İşportaya satacağımız eşyaları alışveriş açtıktan sonra farenin sağ tuşuna tek tıkla satabilsek. Sürükle bırakla zaman kaybı oluyor küçük olsada yararlı olacağını düşünüyorum.
Desteğe yollarsanız sevinirim...
DESTEK ADRESİ : http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
İşportaya Satılacak Eşyalar Hk. Öneri
İşportaya Satılacak Eşyalar Hk. Öneri

http://www.dailymotion.com/video/xgsjx9_dikkat-kyrylmaz-her-turk-yzlesin_shortfilms
Az söz erin yüküdür, çok söz hayvanın yüküdür. Bilene bu söz yeter sende cevher var ise. (Yunus Emre)
Re: İşportaya Satılacak Eşyalar Hk. Öneri
yanlışlıkla eşya satılabilir,sonra değerli eşyalar giderse hesap sorarlar...
Tek HAYALimiz...
Tek UMUDumuz...
Temiz Bir IKV!...
Tek UMUDumuz...
Temiz Bir IKV!...
katılıyorum :arrow:MFKG yazdı:yanlışlıkla eşya satılabilir,sonra değerli eşyalar giderse hesap sorarlar...
- intikamatesi
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <Estergon>
bence hiç gerek yok birini dalgınlağına gelir gider itemi satar sonra seyeyre gürültüyü :roll:
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
şimdiki sistemdede yanlışlıkla sürükleyip satabilir. Ama hesap soramaz nadide ve değerli bir eşya ise zaten destekle iletişime geçerek bunu tekrar talep edebilir.
Benim demeye çalıştığım şey, sürükle bırak yöntemi ile değil farenin sağ tuşuna tek tık yada çift sağ tık yaparak satmak gibi bir öneri.
Bu yanlızca satış işlemlerinde değil aslında kasamızı açtığımızda yada kişiler ile yapılan alışveriştede kullanılabilecek güzel ve oyunu bu yönü ile kolaylaştıracak küçük bir öneri.
Lütfen önyargılı bir şekilde eleştiri yapacağınıza eğer iyileştirilebilir bir yönünü görüyorsanız o şekliyle eleştirin ki oyunumuz kazansın.
Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ediyorum, desteğe yollarsanız sevinirim.
Benim demeye çalıştığım şey, sürükle bırak yöntemi ile değil farenin sağ tuşuna tek tık yada çift sağ tık yaparak satmak gibi bir öneri.
Bu yanlızca satış işlemlerinde değil aslında kasamızı açtığımızda yada kişiler ile yapılan alışveriştede kullanılabilecek güzel ve oyunu bu yönü ile kolaylaştıracak küçük bir öneri.
Lütfen önyargılı bir şekilde eleştiri yapacağınıza eğer iyileştirilebilir bir yönünü görüyorsanız o şekliyle eleştirin ki oyunumuz kazansın.
Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ediyorum, desteğe yollarsanız sevinirim.

http://www.dailymotion.com/video/xgsjx9_dikkat-kyrylmaz-her-turk-yzlesin_shortfilms
Az söz erin yüküdür, çok söz hayvanın yüküdür. Bilene bu söz yeter sende cevher var ise. (Yunus Emre)
- XxXJoKeRXxX
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Joker Ve Yandaşları
bilinmez yazdı:katılıyorum :arrow:MFKG yazdı:yanlışlıkla eşya satılabilir,sonra değerli eşyalar giderse hesap sorarlar...
Toz pembe hayaller vardı tozunu çekdim kafa yaptı. [ Joker ] [Ucube ]
Pembeşєутαη ©
[Pembe Stayla] PEMBEYLE YAZDIM KENDİ TARZIMI YANSITSIN DİYE

Pembeşєутαη ©
[Pembe Stayla] PEMBEYLE YAZDIM KENDİ TARZIMI YANSITSIN DİYE
- kalearkasi
- FareAdam Düşmanı

ü :arrow:bilinmez yazdı:katılıyorum :arrow:MFKG yazdı:yanlışlıkla eşya satılabilir,sonra değerli eşyalar giderse hesap sorarlar...
tekin
Gizlenmiş İçerikGöster
Türküz Doğruyuz Trabzonluyuz !!!
-
Vandervaart
- Kadim Hidra Avcısı

- Sunucu: Meran
Bu gelirse sen yanlışlıkla eşya satarsın.Sonra kıvranırsın 
Selamlar
Yaw bu kadarda tembel olmayın her şeyin basitini istiyorsunuz her şeyin kolayına kaçmak
dilekleriniz arzularınız bitmiyor. Bu oyun zaman geçirmek eylenmek için girmiyormusunuz?
Tüm karekterlerinizi 49 yapsa verse yönetim gene istekleriniz bitmez. Ama itiraf edem cinnetteki
tüccarlara bende uyuzdum eskiden bir yerde durmuyorlardı bu şimdi güzel oldu düzeltildi.
İyi eylenceler
Mesor: (teşkilat sunucu)
Ormes:(Sancak sunucu)
Yaw bu kadarda tembel olmayın her şeyin basitini istiyorsunuz her şeyin kolayına kaçmak
dilekleriniz arzularınız bitmiyor. Bu oyun zaman geçirmek eylenmek için girmiyormusunuz?
Tüm karekterlerinizi 49 yapsa verse yönetim gene istekleriniz bitmez. Ama itiraf edem cinnetteki
tüccarlara bende uyuzdum eskiden bir yerde durmuyorlardı bu şimdi güzel oldu düzeltildi.
İyi eylenceler
Mesor: (teşkilat sunucu)
Ormes:(Sancak sunucu)