Neyseki İKV yönetimimiz sanırım bu konuda biraz daha sağ duyu gösterecek , öyle gözüküyor.
Mavi topazın üstünde '9' kişi olduğuna şahit oldum . Madeni görmeye fırsat kalmadan çekiliyor. + Yeraltındaki maden sayısı yetersiz. Umarım mavi topaz sayısı düşürülür ve bizde üretimlerimize başlarız.
GİT GİDE ZORLAŞIYOR HERŞEY :S...
- xxjournalxx
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: GİT GİDE ZORLAŞIYOR HERŞEY :S...
Elvetsizlerle yazdı:Zeusxbüyü ben bişi demiyorumki maden çekenlere bende bilirim madenin zorluğunu ama madem piyasa bu kadar çıktı gmler mesela topazın yerini artırsın mesela 4 yerde topaz olsun 4 yerde iridyum olsun 4 budaksız yeri olsun yoksa üretilecek gibi deil bence yaw en azından gmler bizler için bişi yaptıklarını göstersin bizi önemsediklerini göstersin ben ne madenciye bişi diorum nede maden satana yeri geilyo 100 tane abanoz odunu çekiyoz çıkmıyo tabi fiatlar artcak veya yer artırma deilde maden saf çıkma şansını artırsınlar yaw çabaları yokki çabaları olsa elbet çözecekler deriz ama çaba yok :S
Maden sayısı arttırılması için bize tüm arkadaşlarımızın destek vermesi ve gerekli yere iletiler yollanması gerekir.Eğer maden sayısının arttırılması konusunda ileti yollanacaksa herkes yollamalı.Sonuçta bu oyunda tek kişinin görüşüne göre kararlar alınmaz.Arkadaşlarımızdan bize destek vermelerini ve bu konuyu en kısa zamanda Gm'lere ulaştırmayı diliyorum.Saygılarımla.
Xxxzeusxxx/Zeusxbüyü
''Paranın'' değeri arttı millet,İNSAN değeri battı...!
- Elvetsizlerle
- İri Fare Avcısı
talha çok gzl bi konuya deyinmişsin benim bile bu konu aklıma gelememişti işte bu konunun önemide burda birden çok zarara yıktı insanları kiminin elemenet itemi elinde kaldı kimide ejder ecel ashap üretemediği için bu konuda şikayetci benmi ben her 2 sindende şikayetciyim dediğim gibi sırh ilk günlerde 85m al tüm mazemleri aldı ama üretmedim şimdi ise 250m u geçen mazeme insanın elini fena halde insanın elini yakıyor ...ClaiS yazdı:İşin ilginç olanıda ejdersiz olanlar üstünde 2 parça anca 2 parça itemi olanlarda ejderli istiyor . geçen gün klana ejderli
büyü lazım denildi migrat için x şahsı ben geliyim dedim, adam ejderin varmı dedi bende yok dedim bb dedi sonra ben
ona peki senin ejderin varmı diyince cevap sanane oldu![]()
bir de arkadaşlar oyuna yeni oyuncu sayısı çok az (bence) eminönünü suncuusunda yeni oyuna başlayacak kişi kimseyi tanımıyorsa oyunu bilmiyorsa o adam oyunu ne öğrenebilir ne de devam edebilir . hadi 49 oldu diyelim2 hafta içinde düşünsenize piyasa berbat adam ne alsın ne yapsın !!!!!!!! :arrow: :arrow:

Realde bastıramadığımız , duygular güzel oyunumuzda yer almasın ne dersiniz ?????
Elvetsizlerle piyasadan dert yanıyorsun ama Azat tek item yüzüğü bile 1 Mle satıyosun bunda çelişki yok mu? 

İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi
- Elvetsizlerle
- İri Fare Avcısı
ben satıcıya veya maden çekenlere bişi demiyorum demiştim sen konuyu ilgilenmediğin burdan belli konuyu güzel bir oku sonra yorum atarsan ii olur konula ilgisi ne buu söylediğinin fazlalık yapmzsan sevinirim.

Realde bastıramadığımız , duygular güzel oyunumuzda yer almasın ne dersiniz ?????
Sen bana laf satacağına 1,5 Yıl önce 5 Mlyona attığımız vs de kazandığım halde vermediğin paranın hesabını ver

Ben parasında değilim.Mavi kayanın fiyatından yakınmak değil mi senin yaptığın.Bişi demiyorum diyorsun karşındakine fazlalık demeden önce bir kez daha düşün

- Elvetsizlerle
- İri Fare Avcısı
kralex şu konuya mesaj atma şimdi konuyu kilitlicekler benim konuma yorum atma benim yakınmam fiatlar evt ama madenciye ve satıcıya bi sözüm yok bugün azat yüzüğü sana satmaıdm diede birden çok palavra atmana gerek yok bu konu burda kapanır... sana cevap yok isteidğüin kadar konuş
EVT ARKADAŞLAR DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM KONUMUZUN ÖNEMİNİ HERKEZE DUYURALIM
EVT ARKADAŞLAR DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM KONUMUZUN ÖNEMİNİ HERKEZE DUYURALIM

- Elvetsizlerle
- İri Fare Avcısı
ayrıca kralex eğer derdin benimleyse farklı konu aç orda polemiğe girelim burda yazacağın tek şey sana katılıyorum veya katılmıyorum diceksinki ve ne kadar katılmıyorum desende yalan olacak çünki elinde şaheser yok hadi ii forumlar sana...
DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM ARKADAŞLAR...
DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM ARKADAŞLAR...

Bu konu hakkında sana sonuna kadar katılıyorun o ayrı.Ben palavra falan atmıyorum Allah yukarda şahit.Kimin ne olduğunu açıklamak istemiyorum burada.Ben o yüzüğü 2 Milyonada alırdım sorun değil.Ben sana satıcı ve madenciyle alakalı birşey de söylemedim.Sen burda fiyatlardan yakınıyosun oyunda şişme fiyattan item satıyorsun.O zaman buraya gelip fiyatlar yüksek DEMEYECEKSİN ! kardeşim.Haliyle tabi yüksek olur.Diyeceksin ki ''istediğim fiyattan satarım sanane''.O zaman fiyatlardan yakınmayacaksın.Sanada iyi forumlar kardeşim.