Selamlar... Bilindiği üzere choosensxkral bu loncaya dahil olmadan önce Kalpsizxkrall dı ve tüm meran bilirki bu adamın sabıkası pek temiz değildir... Ws sonrası sonucu inkar etmesi , seni 3*0 yendim demesi bu fotoğrafları forumda paylasmama sebep olmustur... Buyrun ws den kareler .
Kralımız herkese 1 el avans verir sonra 5*1 yenermiş )
Canımın yüzdesi herşeyi acık acık ortaya koyuyor...
Mc 2 * 0 Kral
Mc 3 * 0 Kral
3 * 0 Dan sonra yok zihin tutulmasıyla kestin , yok örs yapmayı unutmusum gibi bahaneler uydurdu gel 1 el daha atalım kesebilecekmisin dedi.. Sonuc değişmedi ! 4 * 0
Şimdi choosensx loncası üyeleri yazar özelliklede Kral , 100 m na ws atalım , charına ws atalım , fotomontaj bunlar yok itemlerim üstümde yoktu... Ben aynı adamla 2 kere ws atmam , hersey ortada 1 el bile alamadın Kral . Bu fotoğrafları buraya koymaya meraklı değilim klandan ileri geri konusmaman konusunda uyarmıştım seni .
İyi forumlar !
Helal olsun kardeşim. Bu choosens'ler kadar zaten ilginç bir lonca daha yok. Hem karşıt klanla hem klandaşlarıyla kavga etmeyi başarabilen nadir loncalardan.. :lol:
Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...
Tryagain yazdı:Helal olsun kardeşim. Bu choosens'ler kadar zaten ilginç bir lonca daha yok. Hem karşıt klanla hem klandaşlarıyla kavga etmeyi başarabilen nadir loncalardan.. :lol:
:arrow:
MePoDerÜyesi :arrow: Ayık Olun ______ MoZiLLa ______
erdemim çalıkuşum ateşböceğim sümüklüböceğim benim :mrgreen: :mrgreen: HODRİ MEYDAN çekiyorsun Wuooooo Gel Bayram Harçlığı Vrcem Sana Zeydan VS MegaxMc 20 M ' sine Eski Handanda Bayramın 3.Günü Akşam 9 Da. Bekliyorum :evil:
Tebrikler Megaxmc.Herşey açıkça görülüyor montaj filan yok.Bu hırsız kral bu vs de çaldığı itemlerle rezil oldu görüldüğü gibi daha nice choosensx üyelerinin ezilmesi dileğiyle...