Kadim oldu OYUNCAK Büyücü oldu TANK

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı

0
Oy yok

Toplam oy: 0

Kullanıcı avatarı
Castersimurganka
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Kadim oldu OYUNCAK Büyücü oldu TANK

Mesaj gönderen Castersimurganka »

mitmet yazdı:
Britishtobacco92 yazdı:Ya arkadaşım sen herhalde gece sahura kalkarken oruçluyken acıkmamayım diye beyninide yedin,yada sezeryanla doğdun :) ferdi Bunlarn böle yapacağı belliydi niye yardım ediyorsun bırak çerez soysun köşede patlatsın sivilcelerini ;)
son kez sölüyorum ii dinleyin. "siz bna yardım etmediniz edemezsiniz!"
konuşma lan topik
Kullanıcı avatarı
Tryagain
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Tryagain »

emredeme12 yazdı:kutupla kurtuldular deprem den ;) :D
Vay be buluş yaptın üstad. Bizde büyücüyüz neyi kime öğretiyorsun ki ? Kutup açtıklarını bizde biliyoruz depremde sonra kadim 1 kere vuracak ondan nasıl kurtuldular diyorum ??
Resim

Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...
Kullanıcı avatarı
Patasana
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Patasana »

Tryagain yazdı:
Vay be buluş yaptın üstad. Bizde büyücüyüz neyi kime öğretiyorsun ki ? Kutup açtıklarını bizde biliyoruz depremde sonra kadim 1 kere vuracak ondan nasıl kurtuldular diyorum ??
Dostum işte fark orda !
Resim

http://pic1.resimupload.com/r3/resim_129876180.JPG
http://img195.imageshack.us/img195/1395/5handanldj.jpg
http://pic1.resimupload.com/r8/resim_510193426.JPG
http://pic1.resimupload.com/r4/resim_362352276.JPG
Kullanıcı avatarı
MKAKoMuTaN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen MKAKoMuTaN »

Patasana yazdı:
Tryagain yazdı:
Dostum işte fark orda !
;)
MkaKoMuTaN by IIxKıBRıSLıxII
Akıllı insanlar yeni fikirleri
Normal insanlar gerçekleri
Basit insanlar ise MKA yı tartışır...
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen mitmet »

justine yazdı:son kez sölüyorum ii dinleyin. "siz bna yardım etmediniz edemezsiniz!"

Ah benim küçüğüm aklına bişiler gelmiş kadim görevini de yapacak da maraton gözlük arıyordu demin..
Hangi gözlük lazım diye sordum da bi an sevinçten uçacaktı neyse ki tuttum :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
qüleyim de boşa kaçmasın. ii dinle qülüorum. 3.. 2.. 1... hahahaha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: oyundaki çarını bilmiorum ewt maraton qözlük aradım dün qece 4 sularında ama sanırım sn 49 olunca 35 lwlliqin özelliqinin çok fazla düştüqünü bilmiorsun. işime yaramazdı zaten. maraton qözlük oyunda çok az kadın qözlük çok çok az. ikisini birleştir ender bişi ortaya çıkıyor :) qözlükler çıktıqından beri dikkatimi çekti kadın maraton qözlük çeken yoq ya da bnm haberim olmadı. snn qibi sıradan deqilim bn farkı sewerim farklıyım 8-)

hala qülüorum 35 lwl qözlükle kadim qörewi mi ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
justine
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen justine »

mitmet yazdı:
justine yazdı:son kez sölüyorum ii dinleyin. "siz bna yardım etmediniz edemezsiniz!"

Ah benim küçüğüm aklına bişiler gelmiş kadim görevini de yapacak da maraton gözlük arıyordu demin..
Hangi gözlük lazım diye sordum da bi an sevinçten uçacaktı neyse ki tuttum :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
qüleyim de boşa kaçmasın. ii dinle qülüorum. 3.. 2.. 1... hahahaha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: oyundaki çarını bilmiorum ewt maraton qözlük aradım dün qece 4 sularında ama sanırım sn 49 olunca 35 lwlliqin özelliqinin çok fazla düştüqünü bilmiorsun. işime yaramazdı zaten. maraton qözlük oyunda çok az kadın qözlük çok çok az. ikisini birleştir ender bişi ortaya çıkıyor :) qözlükler çıktıqından beri dikkatimi çekti kadın maraton qözlük çeken yoq ya da bnm haberim olmadı. snn qibi sıradan deqilim bn farkı sewerim farklıyım 8-)

hala qülüorum 35 lwl qözlükle kadim qörewi mi ?

