İşportacı yerine başka NPC

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

İşportacı yerine başka NPC

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Arkadşalar merana yer altına biliyorsunuz herkez işportacı istiyo ama yönetim hayır diyor haklılarda şöyle bir şey olabir mesela meranda diğer meranlardan sürgün edilmiş veya bozuk bir robot olabilir bizde ona eşyalarını veririz yer altınada cinleri içinden hainlik yapan malları kaçıran cinler olabilir bizde onlara satarız :D
Kullanıcı avatarı
intikamatesi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: <Estergon>

Re: İşportacı yerine başka NPC

Mesaj gönderen intikamatesi »

meranda kesinlikle gerekli... bi meran muhafızı koysalar ona sasat
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
Kullanıcı avatarı
faysbok
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen faysbok »

intikamatesi yazdı:meranda kesinlikle gerekli... bi meran muhafızı koysalar ona sasat
yok kan pençeye benzer br kurt yada cin olabilir
WelderMOODY
ILKERR

Resim
Kullanıcı avatarı
wilfredo
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen wilfredo »

evet kesinlikle gerekli
Kullanıcı avatarı
rockipsiz
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen rockipsiz »

ne olduğu farketmez :D bişi satalım da :D
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Lonca: KURT LONCASI

Mesaj gönderen Sariyerli »

Beyler ilk önce bende bu fikri destekliyodum ancak dikkati düşününce çok sorun yaratacak birşey olduğunun farkına vardım

Diyelim merana isportacı benzeri bişey konuldu.
Eeee ozaman bi defa merana gelen bi daha ayrılmazki örs felanda var orda nasılsa sürekli meran şehrinde takılır.
Böyle olunca orada oluşabilecek kalabılığı düşünebiliyormusunuz ? Kalabalık olması çok sorun yaratcaktır.

Oyuncular arasında benim öldüreceğim canavara daldın vay efendim açsın felan gibi tartışmalar çıkar. Bölge kanalından tartışma eksik olmaz. Sunucuda huzur kalmaz.

Şu anki durum gayet iyi. Eğer para kascaksanız cinlere gidin 2 - 3 vurusluk canları var. hem cincırdaki cinlere satışta yapabilirsiniz.
TILSIM - KURT LONCASI

TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK

EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
Kullanıcı avatarı
Reymond
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen Reymond »

Sariyerli yazdı:Beyler ilk önce bende bu fikri destekliyodum ancak dikkati düşününce çok sorun yaratacak birşey olduğunun farkına vardım

Eeee ozaman bi defa merana gelen bi daha ayrılmazki örs felanda var orda nasılsa sürekli meran şehrinde takılır.
Böyle olunca orada oluşabilecek kalabılığı düşünebiliyormusunuz ? Kalabalık olması çok sorun yaratcaktır.

Oyuncular arasında benim öldüreceğim canavara daldın vay efendim açsın felan gibi tartışmalar çıkar. Bölge kanalından tartışma eksik olmaz. Sunucuda huzur kalmaz.

Şu anki durum gayet iyi. Eğer para kascaksanız cinlere gidin 2 - 3 vurusluk canları var. hem cincırdaki cinlere satışta yapabilirsiniz.
bende bir şey koymasınlar
<)
Kullanıcı avatarı
Scalgar
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Scalgar »

Sariyerli yazdı:Beyler ilk önce bende bu fikri destekliyodum ancak dikkati düşününce çok sorun yaratacak birşey olduğunun farkına vardım

Nothing
Kullanıcı avatarı
rapper
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen rapper »

Mesela Meran Tüccarı denen bir NPC gelebilir eşyalarımızı ona satabiliriz. Çantamı boşaltmak için sürekli Kanpençeye gitmekten bıktım açıkçası cinlere değil de meran şehire kesinlikle bir satıcı npc gerekli .. !
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper

~ Since BeTa ~

“Genel Etkileşim” sayfasına dön