Oyun artık benim için kötüleşti Tam ejder üretirken çarlarım calındı napalım kader miş ama çarımı calanıda bılıorum inanan yok. Kp fazla gelıor deıp prog attı ben calıstırmadım onu ama gende calındı baska nasıl calınabılır kı. Aslında hata bende kanka dedik kardes dedik baqrimiza bastık çarımızı çaldı. XXXMERİÇXXX Fianxmeriç Tm çarlarımı sen çaldın dedım ınkar ettın o zaman kp prog u diye bişi varmı soralim millete kendısını bende cok severdım ama neyse Hepınız saqLıcakla kalın ...
Wimbledonn , Cewriye , Birlikxrazor ...
eLveda İstanbul Kıyamet Vakti...
eLveda İstanbul Kıyamet Vakti...
Söz konusu VATAN ise gerisi teferruattır!..
VATANxpiRhaNaII [Ejder Asa]
VATANxpiRhaNa [Ashab-ı Keyf]
Vatanxasilbey
Vatanxkehanet
VATANxIpiRhaNaIx

Vatanxasilbey
Vatanxkehanet
VATANxIpiRhaNaIx

Re: eLveda İstanbul Kıyamet Vakti...
Cewo aga napıyosun sen ! sen gm ben karakürkü yapmıştık o kdr beraber kastık konuştuk gel sancakta oynuyorum ben beraber oynayalım
Yıkım
Yıkım
- HatayLixHaSaNn
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
İçerik silindi. Uyarı seviyeniz artırılmıştır.
[GM]Erdoğan
[GM]Erdoğan
Mafya Loncasında oLmayanLara iyi Davranın onLara ç000k yükLeniy0LaR

Apaçi StayLa aLayına Mafya

Apaçi StayLa aLayına Mafya

- Fianxaspendos
- Teşkilat Neferi

Ah be kardeşim ne diye tanımadığın insana msn verirsin,hadi verdin ne diye program alırsın , yazık ettin emeklerine .Cewriye yazdı:Oyun artık benim için kötüleşti Tam ejder üretirken çarlarım calındı napalım kader miş ama çarımı calanıda bılıorum inanan yok. Kp fazla gelıor deıp prog attı ben calıstırmadım onu ama gende calındı baska nasıl calınabılır kı. Aslında hata bende kanka dedik kardes dedik baqrimiza bastık çarımızı çaldı. XXXMERİÇXXX Fianxmeriç Tm çarlarımı sen çaldın dedım ınkar ettın o zaman kp prog u diye bişi varmı soralim millete kendısını bende cok severdım ama neyse Hepınız saqLıcakla kalın ...
Ne diyeyim , kararın kesinse yolun ve bahtın açık olsun,umarım hayatın boyunca mutlu ve sağlıklı yaşarsın .
...FianxAspendos...GENÇFENERBAHÇELİ...xAspendoSx...yaİSTİKLALyaÖLÜM
Fianxaspendos yazdı:Ah be kardeşim ne diye tanımadığın insana msn verirsin,hadi verdin ne diye program alırsın , yazık ettin emeklerine .Cewriye yazdı:Oyun artık benim için kötüleşti Tam ejder üretirken çarlarım calındı napalım kader miş ama çarımı calanıda bılıorum inanan yok. Kp fazla gelıor deıp prog attı ben calıstırmadım onu ama gende calındı baska nasıl calınabılır kı. Aslında hata bende kanka dedik kardes dedik baqrimiza bastık çarımızı çaldı. XXXMERİÇXXX Fianxmeriç Tm çarlarımı sen çaldın dedım ınkar ettın o zaman kp prog u diye bişi varmı soralim millete kendısını bende cok severdım ama neyse Hepınız saqLıcakla kalın ...
Ne diyeyim , kararın kesinse yolun ve bahtın açık olsun,umarım hayatın boyunca mutlu ve sağlıklı yaşarsın .
İnsannın kanına gırıor arkadasımdı o benim ee napalım hayat devam ediyor ...
Vatanxasilbey
Vatanxkehanet
VATANxIpiRhaNaIx

Vatanxasilbey
Vatanxkehanet
VATANxIpiRhaNaIx

- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı

- Klan: Arzın Çocukları
Meriç ve hırsızlık?
Öyle saçma şeyler yazıyorsun ki buna senin bile inanmadığından eminim....
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı

inanmasi guc bende oyle dıordum ama Sen söle Kp Hilesi var mı. Meriç bana böle bişi yolladıEmirBerkKorkmaz yazdı:Meriç ve hırsızlık?
Vatanxasilbey
Vatanxkehanet
VATANxIpiRhaNaIx

Vatanxasilbey
Vatanxkehanet
VATANxIpiRhaNaIx

- Antikaxkiller
- Sahaf Yardımcısı

- Klan: Lodos
Kardeş. Kimseye güvenmiceksin.. Burda tüm köşkün çarları çalındı belkide.. Geçmiş Olsun 
SaGoPa KaJMeRR
Ben Az Konuşurum,Sen Çok Anla
Her Lafa Vericek Cevabım Vardır,Ama önce lafa bakarım Lafmı Diye,Sonra Söylene Bakarım Adammı Diye.
14 yâSındâ bâSLâdı hâyâTım TôvßéyLé KâpLı Tûm qûnâhLâRım
Ben Az Konuşurum,Sen Çok Anla
Her Lafa Vericek Cevabım Vardır,Ama önce lafa bakarım Lafmı Diye,Sonra Söylene Bakarım Adammı Diye.
14 yâSındâ bâSLâdı hâyâTım TôvßéyLé KâpLı Tûm qûnâhLâRım
-
Samay
- Salgın Koruyucusu

- Klan: Arzın Çocukları
Abicigim hatanız var oyunda kimseye güvenmem meric e güvenirim. Yanlıs dıyorsunuz. O öyle bisi yapmaz. Adamı betalıkdan beri tanırım. Böyle bisi Olması imkansız. Su oyunda 2 güvenilir kisi varsa teki meriçtir... Konuyu kilitler misiniz ?
Tmm kardeşim kanıt varsa kanıtı koy ozama sana hak vercez. Bilip bilmeden kimseye laf atma derim ben iyi öğren ondan sonra ne yapcağını öğren..
serisavaşcı Fianxserisavaşcı TsKxSeriSAVASCI TsKxDxTuğGeNeRaL TsKxHxINCA xINCAx
FİAN'A & TsK
FİAN'A & TsK