İKV yi bırakma aşamasındayım.Neden mi? Buyrun içeri.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
SessizGemi
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Meran

Re: İKV yi bırakma aşamasındayım.Neden mi? Buyrun içeri.

Mesaj gönderen SessizGemi »

Kuyruk acısına sahip olman ,benim kuyruk ısırdığımı ve yamyam oldumu felan göstermez.Bunu senin üstün mantık kurabilme becerine bağlıyorum.(Ne alaka varsa?)
2.olarak ise itemlerin benim itemlerimden kat kat iyi olabilir.Hala eziksin. buda iki. Belli ki zoruna gitmiş.Kendini aklama çabası içindesin.
3.Eziklik sadece item le ,ws ile alakalı değil.İnsan değilsen istediğin kadar zengin ol Hala ezosun
;)
-------Secretman--------
----------RÜZGARLAxKONUŞAN-------------
Kullanıcı avatarı
theogi
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen theogi »

SessizGemi yazdı:Malesef beyler bu aralar oyunu bırakmayı düşünüyorum.Niye diyecek olursanız:

O kadar uğraşıp didinmeme rağmen ne yeterli parayı elde edebiliyoruz ne kp kazanabiliyoruz ne GB lerde item düşüyo.
Oyunda zaten maden fiyatları almış başını gidiyo.Ne kadar küfürbaz, bencil ve egoist şahıslar varsa doldurmuşlar oyunu.Sa diyoz as diyen olmuyo.

Oyundakiler ya tam zengin yada tam fakir.Aynı hindistandaki gibi.Yani artık sıkmaya başladı.Plus deseniz hepsi hikaye.
Bi GB eklentisi yaptılar 8-9 ay sürdü.Oyunun gelişmelere ve değişmelere ayak uyduramadığını düşünüyorum.

Bi maden çekmeye gidiyon başında kamp kurmuşlar sanki 3-4 kişi sabah akşam aynı insanlar.Neti ve eli hızlı olan çekiyo.EE adamın belki interneti o kadar hızlı eğil o zaman elin istediği kadar hızlı olsun gene çekemez.Diğerleri insan değil mi? Onlarında medenlerden yararlanma hakkı yok mu?

Zaten Em lerde adam gibi bişe düşmüyo 20 dakka uğraşıyon Aramit pant düşüyo mesela.Bumu yani.Gb lerde item düşmez.Canavarlardan item düşmez.Reçete de düşmezki hani üretim yapasın.Allah bilir ya reçete olsa bile maden bulmak ve üretmek imkansız oldu.Satın almaya gelirsek Ateş pahası mümkün değil .Artık parayla item almak ta imkansızlaştı .Adam bilge cevo pantı 120 m den satıyo var mı arkadaş böle bişe ya? Ejder asaya bile o kadar masraf yapmadım.

Yani beyler oyun ihtiyaçlara cevap vermiyo artık.Saatler verip istediğini alamamak ,emeğini alamamak ,bu da yetmezmiş gibi ona buna sinilenip en sonunda da sinir hastası olmak... Değer mi sizce?

Umarım bu eleştirilerimden dolayı konu F.yetkilileri tarafından silinmez.Üslubumda oldukça terbiyeli ve adaplıydım.

Yani artık beyler vaziyet bu oyuna son vermem gerektiğini sölüyo.
Arkadaşa katılıyorum madenlerin pahallı olmasına sözüm yok ama yinede para kasmak zor. Yaratık keserken birazdaha fazla para gelse çok iyi olur, ama gülü seven dikenine katlanır fikrindeyim :D
ResimResim
ResimResim
Kullanıcı avatarı
Kruis
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Kruis »

adam kominist beyler dağılın :D
"Fâniyim, fâni olanı istemem. Âcizim, âciz olanı istemem. Ruhumu Rahman'a teslim eyledim, gayr istemem."
Kullanıcı avatarı
Crack
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Crack »

xFirelifex yazdı:Resim

bunu netten buldun sonra internete yükledin sonra buraya upload ettin way anasını ne kadar çok vakti var bazılarının.

Oyun sahibi misin sen kapıyı gösteriyosun sana mı kaldı. Konuyu açan arkadaşa katılıyorum. Oyunda kalma sürelerini uzatmaya yönelik güncellemeler oynanabilirlik oranlarını düşürdü özetle artık eski günler yok bende bırakmak bırakmamak arasındayım hayırlısı.
Resim
Kullanıcı avatarı
leviathan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen leviathan »

bazı oyuncular gerçekten çok bencil adamda full gb den düşen eşyalar war takı lar mor itemler hala gelmiş maden çekiyor ejderi de var elinde üstü azat veya bilge+cevo hala maden maden nedir bu aç gözlülük anlamıyorum
ResimResim
KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ.
Kenan Sizi Öldürür Ben De Gömerim
Kullanıcı avatarı
kerim73
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen kerim73 »

Sormayın ya 2 günde irid piyasasını 16 dan 23 e cektik bu da bir gelişme D 16 al epey satıcı az zaten alıcı muhtac D 23 ten aşağı inme coğunu sat satamadıklarının parasını cıkar kalanları kullan D süpper bişey ya D
KeRiMBeY [Büyücü] [Y2,M1]
KeRiMBeYII [Şifacı] [G3,Ş3]

“Genel Etkileşim” sayfasına dön