sELamlaR bayrAmınız KutLu olsun . nıce baYRamLaRa.
AhmeDxunruLy .. ŞAkıRPaŞaLI..
!! RDMX LONCA SAYFASI !!
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: !! RDMX LONCA SAYFASI !!
Oyunda Rdmxbrotter mı ne die birisini qördüm o loncadan değilmi : :?: :?: :?:
Ruh'um Tabiki Sana O çikolatalar Ama Hepsini Yersen Allah Muhafaza Komaya Girersin , Malum Yaşlandın Artıkruhh yazdı:OOOO Ozim o çikolatalar bana dimi sadeceSağolasın :lol: Dokunanı yakarım ona göre
Unutmadan Mutlu bayramlar herkeseeeeeeeee.
İlk bayram mesajını ben yazcaktım ama Ozan Bey hiç utanmadan, sormadan, çekinmeden yazmış hemen :geek: Hepsi pislük bunların, al birini vur ötekine :lol: :lol:
Enkün Kadar Pislük Varmı Oyunda Kırmızııııı
Türkiye'nin İlk ÜCRETSİZ OYUNU'ymuş..!
İyİ FoRuMLaR...
Xxsavaşcıxxx -- OtHeRsxOzaNş -- OtHeRsxOzaNs -- OtHeRsxOzaN
İyİ FoRuMLaR...
Xxsavaşcıxxx -- OtHeRsxOzaNş -- OtHeRsxOzaNs -- OtHeRsxOzaN
iyi Bayramlar herkesee
Evet malesef ki Rdmxbrottderr bizden yüzsüz kovuyoz gitmiyoda
Evet malesef ki Rdmxbrottderr bizden yüzsüz kovuyoz gitmiyoda
***EnKiN***Rdmxenkin***Rdmxenkinx***Rdmxfenerium***
- Tayfaxozkan
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Selamun aleyküm can ciğerlerim ablalarım abilerim ve güzel kardeşlerim nasılsınız bakalım görüşmeyeli.. Sizleri ve tüm camiayı çok özledim, bugün şeker bayramı gurbette gördüğüm 2nci dini bayram 3'üncüsüde yolda ne kadar bahtı karayım buralara gelince anladım
ama herşeye rağmen mutluyum çünkü sizler varsınız (Çevir gazı yanmasın
) Öncelikle cimcime ablamızın ardından kırmızı deli kız senide çok özledim
ve ve enkin hayta seni hala tam gaz devam ediyosun herbirinizin bayramını en içten dilekle kutluyorum büyüklerimin ellerinden, küçüklerimin gözlerinden öpüyorum...
Gurbetteki eski dostunuzdan selamlar
Bayram sabahları, demli bir çay, su böreği, bayram şekerleri, şeker isteyen çocuklar, Ramazanlık hayvanların sesleri, bir telaş bir koşturmaca. Köprü hep kalabalık, bayram programları, kolonya ikramları, bayram harçlıkları, uzun bayram tatilleri, ev gezmeleri, kısa hal hatır sormalar, el öpenlerin çok olsunlar ve daha bir dolu küçük ayrıntı. Hayatın üzerindeki 'pause' düğmesine dokunun... Kısa bir süre için hayatı durdurun. Mutlu bayramlar...
[Dailymotion]http://www.dailymotion.com/video/xep9sg ... olsa_music[/Dailymotion]
Ramazan Bayramınız kutlu,
Yüreğiniz umutlu,
Umutlarınız atlı,
Sevdanız kanatlı,
Mutluluğunuz katlı,
Sofranız tatlı,
Mekânınız tahtlı,
Ömrünüz bahtlı,
Yuvanız bereketli olsun...

