Lonca Uyelerını 200 m le toplayan 1 lonca İşte Atax Loncası
Yorumsuz...!

Kod: Tümünü seç
www.ataxlonca.tkKod: Tümünü seç
http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=32&t=1149

Şimdi bu herif sana turka sen g ay sın dese onada inanacakmısın ?NarkozxTurka yazdı:ben anlamam arkadas adam girmiş söyleyeceğini söylemiş orada yazanamı inanacam sanami inanacam. senin sayendemi oyuna başladıkkı sendemi korkacaz aciz asıl sizsinizşu sancakta kac seveniniz var bakın bi her biriniz birileriyle kavga icinde 2 3 kişi savunanız var onlarda ne zaman oyuna girse 1 kavga icindeler demekki sorun sizde şimdi uza bu resim yeter bana görecegimizi gorduk sen parayla loncana adam toplamaya devam et
![]()

Vahit yazdı:Şimdi bu herif sana turka sen g ay sın dese onada inanacakmısın ?NarkozxTurka yazdı:ben anlamam arkadas adam girmiş söyleyeceğini söylemiş orada yazanamı inanacam sanami inanacam. senin sayendemi oyuna başladıkkı sendemi korkacaz aciz asıl sizsinizşu sancakta kac seveniniz var bakın bi her biriniz birileriyle kavga icinde 2 3 kişi savunanız var onlarda ne zaman oyuna girse 1 kavga icindeler demekki sorun sizde şimdi uza bu resim yeter bana görecegimizi gorduk sen parayla loncana adam toplamaya devam et
![]()
Vesselam

Vahit yazdı:Şimdi bu herif sana turka sen g ay sın dese onada inanacakmısın ?NarkozxTurka yazdı:ben anlamam arkadas adam girmiş söyleyeceğini söylemiş orada yazanamı inanacam sanami inanacam. senin sayendemi oyuna başladıkkı sendemi korkacaz aciz asıl sizsinizşu sancakta kac seveniniz var bakın bi her biriniz birileriyle kavga icinde 2 3 kişi savunanız var onlarda ne zaman oyuna girse 1 kavga icindeler demekki sorun sizde şimdi uza bu resim yeter bana görecegimizi gorduk sen parayla loncana adam toplamaya devam et
![]()
Vesselam