Amin kardesim insallah . Sizlerede ..Çok teşekkürler .Ifyoulike10 yazdı:Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice bayramlara...
--->> İnTiKaM LoNCaSı <<---
Re: --->> İnTiKaM LoNCaSı <<---
Haniballllll
Amin kardesim insallah . Sizlerede ..Çok teşekkürler .Ifyoulike10 yazdı:Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice bayramlara...
Haniballllll
Teşekkürler Kable .Kable yazdı:Benim ömrümde ırmaklar vardır sularında hayallerimi yüzdürdüğüm, benim ömrümde sevdiklerim vardır bayramlar ayrı geçince üzüldüğüm. Bayramınız mübarek olsun!
100.sayfanız hayırlı olsun...
Haniballllll
Teşekkürler ...Sizinde bayramınız mübarek olsun .istkvxmunise yazdı:Ramazan Bayramınız Mübarek olsun ..
Haniballllll
Schaeffer yazdı:böyle mubarek bir günde bize böyle fotoğraflar almak yakışmaz ama sizin loncadaşınızın yaptığı da adamlık değil
Hiç bir şekilde düzenleme yapılmadan konulmuştur ve hala saygısızlık yapmaya devam etti benim aldıgım 1 foto sızın ılgılenmenız ıcın yeter umarım
Böyle mübarek bir günde tatsızlık çıkarmaya gerek yok fakat batuhan'ın daha şık fotoğraflarıda bizde mevcut .Haberiniz ola .Bu bir tehtit değildir,amacımızın hiç bir zaman tatsızlık çıkarmak olmadığını belirtmek için söylenen bir sözdür .
Haniballllll
- VicTorY
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Emrenin karakterlerine işkence uyguluycam oyuna girdiğimde en az 4 açık üye istiyorum
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !
Teşeşkkür Ozanım Seninkide Kutlu OlsunOziii yazdı: İntikam Ailesinin Bayramını En İçten Dileklerimle Kutlarım...
Ademxxintikam
Devilxxintikam
• • Korkular Sizin,İNTiKaM Bizim • •
Devilxxintikam
Teşekkürler Sanada İyi Bayramlar.TechnOMafiA yazdı:
Ademxxintikam
Devilxxintikam
Devilxxintikam
Teşekkürler Sanada.Ifyoulike10 yazdı:Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice bayramlara...
Ademxxintikam
Devilxxintikam
Devilxxintikam
Kable yazdı:Benim ömrümde ırmaklar vardır sularında hayallerimi yüzdürdüğüm, benim ömrümde sevdiklerim vardır bayramlar ayrı geçince üzüldüğüm. Bayramınız mübarek olsun!
100.sayfanız hayırlı olsun...
Teşekkürler Sağolasın Seninde Mübarek Olsun.
Ademxxintikam
Devilxxintikam
Devilxxintikam