Ben bu konuyu bayağı düşündüm ve desteğe iletmeden önce sizlere de aktarmak istedim öncelikle oyundan istediklerim ekler ;
- İşportacı Her İhtıyacı Olduğu Yerde Olacak ( Akreplerde / Labirentte vs.)
- Yeni Görevler eklensin ex değiL mükafatlandırsın biraz para versin . Bunun hakkındada bayağı düşündüm .
Mesela İşportacıya gidince Konuş tıkladığımzda görev açılsın Örn; İşportacı ; Bana 20 dakıka içinde Destekli Tungsten Zırh getir sana hediyem var ( Biraz sacma gelebilir ama olmalı diye düşünüyorum )
Şu an aklıma gelenler bunlar sizin de aklınızda varsa buraya ekleyin ben bunları desteke yollayacagım..
Fikir olarak güzel olabilir ancak güvenli olmayan bölgelerde işportacı olmadıgı için herhangi bir işportacı olmak zorunda. Daha önce de işportacı ile ilgili konular açıldı ve yönetimin cevabı güvenli olmayan bölgeye işportacı koyamayız oldu. Sanırım fikir olarak da ilk aldıgımız görevi yaptıktan sonra görevi tekrar alabilelim ve sürekli olarak o görev bulunsun diyorsun yanılıyor muyum?
Büyükler Yine Yaptıklarıyla Büyük Olurlar ama küçükler Yapacaklarıyla övünür ve Yapamadıklarıyla küçülürler.. Hydrogenx Meranڪےàؤôمà Кàﺸڗễ۳
işportacı her yerde olamaz çünkü oyunun tarihcesini bozar ... mesela meran da işportacı ne arıo o kadar insan bulamamış meranı biz zar zor buluoz ama işportacı orda
wsyegel yazdı:işportacı her yerde olamaz çünkü oyunun tarihcesini bozar ... mesela meran da işportacı ne arıo o kadar insan bulamamış meranı biz zar zor buluoz ama işportacı orda
:arrow: :arrow:
Ayrıca neden fikirlerin sürekli işportacı üzerine mesela meranda Kanpençe gibi alışveriş açılabilen bir yaratık olabilir.
Örn : Dost Meran
Örn : Hiptonios (Uysal) Salladım