün xDbendensairolmaz yazdı:Foto koysam ne olcak arkadaşın görevi vardı kesiyordum dicek 5 kere olmamış galiba 5 kere kesio arkadaş birde alay ediyor böle insanlara bedduadan başka bişi etmiceksin
beni tanıyan bilir bilen anlar anlayan susar anlamayan uzar ....

morukkelleci yazdı:bu günlük aklıma başka laf gelmiyo artık yarına yorum yazarım kota doldu :mrgreen:
şaka güzel xD
beni tanıyan bilir bilen anlar anlayan susar anlamayan uzar ....

bu konuyu açınca eline ne geçti:D
Karşında gördüğün yorgun yürek tamemen senin eserin..!
Madem sevmiyordun mdm sonunda bn yokum diyip ayrılıcaktın ndn çıktın?beni ağlatmak çok mu hoşuna gdiyordu?
Madem sevmiyordun mdm sonunda bn yokum diyip ayrılıcaktın ndn çıktın?beni ağlatmak çok mu hoşuna gdiyordu?
- bendensairolmaz
- FareAdam Düşmanı
funda elime geçen şu senin gibi herşeye muhalefet olanları birden insanları tanımak isteyenleri göstermek için açtım sadece post kasmak için yorum yapma konulara adam gibi yorum yapacaksan yap yorumunu seni her forumda görüyorum hep gereksiz mesajlar
Örneğin forum ismi vermiyim bi ölüm haberinden bahsediyor altına yazmışsın çok hoş olmuş daha konuyu okumadan yoorum yapıyorsun bırak bu gereksiz hareketlerini....
Örneğin forum ismi vermiyim bi ölüm haberinden bahsediyor altına yazmışsın çok hoş olmuş daha konuyu okumadan yoorum yapıyorsun bırak bu gereksiz hareketlerini....

morduman çok konuşyuosun:D
bendeşairolmaz haddini aşma ben egrkesiz yorumalr yapıyorsam tasası sana mı düştü? istediğim knouya istediğim yorumu yaparım mdm konu açıyosun yapılıcak yorumlara saygı duyman gerekir sen o olgunluğa erişememişsin daha ve o ölüm haberi geçen konuyu söylesene bi forum ismi ver vermessen aşşırmam çünkü atıyosun öyle bi konuya öyle bi yorum yapmadığımı sende biliyosun uydurma o yüzden
bendeşairolmaz haddini aşma ben egrkesiz yorumalr yapıyorsam tasası sana mı düştü? istediğim knouya istediğim yorumu yaparım mdm konu açıyosun yapılıcak yorumlara saygı duyman gerekir sen o olgunluğa erişememişsin daha ve o ölüm haberi geçen konuyu söylesene bi forum ismi ver vermessen aşşırmam çünkü atıyosun öyle bi konuya öyle bi yorum yapmadığımı sende biliyosun uydurma o yüzden
Karşında gördüğün yorgun yürek tamemen senin eserin..!