Selamun aleyküm arkadaşlar; 3 ay kadar oyuna ara vermiştim sabh çarların şifresini değiştirdim akşam girdigimde 2 adet sobe hesabından 8 çarımın silindiğini gördüm oyuna dönme olasığım % 0 artık Hakkınızı helal edin bnm varsa helal olsun kasa çarını unutmuş 600 m u oyunda en çok sevdiğim bir iki arkadAş ' a vericem maden çarınıda simıişler (: (: içim cız ediyor ama elde değil 2 yıl boşa uğraşmışım neyse sağlık olsun ! bir iki çarım kaldı tek (: oyunda görüşelim /veda
iStanbul Kıyamet Vakti artisT'i (:
Silinen çarlar : Eniix Illxboycottxlll Illxkıdemlixlll Dadaşkentxderman Dadaskentxafyok Illxateshxlll Enıix IIIsorqusuzııı
Allah ' a Emanetsiniz
Artık demir almak günü gelmişse zamandan,
Meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan.
SAĞLIK OLSUN :(
Re: SAĞLIK OLSUN :(
Kasmak problem olmassa 600 m ile üstü şaheserli çok sağlam yeni karakter kasabilirdin ama amacın oyunu bırakmaksa seni kimse engelleyemez.qdexxxx yazdı:Selamun aleyküm arkadaşlar; 3 ay kadar oyuna ara vermiştim sabh çarların şifresini değiştirdim akşam girdigimde 2 adet sobe hesabından 8 çarımın silindiğini gördüm oyuna dönme olasığım % 0 artık Hakkınızı helal edin bnm varsa helal olsun kasa çarını unutmuş 600 m u oyunda en çok sevdiğim bir iki arkadAş ' a vericem maden çarınıda simıişler (: (: içim cız ediyor ama elde değil 2 yıl boşa uğraşmışım neyse sağlık olsun ! bir iki çarım kaldı tek (: oyunda görüşelim /veda
Silinen çarlar : Eniix Illxboycottxlll Illxkıdemlixlll Dadaşkentxderman Dadaskentxafyok Illxateshxlll Enıix IIIsorqusuzııı
Allah ' a Emanetsiniz
Reelde başarılar.
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
- MKAKoMuTaN
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
geçmiş olsun
MkaKoMuTaN by IIxKıBRıSLıxII
Akıllı insanlar yeni fikirleri
Normal insanlar gerçekleri
Basit insanlar ise MKA yı tartışır...
Akıllı insanlar yeni fikirleri
Normal insanlar gerçekleri
Basit insanlar ise MKA yı tartışır...
- Kayserilixlider
- İskele Babası
- Klan: Lodos
gEÇMİŞ oLsun... Real de başarılar...
DELİ DOLUYUZ SÖZÜMÜZ GEÇER...ESENLER...ÇOCUĞUYUZ ŞEKLİMİZ YETER...
Kayserilixlider__KAYSERİLİ__Şehşamilx__xxxPAPAZxxx__
Kayserilixlider__KAYSERİLİ__Şehşamilx__xxxPAPAZxxx__
- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı
Vay be 600m var ve oyunu bırakıyorsun aç kendıne saglam bır buyucu uret ejderı azat cevrıye set al gır mıgratta sıgınaga duşur ıtemlerı hadı 600m olmazsa birşey demıcemde bu kdr kolay pes etmen garıp 600m ıle 3 char açarım en kralından
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-
aynen katılıyorumaldatmaz2012 yazdı:Vay be 600m var ve oyunu bırakıyorsun aç kendıne saglam bır buyucu uret ejderı azat cevrıye set al gır mıgratta sıgınaga duşur ıtemlerı hadı 600m olmazsa birşey demıcemde bu kdr kolay pes etmen garıp 600m ıle 3 char açarım en kralından

Beni işaretli sayma ayrılığa dair , seni yaşanmış tüm aşkların toplamı kadar seviyorum.
Sen nokta koy , ben üç nokta koyuyorum...
- veym2
- Tılsım Tanığı
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
beni sevmediğine eminmisinqdexxxx yazdı:Selamun aleyküm arkadaşlar; 3 ay kadar oyuna ara vermiştim sabh çarların şifresini değiştirdim akşam girdigimde 2 adet sobe hesabından 8 çarımın silindiğini gördüm oyuna dönme olasığım % 0 artık Hakkınızı helal edin bnm varsa helal olsun kasa çarını unutmuş 600 m u oyunda en çok sevdiğim bir iki arkadAş ' a vericem maden çarınıda simıişler (: (: içim cız ediyor ama elde değil 2 yıl boşa uğraşmışım neyse sağlık olsun ! bir iki çarım kaldı tek (: oyunda görüşelim /veda
Allah ' a Emanetsiniz
g.o benim çarda soyuldu bi kaç hafta önce gerçtekn çok kötü bişey inş birakmassın birakırsanda reelde başlarılar
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Lonca: <Estergon>
ilk defa katılıyorumaldatmaz2012 yazdı:Vay be 600m var ve oyunu bırakıyorsun aç kendıne saglam bır buyucu uret ejderı azat cevrıye set al gır mıgratta sıgınaga duşur ıtemlerı hadı 600m olmazsa birşey demıcemde bu kdr kolay pes etmen garıp 600m ıle 3 char açarım en kralından
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
-
- Acemi Savaşçı
[Dailymotion]Bundan bır hafta once bende sıldım carları.LıSeLıTaTaNgAlAr Mkameydan Özledimoqünleri arkadaslarım saqolsunlar bırakmadılar qırıyorum yenı car kasmaya basladım.[/Dailymotion]
- angelona
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Jön Türkler
rapper yazdı:Kasmak problem olmassa 600 m ile üstü şaheserli çok sağlam yeni karakter kasabilirdin ama amacın oyunu bırakmaksa seni kimse engelleyemez.qdexxxx yazdı:Selamun aleyküm arkadaşlar; 3 ay kadar oyuna ara vermiştim sabh çarların şifresini değiştirdim akşam girdigimde 2 adet sobe hesabından 8 çarımın silindiğini gördüm oyuna dönme olasığım % 0 artık Hakkınızı helal edin bnm varsa helal olsun kasa çarını unutmuş 600 m u oyunda en çok sevdiğim bir iki arkadAş ' a vericem maden çarınıda simıişler (: (: içim cız ediyor ama elde değil 2 yıl boşa uğraşmışım neyse sağlık olsun ! bir iki çarım kaldı tek (: oyunda görüşelim /veda
Allah ' a Emanetsiniz
Reelde başarılar.
w
Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer