Günümüzde çalınan çarların sayısı gittikçe artıyor, bir bakıma şifreler değişse bile mail adresimize, telefonumuza vb. yerlere şifremizin değiştirildiğine dair haber gönderiliyor fakat çarı ele geçiren kişiler bunların farkında olduğu için ilk iş olarak itemleri ve paraları kendi çarına aktarıyor bende şöle birşey düşündüm: Bankamızda ve birisiyle alışveriş yaptığımızda bize bir şifre sorulsun, o şifre onaylandığında alışveriş başlasın ve bankada açılsın böylelikle çarımız çalınınca korkulcak birşey olmaz
Çalınan çarlar için yeni çözüm...
Çalınan çarlar için yeni çözüm...
Merhaba,
Günümüzde çalınan çarların sayısı gittikçe artıyor, bir bakıma şifreler değişse bile mail adresimize, telefonumuza vb. yerlere şifremizin değiştirildiğine dair haber gönderiliyor fakat çarı ele geçiren kişiler bunların farkında olduğu için ilk iş olarak itemleri ve paraları kendi çarına aktarıyor bende şöle birşey düşündüm: Bankamızda ve birisiyle alışveriş yaptığımızda bize bir şifre sorulsun, o şifre onaylandığında alışveriş başlasın ve bankada açılsın böylelikle çarımız çalınınca korkulcak birşey olmaz

- xDarkiMMortaLx
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Çalınan çarlar için yeni çözüm...
Puk kodu da olsun mu?
İlim ilim bilmektir
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Yunus Emre
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Yunus Emre
xDarkiMMortaLx yazdı:Puk kodu da olsun mu?
bunu en az 1000 kere söyledik
bilinmez yazdı:bunu en az 1000 kere söyledik

~~ www.unruly.tk ~~ loncamızın yeni forumu...
:arrow:bilinmez yazdı:bunu en az 1000 kere söyledik
Bir konu açmadan önce bu konunun daha önce açılmış olup olmamasına dikkat ediniz
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
bence en mantıklısı karakter sile tıklandığında şifre istemesi lazım şifreyi yazmadan karakter silinmemesi lazım çalıp sildikleri zaman emeklerimiz boşa gitmesin ...
*gidene dur demem ben be güzelim*
*sen benim sevgime çoktan yenildin*
*gidenler zaten sevmemiştir be güzelim*
*sen benim sevgime çoktan yenildin*
*gidenler zaten sevmemiştir be güzelim*
- Grandxtexas
- Kobra Takipçisi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
defalarca dile getirildi ama genede yapmıyorlar demekki çhar çalındıkça daha çok emek harcanıyor daha çok plus alınıyor daha çok ikv oynanıyor!
http://bit.ly/qM7njk
Merhabalar
İstanbul Kıyamet Vakti oyunumuzun anasayfasına giriş yaptığınızda Destek/İletişim sekmelerini izleyerek, bu fikrinizi destekle paylaşabilirsiniz.
Gönderilen her e-mail'in dikkatle okunduğuna emin olabilirsiniz.
İstanbul Kıyamet Vakti oyunumuzun anasayfasına giriş yaptığınızda Destek/İletişim sekmelerini izleyerek, bu fikrinizi destekle paylaşabilirsiniz.
Gönderilen her e-mail'in dikkatle okunduğuna emin olabilirsiniz.