arkadaşlar bu konuyu bilgilendirme amaclı acıyorum ve olabildigince guncel tutmaya calısacagım.
oyuna ilk baslarken 2 savascı char actım 1 de buyucu.
savascıların adı BoSNiaN ve IIBoSNiaNII dı
son 2 sene askerlikten dolayı oyuuna giremedim ve dondugumde serverda ne kadar hırsız oldugunu pahalı bedeller odeyerek ogrendim.
BoSNiaN adlı savascı charım yaklasık 1 bucuk ay once calındı.
1 bucuk ay hiç baglantı kuramadım.
bugun yesil hidra kesimi için toplanmaya giderken yeraltında karsılastım.
pm den sa yazdıgım anda depar atıp kacmaya basladı. en azından ark listeme ekledim ve ekran goruntusu aldım..
bu konuyu acmamdaki amac 2 charı karıstırmamanız ve magdur duruma dusmemeniz için..
charımı calan adam inanıyorumki daha neler yapmıstır ve yapacaktır.
onun yol acacagı zararlardan dolayı hırsız muamelesi gormek yada insanların gozunde dusmek istemiyorum.. iki char arasındaki farkları yazacagım.
asıl karakterim yani su anda bende olan IIBoSNiaNII dır
49 level savascıdır lodos kalanındadır ve 66500 den fazla şanı vardır yani pembe yıldız.
kunyeside asagıdaki gibidir
calınan charım BoSNiaN ise 1 saat once gordugumde 31 leveldi klana mensup degildi zaten calıntı oldugu için kimseyle muhabbetide yoktur.
resim asagıdadır
lutfen dikkat edin.. olusabilecek zararlardan ben mesul degilim..
Öncelikle geçmiş olsun kardeşim.Gördügüm yerde şikayet edeceğim.Lütfen arkadşlar şikayet edelim şikayet ne kadr çok olursa o çar banlanır...
:!: :!: :!: :!: :!: :!:
ARGOS-ARGOSS
.
.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...
JuSTLoV yazdı:sELAM dostum:D öncelikle bunu belirtiyim enkısa zamanda www.istanbuloyun.com/support.aspx e basvur gereginin yapılacagından emin olabilirsin.
bunu dusundum ama desteginde bişiy yapacagını sanmam cunku karakter hesabıyla calındı bu durumda neyi kanıtlayabilirimki sadece isminiz benziyo derler. ispatlayamadıgın sey dogru degildir diye dusunur ve bişiy yapmazlar bence..
Kardeşim çalınan çarın BoSNİaN ı dün gece saat 12:30 civarında bankada gördüm.Gördügüm anda herkese bu çar çalıntıdır kimse etkilişime geçemsin dedim.Tabi o esnada orada illete kestiriyordu kendini.Ben öyle deyince kendine yediremedi ve kendide"Airbus hırsızdır.Benim 1m paramı çaldı.Paramı ver lan ... "gibisine sözler etti.Bende itiraz edince ve üzerine gidince yiyemedi ve Herkese ana bacı sövüp direk oyundan çıktı.Oyundan çıktıgı için şikayet edemedim.Kardeşim seni bilgilendirmek için dün geceden beri seni aryorum oyunda ama bulamıyorum.Dikkatli ol :!: Çarının resmi aşağıda :arrow:
:!:
ARGOS-ARGOSS
.
.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...
bu duruma gercekten uzuluyorum. benim adımı cıkaracak.. insanlar isimleri karıstıracak..
foruma gecen resim koydum konu silindi..
benden çaldıgı charı bana satmaya calıstı. bende ekran goruntusu alabilmek için konusturmaya calıstım.
ve resimlerde acıkca ortada hersey.. gm lerden bu konuda yardım bekliyorum. ben karakteri geri istemiyorum sadece adımı cıkaracak. oyundan zevk alarak oynuyorum fakat insanlarla aram bozulaccak onun yuzunden. oyunda hırsız muamelesi gormek istemiyorum bu adam yuzunden..
kanıtlar asagıdadır lutfen geregi yapılsın..
+ destek sayfasından ekran goruntusu gonderebilecegim bir yer yok. bu ekran goruntulerini destege nasıl iletebilirim gm ler bu konuda beni aydınlatırsa sevinirim.
KANITLAR
resimlerde hiç bir oynama yapmadan koyuyorum.
elimden geldigince konusturmaya çalıstım