stilist yazdı:SLM DOST LONCASI..........
ben dostxstilist şimdi sayfanız çok değişmiş yeni kişiler eklenmiş belki tanımazsınız ama eskilerden petro abim falan tanır.....oyunu bırakalı yaklaşık 1 sene oldu... ama hala unutulmadınız....forum sayfası bile değişmiş.....eğer eskilerden beni tanıyan varsa bir selam vermesi yeter.....petrocelli....bitter...beyazmai....emo...sayamadığım birçok kişi hepsi aklıma gelmiyor ama siz selam verirseniz muhakkak hatırlarım DOST LONCASI HAKİKATEN MÜKEMMEL İNSANLARLA DOLU BİR LONCAYDI HEPİNİZ ALLAHA EMANET OLUN HAYIRLI GÜNLER TEKRAR TÜM LONCADAKİ ARKADAŞLARIMA SELAMLAR OLSUN........
DOST X STLİST
gerçi murat arkadaş listeyi yazmış ama bu listeden başka kişi yoktur loncada diye ben eskilerden olduğum için kabul olur sanırım
Ablam Bu kadro şu anda aktif olarak oyuna devam edenler tabiki loncamın diğer üyeleri kalbimizdeki listenin başlarındadırlar....
Dostxpegasusx
PeGaSuS
Tılsım Görev Yardımlaşma Ekibi: Sadece biraz destek ve zaman, o kadar
stilist yazdı:SLM DOST LONCASI..........
ben dostxstilist şimdi sayfanız çok değişmiş yeni kişiler eklenmiş belki tanımazsınız ama eskilerden petro abim falan tanır.....oyunu bırakalı yaklaşık 1 sene oldu... ama hala unutulmadınız....forum sayfası bile değişmiş.....eğer eskilerden beni tanıyan varsa bir selam vermesi yeter.....petrocelli....bitter...beyazmai....emo...sayamadığım birçok kişi hepsi aklıma gelmiyor ama siz selam verirseniz muhakkak hatırlarım DOST LONCASI HAKİKATEN MÜKEMMEL İNSANLARLA DOLU BİR LONCAYDI HEPİNİZ ALLAHA EMANET OLUN HAYIRLI GÜNLER TEKRAR TÜM LONCADAKİ ARKADAŞLARIMA SELAMLAR OLSUN........
DOST X STLİST
gerçi murat arkadaş listeyi yazmış ama bu listeden başka kişi yoktur loncada diye ben eskilerden olduğum için kabul olur sanırım
Vayy Abla NerlerdesiN sen yav özletiN kendiNi Ben artık Dost loncasında değiliM malum cogu kişi oyunu bıraktı sen dahıl ben Hunx loncasında aktif haldeyiM. Ama 8 GüN kadar yokum BayramıN 1 ci 2 ci günü düğünüM var görüşemedik senle Ne zamandıR. .. Ama unutulmadıM yiğeniM büyüdüMü bare ::) Yaradana emanetsiN Emo kardeşi'n
S A arkadaşlar tüm İslam aleminin ve bütün ikv halkının mübarek ramazan bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını temenni ederim herşey gönlünüzce olsun A E O