Gurbetteki eski dostunuzdan selamlar
Bayram sabahları, demli bir çay, su böreği, bayram şekerleri, şeker isteyen çocuklar, Ramazanlık hayvanların sesleri, bir telaş bir koşturmaca. Köprü hep kalabalık, bayram programları, kolonya ikramları, bayram harçlıkları, uzun bayram tatilleri, ev gezmeleri, kısa hal hatır sormalar, el öpenlerin çok olsunlar ve daha bir dolu küçük ayrıntı. Hayatın üzerindeki 'pause' düğmesine dokunun... Kısa bir süre için hayatı durdurun. Mutlu bayramlar...
[Dailymotion]http://www.dailymotion.com/video/xep9sg ... olsa_music[/Dailymotion]
Yüreğiniz umutlu,
Umutlarınız atlı,
Sevdanız kanatlı,
Mutluluğunuz katlı,
Sofranız tatlı,
Mekânınız tahtlı,
Ömrünüz bahtlı,

ßasiTLEr iftira EdeR ! / AcizLeR ŞikayeT EdeR.! / AsiLLEr De İdare EdeR..!

- SouLeYMaNeYouLa
- Cin Avcısı
Sayfamıza gelip bayramımızı kutlayan dostlara teşekkürler. Sizlerinde ve tüm Müslüman alemininde Ramazan Bayramı mübarek olsun. Büyüklerimin ellerinden , küçüklerimin gözlerinden öperim. ALLAH nice bayramlar göstersin inşallah. Bu arada beni soran arkadaş evet RDM loncası üyesiyim. Ne yazıkki bi kurtulamadık bu delülerin arasından
başta enkin pislüğü
Herkese kucak dolusu sevgiler, saygılar..
RoTTdeRbLitZ
Tayfaxozkan yazdı:Selamun aleyküm can ciğerlerim ablalarım abilerim ve güzel kardeşlerim nasılsınız bakalım görüşmeyeli.. Sizleri ve tüm camiayı çok özledim, bugün şeker bayramı gurbette gördüğüm 2nci dini bayram 3'üncüsüde yolda ne kadar bahtı karayım buralara gelince anladımama herşeye rağmen mutluyum çünkü sizler varsınız (Çevir gazı yanmasın
) Öncelikle cimcime ablamızın ardından kırmızı deli kız senide çok özledim
ve ve enkin hayta seni hala tam gaz devam ediyosun herbirinizin bayramını en içten dilekle kutluyorum büyüklerimin ellerinden, küçüklerimin gözlerinden öpüyorum...
Gurbetteki eski dostunuzdan selamlar![]()
Yüreğiniz umutlu,
Umutlarınız atlı,
Sevdanız kanatlı,
Mutluluğunuz katlı,
Sofranız tatlı,
Mekânınız tahtlı,
Ömrünüz bahtlı,
Allah Razı Olsun ;
Ramazan Bayramınızı Kutlar Yüce Rabbim den Hayırlara Vesile Olmasını Dilerim
Hayırlı Bayramlar

Büyüklerin ellerinden, küçüklerin gözlerinden öper şeker mi şekerrrr tadında bir bayram geçirmeniz dileğiyle... Bayramınız kutlu olsun. Allah nice bayramlara sevdiklerimzle çıkarmayı nasip eylesin.
Rdmxantijen
Rdmxantijen
İsoMİsooo (= Antijen... O bir lodos şifacısııı , o birr arzların baş belası
- Faggy
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Herkesin Bayramını Kutluyorum.
AncyraxDjateşI [♦ Ecel Getiren ♦]
AncyraxDjateşII [♦ Ejder Asa ♦]
AncyraxDjateşIII [♦ Ashab-ı Kehf ♦]
AncyraxDjateşIV [♦ Latif ♦]
♣ AncyraTR ♣ ♦ [FARUK] ♦
AncyraxDjateşII [♦ Ejder Asa ♦]
AncyraxDjateşIII [♦ Ashab-ı Kehf ♦]
AncyraxDjateşIV [♦ Latif ♦]
♣ AncyraTR ♣ ♦ [FARUK] ♦
- bilall
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: ALTINORDU
Selamun aleykum,
Ramazan bayramınızı en ıçten dıleklerımle kutlarım. Sevdıklerınızle mutlu bır bayram geçırmenızı temenni edıyorum, hoşçakalın
Ramazan bayramınızı en ıçten dıleklerımle kutlarım. Sevdıklerınızle mutlu bır bayram geçırmenızı temenni edıyorum, hoşçakalın