vallaXxXJoKeRXxX yazdı:vallamıturkoxHAMSTER yazdı:alem623 yazdı:gb ne
Grup Bölgeleri
Genç Bilginler
Gençlerbirliği
...
..
.
Usta Büyücüler içeri !!!
Re: Usta Büyücüler içeri !!!
auril & DoubleLift
- sencer4949
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
MykonS yazdı:sen hiç savaşçı ile ws atarken fizikselin kaç vurduğuna baktın mı ..trapzone1 yazdı:kardeşim fiziksel artık çöp demiyelimde çoğu yerlerde işe yaramıyor ama fizikselci arkadaşlar bırakamıyor ama buz elektırık üstüne tanımamiyi forumlar
Kod: Tümünü seç
Hiç vurmuo
ßüyücünün Zırhı ßeynidir
Oyuna Geri Döndüm
Herkese iyi oyunlar
------LcWaikiki------
Oyuna Geri Döndüm
Herkese iyi oyunlar
------LcWaikiki------
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
oyundan bi haber arkadaşımız, sna açıklıorum "sawaşçı ofansifte sakınma açamaz"sencer4949 yazdı:MykonS yazdı:sen hiç savaşçı ile ws atarken fizikselin kaç vurduğuna baktın mı ..trapzone1 yazdı:kardeşim fiziksel artık çöp demiyelimde çoğu yerlerde işe yaramıyor ama fizikselci arkadaşlar bırakamıyor ama buz elektırık üstüne tanımamiyi forumlar
Hiç vurmuo
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- veym2
- Tılsım Tanığı
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
kons açıp savaşçıya 7500 vuran adam gördüm nasıl hiç vurmuyo ofansif defansif die bi kavram geldi ikv ye bundan haberin yok heraldesencer4949 yazdı:MykonS yazdı:sen hiç savaşçı ile ws atarken fizikselin kaç vurduğuna baktın mı ..trapzone1 yazdı:kardeşim fiziksel artık çöp demiyelimde çoğu yerlerde işe yaramıyor ama fizikselci arkadaşlar bırakamıyor ama buz elektırık üstüne tanımamiyi forumlar
Hiç vurmuo
- VBMaSTeR
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Seyr-i Beka
nucleus kolye zırh ejder + fevzi pantolon yani 500 küsür fiziksel hasarıyla konsla savaşçıya 8k üstü vurdum. Direnç kırma + konsla 2 meteorit 1 buz yani 3 vuruşla savaşçı aldım.veym2 yazdı:kons açıp savaşçıya 7500 vuran adam gördüm nasıl hiç vurmuyo ofansif defansif die bi kavram geldi ikv ye bundan haberin yok heraldesencer4949 yazdı:MykonS yazdı:sen hiç savaşçı ile ws atarken fizikselin kaç vurduğuna baktın mı ..trapzone1 yazdı:kardeşim fiziksel artık çöp demiyelimde çoğu yerlerde işe yaramıyor ama fizikselci arkadaşlar bırakamıyor ama buz elektırık üstüne tanımamiyi forumlar
Hiç vurmuo
Ama ilk mesaj ta söylenenin cevabı tabiki de elektrik + buz.
VBMaSTeR - BuRRaQ
I will be Lodos Forever, Hopefully together....
I will be Lodos Forever, Hopefully together....
- XxXJoKeRXxX
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Joker Ve Yandaşları
sana noluyomitmet yazdı:oyundan bi haber arkadaşımız, sna açıklıorum "sawaşçı ofansifte sakınma açamaz"sencer4949 yazdı:MykonS yazdı:sen hiç savaşçı ile ws atarken fizikselin kaç vurduğuna baktın mı ..trapzone1 yazdı:kardeşim fiziksel artık çöp demiyelimde çoğu yerlerde işe yaramıyor ama fizikselci arkadaşlar bırakamıyor ama buz elektırık üstüne tanımamiyi forumlar
Hiç vurmuo
Toz pembe hayaller vardı tozunu çekdim kafa yaptı. [ Joker ] [Ucube ]
Pembeşєутαη ©
[Pembe Stayla] PEMBEYLE YAZDIM KENDİ TARZIMI YANSITSIN DİYE

Pembeşєутαη ©
[Pembe Stayla] PEMBEYLE YAZDIM KENDİ TARZIMI YANSITSIN DİYE
- veym2
- Tılsım Tanığı
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
elektirk buz tabi Gb ler için ama savaşçıya 1000 fizikselle 10 bin vurursun konsa 2 3 vuruşa gider dediğin gibi tabi defans deilseVBMaSTeR yazdı:nucleus kolye zırh ejder + fevzi pantolon yani 500 küsür fiziksel hasarıyla konsla savaşçıya 8k üstü vurdum. Direnç kırma + konsla 2 meteorit 1 buz yani 3 vuruşla savaşçı aldım.veym2 yazdı:kons açıp savaşçıya 7500 vuran adam gördüm nasıl hiç vurmuyo ofansif defansif die bi kavram geldi ikv ye bundan haberin yok heraldesencer4949 yazdı:MykonS yazdı:sen hiç savaşçı ile ws atarken fizikselin kaç vurduğuna baktın mı ..trapzone1 yazdı:kardeşim fiziksel artık çöp demiyelimde çoğu yerlerde işe yaramıyor ama fizikselci arkadaşlar bırakamıyor ama buz elektırık üstüne tanımamiyi forumlar
Hiç vurmuo
Ama ilk mesaj ta söylenenin cevabı tabiki de elektrik + buz.