adım ahmet 1994 dogumluyum 17 yaşındayım. İstanbulda Bagcılarda Oturuyorum. Ben Lodos ve arz Klanında Cok iyi DostLar cok iyi ArkdaşLar edindim..İyi Kötü Günler Gecirdim. Şuana ilK Carım sanalcı Sonra Komencerom die abimi Tanıdım..
SahillxxLoncanın Başkanı idi Abimi cok Sevdigim icin Sahilxx Oldum. Sahilxxsanalcı oldum Lodos car.sonra efe ile tanıştım bilgin abimle tanıştım. Bilgin Abim Şuan Hanedaxbilgin Kendisi Lonca Liderimdi. Beni Tanır Oda Cok saygın bir abimdi. loncada efe ile tartıştım. tatsız olaylar oldu Loncadan cıktım.
HashxLoncasını actım Loncaya önüme geleni aldım. sonra Büyümeye Başladık.sonra Kendi öz abim Hashxteryaki. o geldi Okan geldi kardeşim Abim le Ortak Olduk Zengindik cok Zengindik büyüdük cok kişiydik. ama küfürbazdı abim ve bizimkiler hep ederdi. yalan yok sonra Betaxkızıltan ı tanırsınız Galiba .o Hashxse geldi babası 50 yaşında idi babası beni sever bende babasını cok iyi bir ortam yapmıştık Hashxte Sonra Herkes bize hırsız dedi küfür baz dedi #@!? dedi .Hasiyetsiz dedi zoruma gitti LafLar. Kapattım Loncayı Daha Lonca acmam dedim Sonra Kerim abim geldi dedi ahmet lonca ac Her Zaman yanındayız Bende tmm dedim abi sıf sizin icin acıyorum
KuzeyxLoncası:: Ben Loncayı actım Kimse yoktu 4 Kişi idik birden büyümeye Başladık büyüdük kendi carlarımla Physique rütbe attım Lonca büyüyünce rast geldi carı soyulmuştu Kardeşimin cok üzülm üştüm büyü acmıştı item verdim para verdim ama istemedim her yardımı ettim Sorabilirsiniz. herkesin şifresini Örendim Birgün bile aklımdan Gecmedi şunLarın carlarını soyayımda zengin olayım Herkesten üstün olayımda Asla aklımdan gecirmedim Şereflice oynamayı Tercih etmişimdir.Herkese yardım ettim büydükce büyüdük tabi Tüm Kardeşlerime Kefil idim. sonra aradan 6 ay sonra Carım calındı. Calanıda biliyorum he ama o kardeşim Burdan okusun Kardeşim Söleseydin herşeyim senin olsaydı söleseydin canım senin olsaydı ama Bunu bana Yapmamalıydın Poyraz a gelince o bu oyunda en sevdigim en güvendim adam dı öz kardeşim gibi idi öz kardeş gibi sevdim adamlar oyraz rast memo physique azrl bloody ustabüyü Sizleri özlicem ama napalım Be Kardeşlerim Görüşmek üzere Kuzeyx Kendinize iyi Bakın eger bir Gün Carım Gelirse aynı Şekilde Dönerim ama Bizden Bu Kadarmış Görüşmek üzere Hakkınızı Helal edin Bnm Varsa Helal olsun Tüm Aileme Tşk ederim..
Megaxmc Kardeş senle ne kadar cok tartışsakta Kendine iyi bak kardeşim Cok Mert Bir Kişisin Ama Şunu bil Kardeşim Ben Şuana Kadar kİmsenin Carını Calmadım.. Hakkını Helal et kardeş bnm Varsa Helal olsun. Kendine iyi bak. a.e.o
Kholpashalixailesi Hakkınızı Helal edin
Vipxailesi Hakkınızı Helal edin abilerim aydın abi burak abi zeki abi Kendinize cok iyi bakın görüşmek üzere
Choosensxlegend emre abi Kendine iyi Bak sanada Önceden kötü Davranmıştım Hakkını Helal et Kendine iyi Bak abi Bnm Hakkım varsa Helal olsun Sana ve Loncana BasarıLar Dilerim.
Tüm LoncaLar Lodos arz KardeşLerim Hakkınızı Helal edin Bnm Varsa Helal Olsun. iyi Ve kötü GünLerimiz Gecmiş Olabilir ama Dünya Hali kardeşim Kendinize iyi Bakın. Hakkım Varsa Helal olsun.
Kuzeyxsanalcı Kuzeyxsanallcı Sanalcı Calınmıştır ÖyLe Bir Carım yoktur SalıcakLa Kalın
. ..
KuZeYxSaNaLcı SaNaLcı
KuZeYxTeaM KuRuCu Ve BaşKanı
Gün GeLir DevRan Döner Be Kardeşim. YaptıgınLa KaLmaz..!!!
Bu durum gerçekten üzücü bir olay. tabiki ayrılmanı istemeyiz ama karar senin kararın.Senle çok az bir zaman geçirsekte ben mutluyum. Hayatında başarılar dilerim ..
İnsanlar ancak hayalleriyle yaşar ve biraz yaşamaya başlayınca tüm hayallerini kaybederler.
Hakkım varsa eğer üzerinde helal olsun... Yolun acık olsun Ahmet kardesim . Bu gösterdiğin davranıstan dolayı seni kutluyorum , oyun rekabet ortamı bugün biz yarın siz elbet kazanan kaybedenler olacaktır ama bende soyuldum 1,5 ayda toparlandım cok şükür.. Seninde cevren var bırakma , devam et derim her son bir başlangıctır...
Merhaba arkadaşlar bildiğiniz üzere Kuzeyxsanalcı yani lonca liderimiz oyunu bırakmıştır bizde Loncamızın dağılmaması için 2 arkadaş konuştuk ve bir karara vardık Yeni Lonca liderimiz Kuzeyxphysique olcaktır arkadaşlar isteyen arkadaşlar charlarıyla devam edebilirler loncada yeni arkadaşlar yeni ortamlar bizi bekliyor Sanalcıya gelince istediği zaman aramıza dönebilir oyundaki yerini alabilir Kuzeyx loncası kapanmıyacaktır arkadaşlar..
Ahmet Senin loncana girmeeden önce seni fazla tanımıyordum sonra loncana girdiim tanışıpğ kaynaşmaya başladık ve ben seni çok sevdim ama o loncadaki bir kaç üye yüzünden çıkmak zorunda kaldım loncadna çıktıktan sonra 1-2 sefer tartıştık ama neyse ama oyunu bırakmnan beni üzdü gerçekten senin gibi adamlara ihtiyacımız var bence oyunda neyse Kendinie iyi bak Kuzeyxler yinede ayakta durmaya çalışıyor ama bence sen olmayınca hikaye Neyse reelde başarılar
SeLamun Aleyküm ArkadaşLaR . . .
ÖnceLikLe AhmeT'i Çok İyi ßiLiRim Ve KöTülüqünü qöRmeDim Oyna ßıRakMası'Da Onun KaRaRı Vé KaRaRına Saygım Var . . qönüL İsteR qiTmeSin Herşey Yine EskiSi qßi oLsun Ama KaRaRını ßiR Defa VeRmiş ßana Düşen Hakkım HeLaL oLsun SenDe HeLaL eT AhmeT ' qüN eLiRse TekRaR DöneRSen Kapım Her Zaman Sana AçıkTır . . :? :|
RemiXSéRséRi .
ByNiqoTin
( iLYaS . )
Alemi Alem Yapan 3/5 ÇakaLse KraLLık ßize Yakışmaz .
Yok birde çıkıp hırsızım mı diyeceksin.Diyemeyeceğin için çar çalmadım dersin tabi.Olsun oyunda olan oyunda kalsın.Yinede seni sevmesemde yolun açık olsun.Reel hayatında başarılar...