Sıkı durun :mrgreen: :mrgreen:
Zaaaaaaaaaa :D
Muhahahah :D
Kızım şunu unutma ben volkan... Senin marka olduğun yerde sana etiketi basacak adam benim... Çok lazımsa sana justine nin gözlük koleksiyonundan bişiler ayarlayım :mrgreen: :mrgreen:
Ayrıca maraton gözlük az işe yarıyo yarıyo diyerek oyun bilginin tavan yaptığını da kanıtlamış oldun..
O gözlük 0.4 etki yapar ki bu az buz değil..
hadi bakim kimseyi ısırmadan kulübene artık :mrgreen: :mrgreen:

Ha bu arada eğer loncamın başarısını çekemiyorsan ; 120lik çanak anten takımını ben kendim yapacam :mrgreen: :mrgreen:
Resim

Resim

Pinokyoyu yapan Gepetto değiliz ki ; her odunu adam edelim !!!
SOVE
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Loncusız

Mesaj gönderen SOVE »

Tebrik ederim :lol:
Bizde 3 büyücü denedik uzun sürüyor ve mete bey sıkıldı diye bıraktık :lol: iyi sabır varmış sizde. Kesilmez değil kesilir kesenleri tebrik ederim. ufacık bir lagta yada aksilikte herşey mahvoluyor bunun bilincindeyim ve bundan dolayı tebrik ederim.

İnanmayanları yada karalamaya çalışanları kınıyorum. Bir emek söz konusu. Başarı tebrik edilir, ya sevince ortak olun yada kayıtsız kalın ama konuyu kirletmek çok çirkin bir davranış.
Resim
ATİLLAKAAN - Sove - Soveratör
- T E Ş K İ L A T -
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen mitmet »

justine yazdı:
mitmet yazdı:

hala qülüorum 35 lwl qözlükle kadim qörewi mi ?

Sıkı durun :mrgreen: :mrgreen:
Zaaaaaaaaaa :D
Muhahahah :D
Kızım şunu unutma ben volkan... Senin marka olduğun yerde sana etiketi basacak adam benim... Çok lazımsa sana justine nin gözlük koleksiyonundan bişiler ayarlayım :mrgreen: :mrgreen:
Ayrıca maraton gözlük az işe yarıyo yarıyo diyerek oyun bilginin tavan yaptığını da kanıtlamış oldun..
O gözlük 0.4 etki yapar ki bu az buz değil..
hadi bakim kimseyi ısırmadan kulübene artık :mrgreen: :mrgreen:

Ha bu arada eğer loncamın başarısını çekemiyorsan ; 120lik çanak anten takımını ben kendim yapacam :mrgreen: :mrgreen:
1. etki yapmaz demedim çok az etki yapar dedim.
2. 0.4 mü etki eder bilmiyorum ama çok fazla bir rakam deqil bu.
3. bn kesimi kolay ya da kesemediniz qibisinden laflar sölemedim.

çete qibi doluşmuşsunuz konuya ne desek 10 aqızdan ses qeliyor

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
justine
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen justine »

Bebişim seni burda yalnız bırakanlar utansın :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Koccccaaaa Bad loncasından seni koruyan çıkmamış ama bunda da kendinde suç araman lazım :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Savunulacak yerin yok ki herşeye muhalefet herşeye dikbaşlılık...
Biraz daha insan taklidi yapmayı deneyip tebrik etmeyi becerebilseydin bunların hiçbirini yaşamazdın..
Ama dur senin gibi yazayım
1. Üslubun falso
2. Oyunda birşey beceremeyip , forumda çok bilmiş ayaklarına yatıyosun
3. Karşında kimlerin olduğunu hiç mi hiç bilmiyorsun
4 Ama ben sana öğretecem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Resim

Resim

Pinokyoyu yapan Gepetto değiliz ki ; her odunu adam edelim !!!
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen mitmet »

justine yazdı:Bebişim seni burda yalnız bırakanlar utansın :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Koccccaaaa Bad loncasından seni koruyan çıkmamış ama bunda da kendinde suç araman lazım :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Savunulacak yerin yok ki herşeye muhalefet herşeye dikbaşlılık...
Biraz daha insan taklidi yapmayı deneyip tebrik etmeyi becerebilseydin bunların hiçbirini yaşamazdın..
Ama dur senin gibi yazayım
1. Üslubun falso
2. Oyunda birşey beceremeyip , forumda çok bilmiş ayaklarına yatıyosun
3. Karşında kimlerin olduğunu hiç mi hiç bilmiyorsun
4 Ama ben sana öğretecem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
1. ewt öleyim.
2. oyunda yapamayıp forumda yaptım dediqim bir şey söler misin?
3. size aşaqılayıcı bişi demedim. oyunu çözen kişiler war içinizde. we bn tekrar sölüyorum artık kafanıza koyun. bn kesimi kolaydır, ne hawalanıyorsunuz qibisinden bir cümle kurmadım
4. istersen bn de sna we loncana okuma yazma becerinizi qeliştirmeyi öqretebilirim ;)

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

VAMOS RAFA!

“Genel Sohbet” sayfasına dön