Çok Yakında Develüasyon Olacak...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Reymond
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: Çok Yakında Develüasyon Olacak...

Mesaj gönderen Reymond »

çok önemli bir konu bence yetkililerin el atması lazım ben ibni ceket üretcem 2 tane gano istiyor 2 gano alsam 10 ml ceketi üretipde satsam 6 ml ne biçim bir orantı bu ?
<)
Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

Bu konuda kimsenin birşey yapabilceğini sanmıyorum , çünkü bu öyle herkesin yapıcağı bir iş değildir . Bu piyasayı yükselten adamlar öyle ya da böyle trilyonlar kasmış adamlardır 2 iridyumu ucuza satarak bunu engelleyemezsin eli hızlı olanlar da bu işi destekler zaten belirttiğim zenginliği belirli bir yere ulaşmış oyuncunun da elinde çok fazla materyal olduğundan onun da işine gelmez geriye kalan sadece izlemek.
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
Kullanıcı avatarı
Crack
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Crack »

rapper yazdı:Piyasayı değiştiren oyuncuların ta kendisidir. Örnek verecek olursak mavi topaz eskiden 2.5m 'e satılıyordu sonra bir oyuncu başkasına daha pahalıya satmak için 4m'e sattı. O da başkasına 4m'e
Söylediklerin sourunu özetliyor ama belli ki biz oyuncular olarak bu kuralllara sadık kalamadık. Problemi biz yarattık biz büyütüyoruz.
Resim
Kullanıcı avatarı
Crack
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Crack »

Reymond yazdı:çok önemli bir konu bence yetkililerin el atması lazım ben ibni ceket üretcem 2 tane gano istiyor 2 gano alsam 10 ml ceketi üretipde satsam 6 ml ne biçim bir orantı bu ?
İSteyerek ve üzülerek Güncel !
Resim
Kullanıcı avatarı
xDarkiMMortaLx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen xDarkiMMortaLx »

Bu sorunu gidermek için kısa bir süreliğine herhangi bir NPC'de maden satılabilir.Tabi ki parası olan anında madenleri satın alıp reçetelerini üretir.Bunun için %25'lik bir ucuzlama ile satılabilir.
İlim ilim bilmektir
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır

Yunus Emre
Kullanıcı avatarı
Fearoftheclipse
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Fearoftheclipse »

Çok önemli bir konu ve duyarlılığın ve sessiz kalamadığın için konuyu açan arkadaşım senide tebrik etmek istiyorum...
Sanırım şimdiye kadar en iyi çözüm yolları madenlerin üstüne 2m 3m gibi fiyatlar yazılması...maden piyasasını düzenlemek için gerçekteki piyasa kurumu gibi oyunda işleyen bir sitem olması ve fiyatlar belli bir çıtayı geçtiği an OOK larda madenlerin üzerinde yazan fiyattan satış yapılmasıdır...
Bu sorun oyuncu-yönetim iş birliği ile artık bitirilmesi gerekiyor...
Saygılarla...
&---Pardusxeclipse---& &---ParDusxBaşKaN---& &---ParDusxBasKaN---&

Kullanıcı avatarı
Crack
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Crack »

Ben sürekli güncel tutarım bu konuyu çünkü bu akşam menekşe Elmasını 15 m satan birine ras ladım Ganoderma 15 m satan birine daha

3 gün önce bu fiyatlar 3 er 4 er daha azdı ne oldu şimdi peki. Enayi yerine konulmak başka emek harcayıp maden çekmek para kasmak başka . Fiyatları şişiren ve şuan bu konuyu okuyan arkadaşlara söylüyorum emek hırsızısınız.

Sade tek bi madenden zengin olamazsınız afedersiniz ama eşşek gibi oyunda kalma sürenizi uzatacaksınız bir yeraltına gireeck bi merana girecek alın terinizle para kazanacaksınız.

Öyle bir menekşeyi 15 m 'na satarak krallık kurdurmazlar adama aklnızı başnıza devşirin.

Bu devran döner bişeyler olur o madenlerı 3 m 'na satamazsınız burası İKV akıllı olun.

Kusura bakmayın biraz sinirli bi ifade kullandım ama yerden göğe haklıyım.

İyi Forumlar.
Resim
Kullanıcı avatarı
ARGOS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Lonca: Old Brothers

Mesaj gönderen ARGOS »

En son gördügümde mavi topaz a 4m diyorlardı ve ben pahalı diyordum.Ama bir sabah kalktığımda ne olmuşsa herkes maviye 10 m den başlayan fiyatlar çekiyor.Şu maviler düşsede ejder üretimine başlayacam artık.Herşey hazırdı ejder için bi maviler eksikti sadece onalr için diğerlerinide satım ecel ürettik.Ama şu an tekrar çalışmalara devam ediyorum.Şu maviler düşsede elimize ejderi de alalım
:?
ARGOS - ARGOSS
.
Resim
.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...
Resim
İsmail Kaya
Kullanıcı avatarı
bilall
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: ALTINORDU

Mesaj gönderen bilall »

Bende bu konudan rahatsızlıgımı bildırmek ısterım. Çünkü bu fıyatlar çokta normal degıl. Yönetımın oyun ıçı pıyasaya karışmak ıstemıyor ama böyle gıderse çok çok zor günler geçırecegız. Bu çagrılarımızı gören yönetımın çözüm getirmesını rica edıyoruz..

Madenler oldugu gıbı deger'lendırılsın..

Iyı oyunlar,forumlar.
HER ZAMAN EN İYİ

BATMANPETROLSPOR
xBATMANPETROLx
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Lonca: KURT LONCASI