YÖNETİM İSTİFA !!!

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
xDAVUT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

YÖNETİM İSTİFA !!!

Mesaj gönderen xDAVUT »

Saygıdeğer Oyuncular ;

Geçen Gün Gece sularında Dadaşxkurtbeyin Bana Söylediği Irkçı Tavırlar Ve Sapık Muamelesi'ni Foruma Atmıştım.
Ne Yazık ki Konum Kimliği Belirsiz Bir Yönetici Tarafından Kapatılıp Silinmiştir.
Sayın Yönetici Ve Sayın Game Masterler" Bu Oyunda Siyaset, Irkçı Davranışlar , Küfür Vs... Gibi İşleri Yapanlar Genelden Özele Ban Yer" Diye Bir Kural Var mıydı Yokmuydu ???
Peki Neden Herşeyi İspat Ettiğim Halde Adamın Irkçı Tavırlarını Gösterdiğim halde Adamın Siyaset Yaptığını Gösterdiğim halde NEDEN KONUM SİLİNDİ.Siz Sildikçe Ben Yine Ekleyeceğim.

Bu durumdan Dolayı Yönetimin Taraf Tuttuğunu Varsayarak İstifa Etmesini Arz Ederim.
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
ToRNaViDa
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Re: YÖNETİM İSTİFA !!!

Mesaj gönderen ToRNaViDa »

Merhaba

Forumda bu tarz davranışları yayınlayarak çözüm bulamazsınız.
Forumda yayınlamamanız gereken ekran goruntulerını vs ya ikvdestekten direk bizlere iletin.Ya da oyun içerisinde oyuncularımızın kullanımına sundugumuz Şikayet Et butonuna tıklayın.Kısa sürede değerlendirilecektir.

İyi Oyunlar.
İsmet Soner YILMAZER
.38.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön