İstanbul Kıyamet Vakti'ne Nasıl Başladınız ?
- Excellence
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: İstanbul Kıyamet Vakti'ne Nasıl Başladınız ?
Benimde oyuna başlama hikayem gayet kolay oldu sınıftan 2 - 3 kişi baktım değişik değişik muhabbet ediyolardı sende apa var mı ben kuklacıyı kesme görevini yapamadım , yetenekleri verdin mi saf nikel var mı gibisinden konuşuyolardı hava atıyolardı.Ulan dedim ne diyonuz siz
neymiş bu anlatın bakıyım dedim hop anlattılar indirdim kurdum başlarda çok zorluk çeksemde oyunu o arkadaşlarım sayesinde kavradım öğrendim çokta iyi oldu bayıldım bu oyuna hatta ilk günler okulda derste bile oyunu düşünür hale gelmiştim.Artık öyle değil zevkine arada giriyorum savaşıyorm filan itemler zaten düzülü pek bi hedefim yok artık eğlencesine vakit geçiriyormm
EXCELLENCE
Mynette tavla oynarken gördüm bi bakıyım dedim yaklaşık3 3.5 senedir dvm ediyorum D
BeTaxReCord BeTaxReCoRds Betaxtherecord(krdeşimin)
Türk çocugu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
SinCe Beta Lonca Sorumlusu*
Türk çocugu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
SinCe Beta Lonca Sorumlusu*
Banada bir arkadaş bahsetmişti bu oyundan hadi bugün istanbul kıyamet vaktine başlıyoruz demişti. Başladık oyuna, İKV 29lwlken arkadaş 27 lwl olmuştu ben 11 lwl olmuştum bana ezik diyordu o sıralar
Ben oyunu çok oynamaya başladım ama arkadaş sonradan bırakmıştı. Şimdi arkadaş öğrenmek istiyor benden yardım alıyor İKV 29lwlken o öğretmişti şimdi ben ona öğretiyorum 

Ben Level dergisinden gördüm oyunu.. O zamanlar grafikler çok kötüydü bu ne kötü oyun dedim. Sonra bir arkadaşa sordum o da oynuyormuş başla dedi .. Oflaya puflaya başladım.. Ve beta döneminden beri oynuyorum
İlk başlarda sıkıcı gelen oyun görev yaptıkça eğlenceli bir hal aldı ve sonuçç 
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İkv iLe asLında bir tesadüf sonucu karşıLaştm. ArkadaşLar hep kendi araLarında Knıght onLıne dan bahsediyorLardı. Bende anLamadığım haLde dinLiyordum öyLe
O zamanLar pek mmo tarzı oyunLara merakım yoktu. Ancak arkadaşLar anLattıktan sonra bende dedim başLayayım bir onLıne oyuna. Eskiden paso tawLa okey faLan takıLırdm . Sonra Knıghtı yukLedm. Girdim oyuna oynamaya çaLışdım. Baktım ingiLizce bi b.k anLadığım yok
Dedim bu oyunLarın eLbet Türkçeside wardır diye düşündüm. Sonra googLe a Türkçe mmorpg oyunLar yazmışdım. Biraz araştırma sonucu ikv iLe tanışdım. Oyunu indirip kurdum. Oyuna girdim ve karakteri yarattıktan sonra agah beyLe tanışdım
AsLında iLk zamanLar biraz zorLansamda oyun o kadar hoşuma gitmiştiki.. GörewLeri sonuna kadar okuyup eminönünde koordinatLarın sayesinde görewLerin yerLerini buLuyordum
Hiç unutmam sadece recep dayıyı buLmam 1-2 gün sürmüşdü
O zamanLar kimseyede sormuyordum. Çünkü hep Kendim yardım aLmadan kimseden ben kendim başarmak istiyordum. BöyLe bir takıntım war kendim çözüp oyunu zewkLe oynamak yani koLaya kaçmamak çok hoşuma gidiyordu...
Mısır çarşısı yakındaki yıLanLar birden çıkınca oyunun verdiği iLk heycan anLatıLmaz birşeydi.. Ama şimdi sorsanız bana yeni böLgeLer yeni sewiyeLer geLdiğinde o iLk heycanı yaşıyormusun? Tabiki hayır... 
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
- bluewolf45
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Merhaba;
Benim oyuna başlamam bir tesadüf sonucu gerçekleşti. 2006 yılının yaz aylarındaydı ben küçük yaşlardan beri sanayii dahil sürekli çalışan birisiydim o yazda bir bilgisayar tamircisinin yanına işe girmiştim. Bütün gün arka tarafta atölye kısmında tek başıma dururdum zaten bir tek patron ve ben vardık.. Sürekli oyalanıcak bir şey arıyordum.. Sonra Mynette okey oynamak için girdim, oyunlar bölümüne girdiğimde İstanbul Kıyamet Vakti diye bir şey gördüm girdim hikayesini okudum ve zaten Türkçede olduğu için oyunu indirdim açtım sadece Eminönü sunucusu vardı "ByxSanSar" isimli bir büyücü ile oyuna başladım.. Bana en çok çektiren 2 görev Halime Teyze'yi bulmak ve Savaşı bulmak olmuştu yaklaşık 3 saat o ikisini arayıp durdum.. Aslında Recep Dayı'da ayrı bir muamma ama neyse..
Daha sonra o çarı çaldırmıştım birisine bir süre ara verdim sonra Teşkilatta "Techno" ismiyle başladım.. Ama cahillik bu ya Plus paket sevdasına o çarlarıda kaptırdım. Hatta hala hatırlıyorum Teşkilatta çarlarımı Çalan kişinin adı "KoLye" di.. ( Aslında bende onun bütün Kp ve Alman Ok itemlerini yere attım ama giden gitti..
)..
Sonra 6-7 ay bir aradan sonra Sancak sunucusu yeni açıldı ve orada Wolfenstein ile başladım.. Ardındanda Xllserserillx, Hipnotizma çarları bir biri ardına geldi.. Ve 4 seneye yakın bir süredirde devam ediyorum..
İyi Forumlar..!
Benim oyuna başlamam bir tesadüf sonucu gerçekleşti. 2006 yılının yaz aylarındaydı ben küçük yaşlardan beri sanayii dahil sürekli çalışan birisiydim o yazda bir bilgisayar tamircisinin yanına işe girmiştim. Bütün gün arka tarafta atölye kısmında tek başıma dururdum zaten bir tek patron ve ben vardık.. Sürekli oyalanıcak bir şey arıyordum.. Sonra Mynette okey oynamak için girdim, oyunlar bölümüne girdiğimde İstanbul Kıyamet Vakti diye bir şey gördüm girdim hikayesini okudum ve zaten Türkçede olduğu için oyunu indirdim açtım sadece Eminönü sunucusu vardı "ByxSanSar" isimli bir büyücü ile oyuna başladım.. Bana en çok çektiren 2 görev Halime Teyze'yi bulmak ve Savaşı bulmak olmuştu yaklaşık 3 saat o ikisini arayıp durdum.. Aslında Recep Dayı'da ayrı bir muamma ama neyse..
Daha sonra o çarı çaldırmıştım birisine bir süre ara verdim sonra Teşkilatta "Techno" ismiyle başladım.. Ama cahillik bu ya Plus paket sevdasına o çarlarıda kaptırdım. Hatta hala hatırlıyorum Teşkilatta çarlarımı Çalan kişinin adı "KoLye" di.. ( Aslında bende onun bütün Kp ve Alman Ok itemlerini yere attım ama giden gitti..
Sonra 6-7 ay bir aradan sonra Sancak sunucusu yeni açıldı ve orada Wolfenstein ile başladım.. Ardındanda Xllserserillx, Hipnotizma çarları bir biri ardına geldi.. Ve 4 seneye yakın bir süredirde devam ediyorum..
İyi Forumlar..!
๑۩۞۩๑ ICaSaNoVa ๑۩۞۩๑ [(^) Ejder Asa ]
๑۩۞۩๑ ISaVaGe ๑۩۞۩๑ [(^) Asab-ı Kehf ]
๑۩۞۩๑ Wolfenstein ๑۩۞۩๑ [Ecel Getiren]
...Gereksiz eLeştiri sadece gizLi hayranLıktır...
๑۩۞۩๑ ISaVaGe ๑۩۞۩๑ [(^) Asab-ı Kehf ]
๑۩۞۩๑ Wolfenstein ๑۩۞۩๑ [Ecel Getiren]
...Gereksiz eLeştiri sadece gizLi hayranLıktır...
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Bi sitede videolara bakıyodum birden reklamı geldi ilk önce boşver korkudun diye girmedim kıyamet vaktiya öcüler çıkar felan
sorna merak ettim bu bağamlılık başladı
BaTMaNLı ( Savasçı ) XxXBaTMaNLıXxX ( Şifacı ) XxBATMaNLIxX ( Büyücü ) Bu carların asıl sahıbı benım Justlov kardesim hayal kurma
AFFeTMeMULa da carlarımdan bırıydı ve sılındı Bilginize !!!
BaTMaNLı
XxXBaTMaNLıXxX
XxBATMaNLIxX
BaTMaNLı
XxXBaTMaNLıXxX
XxBATMaNLIxX
bi arkadaş başlattı ama tamamen ben kendi yöntemlerimle çözdüm oyunu
hiç başlatan arkadaş yardım etmedi hatta zararı oldu sonra bende çarını çaldım 3 sene önce vaay vay ne zamanlardı bee