Yakamozxinziva yazdı:Yakamozx loncasndan ayrılıyorum herkes kndne iyi baksn iyi forumlar
Nereye nur ya hayret birşey bunu en son senden duymamız lazım lütfen! bir yere göndermiyoruz seni. bir problem varsa konuşalım bir yola koyalım.
Eğer düşman arıyorsan kendine ; git aynaya bak bir kere. Eğer dost arıyorsan kendine ; bakma hiçbiryere! Çünkü: o (Allah c.c.) sana şah damarından daha yakın...
Yakamozxinziva yazdı:Yakamozx loncasndan ayrılıyorum herkes kndne iyi baksn iyi forumlar
Nereye nur ya hayret birşey bunu en son senden duymamız lazım lütfen! bir yere göndermiyoruz seni. bir problem varsa konuşalım bir yola koyalım.
Nereye Nur aBlacım Bu Loncayı Sen ve Sabri aBi ile Beraber kurmadınızmı ? Cihana aBimin Dediği qiBi Bunu e soN Sizin söymeneniz qereKir. Hiç biyere qöndermiyoruz .
%LaStMoHiCaaN % YakamozxJustice % Lastmohikan %
%^_^iSmaiL ^_^ % Biz 7 Yaşında okuLa.10 Yaşında Hayata.15 Yaşında Dünyaya Rest Çekmişiz.Satmayız 3-5 Kuruşa Kardeşim DedikLerimizi.!
Bir Veda da benden .uzun süredir oynadıgım oyuna ara verme zamanı geldi artık, bu vedanın dostlarım veya arkadaşlarımın hiç bir ilgisi yk biraz kendime gele bilmem için ve kafamdaki bazı sorunlarını unutama bilmem için her şeyden uzaklaşmam lazım,oyunda kalbini kırdıgım veya hayel kırıklıgına ugratıgım arkadaşlarımdan burdan ö z dilyrm,Herkes hakını helal etisn.. k.i.b a.e.o **MEMO**
Leonidans yazdı:Bir Veda da benden .uzun süredir oynadıgım oyuna ara verme zamanı geldi artık, bu vedanın dostlarım veya arkadaşlarımın hiç bir ilgisi yk biraz kendime gele bilmem için ve kafamdaki bazı sorunlarını unutama bilmem için her şeyden uzaklaşmam lazım,oyunda kalbini kırdıgım veya hayel kırıklıgına ugratıgım arkadaşlarımdan burdan ö z dilyrm,Herkes hakını helal etisn.. k.i.b a.e.o **MEMO**
Ruby
Belaxbattle SiZi SeViYoRum
Dejong
Karekterlerimi kardeşime bırakıyorum .
benimde Saten TAdım yok Dayı Sende oLmazsam YunusLa napcam beN beNde Veda ediyorum eLveda YakaMoz aiLeSi ... Biraz Kendime qelip Kafamı düzeltmem Lazım Bu kafa ile qidersem Kalp Kırabilirim . Kalp Kırmak bANa yakışmaz beNde Veda ediyorum. Lütfen özellikle eren aBi SeN enqel oLmazsan Sevinirim :?
%LaStMoHiCaaN % YakamozxJustice % Lastmohikan %
%^_^iSmaiL ^_^ % Biz 7 Yaşında okuLa.10 Yaşında Hayata.15 Yaşında Dünyaya Rest Çekmişiz.Satmayız 3-5 Kuruşa Kardeşim DedikLerimizi.!
Size birazcık zaman verıorum memo sen zaten baska bi yere gitcen giremicen ama aramazsan döverım gelip ismail sende biraz takıl kafanı dinle tamam nur sana karışmak benım haddim değil Sabri ile konusuruz bu kadar diyceklerim bende Sizi Seviyorum ve böyle Dönemlerin Gelceğinide Biliodum geçeceğini bildiğim gibi oyun sıkıcı hal almaya basladı haklısınız yeni bişeler gelene kadar yapcak bişeler bulamıoruz maskadım bu dönemi en az zarar alarak atlatmak