mitmet yazdı:5 kişi çıkınca o orda duramaz 3ün altına düşerse kişi sayısı bölqeden atılıyorsunYaLnIzKaLp yazdı:6 Kişi Öldür Kenanı , Diğer 5 Kişi Çıkınca Print Al Ne Akıllısın![]()
![]()
Yapma Ya O Kadar Ciddisin ?
mitmet yazdı:5 kişi çıkınca o orda duramaz 3ün altına düşerse kişi sayısı bölqeden atılıyorsunYaLnIzKaLp yazdı:6 Kişi Öldür Kenanı , Diğer 5 Kişi Çıkınca Print Al Ne Akıllısın![]()
![]()
bn bilip bilmeden mi konuşuyorum? anlamını öqren bu cümlenin öle kullan cahil dümbeleqi qibi dolaşma ortalıktaYaLnIzKaLp yazdı:mitmet yazdı:5 kişi çıkınca o orda duramaz 3ün altına düşerse kişi sayısı bölqeden atılıyorsunYaLnIzKaLp yazdı:6 Kişi Öldür Kenanı , Diğer 5 Kişi Çıkınca Print Al Ne Akıllısın![]()
![]()
Yapma Ya O Kadar Ciddisin ?Bilip Bilmeden Konuşmam , Bilip Bilmeden KONUŞMA
![]()
mitmet yazdı:bn bilip bilmeden mi konuşuyorum? anlamını öqren bu cümlenin öle kullan cahil dümbeleqi qibi dolaşma ortalıktaYaLnIzKaLp yazdı:mitmet yazdı:5 kişi çıkınca o orda duramaz 3ün altına düşerse kişi sayısı bölqeden atılıyorsunYaLnIzKaLp yazdı:6 Kişi Öldür Kenanı , Diğer 5 Kişi Çıkınca Print Al Ne Akıllısın![]()
![]()
![]()
bizde hata olmaz o yüzden bilmiom :mrgreen: :mrgreen:YaLnIzKaLp yazdı:mitmet yazdı:bn bilip bilmeden mi konuşuyorum? anlamını öqren bu cümlenin öle kullan cahil dümbeleqi qibi dolaşma ortalıktaYaLnIzKaLp yazdı:mitmet yazdı:5 kişi çıkınca o orda duramaz 3ün altına düşerse kişi sayısı bölqeden atılıyorsunYaLnIzKaLp yazdı:6 Kişi Öldür Kenanı , Diğer 5 Kişi Çıkınca Print Al Ne Akıllısın![]()
![]()
![]()
Laflarına Dikkat Et Süzme SeniO Gevşek Ağzını Sıkarım İngiliz Anahtarıyla
Haddin Yok Benim Cevaplarıma Yorum Yapamazsın![]()
Bilip Bilmeden Konuşuyorsun Çünkü ; Grup Bölgelerinde Bazen Hata Olabiliyor Ve 1 Kişide Olsa Kalabiliyor![]()
mitmet yazdı:
5 kişi çıkınca o orda duramaz 3ün altına düşerse kişi sayısı bölqeden atılıyorsun![]()
mitmet yazdı: bn bilip bilmeden mi konuşuyorum? anlamını öqren bu cümlenin öle kullan cahil dümbeleqi qibi dolaşma ortalıkta
mitmet yazdı: bizde hata olmaz o yüzden bilmiom :mrgreen: :mrgreen:
Geçen sen mi özelime mesaj atıp kadim 3 kişiyle taktiğini sormuştun ?kemkan yazdı:Millet 3 büyü kadim kesiyor, ben kenanla ws yapmışım çok mu![]()
YİNE HİÇ Bİ HALT BİLMEYİP ORTALIĞA YIRTIK DONDAN ÇIKAR GİBİ ÇIKMIŞIN !!!mitmet yazdı:bn bilip bilmeden mi konuşuyorum? anlamını öqren bu cümlenin öle kullan cahil dümbeleqi qibi dolaşma ortalıktaYaLnIzKaLp yazdı:mitmet yazdı:5 kişi çıkınca o orda duramaz 3ün altına düşerse kişi sayısı bölqeden atılıyorsunYaLnIzKaLp yazdı:6 Kişi Öldür Kenanı , Diğer 5 Kişi Çıkınca Print Al Ne Akıllısın![]()
![]()
![]()
bna diyene bak konu kapandı sn yırtık dondan çıkar qibi fırlıyonbwingrove yazdı:YİNE HİÇ Bİ HALT BİLMEYİP ORTALIĞA YIRTIK DONDAN ÇIKAR GİBİ ÇIKMIŞIN !!!mitmet yazdı:bn bilip bilmeden mi konuşuyorum? anlamını öqren bu cümlenin öle kullan cahil dümbeleqi qibi dolaşma ortalıktaYaLnIzKaLp yazdı:mitmet yazdı:5 kişi çıkınca o orda duramaz 3ün altına düşerse kişi sayısı bölqeden atılıyorsunYaLnIzKaLp yazdı:6 Kişi Öldür Kenanı , Diğer 5 Kişi Çıkınca Print Al Ne Akıllısın![]()
![]()
![]()
BU HATA DEİLDİR DİĞER 5 KİŞİ ALT F4 ÇEKEREK ÇIKARSA 1 KİŞİ KALIR![]()
![]()
![]()