GHOSEN yazdı:Hepinizi Tanıyorum da...Bu Yarar Nerden Çıktı Eskiyim Diye !
BEN 39 LwL ken Yoktu Napıyordu Acaba Fare Falan mı Kesiyordu :lol:
Yarar Efendi Senin 10-20 LwL Halini Bilirim, Hatta ve Hatta Kendi İnternet Cafende Açtığın Çarlarla Kendine Nasıl Naylon Kastığını da Bilirim, O 3 Yıldızı Sanki Hakkınla Çıkardın Sen Naylon Kasarken Gelip Keserdik Bölgeden Ağlardın Hala Hatırımda...
Not: 22-23 Haziran 2008'di Sancak Açılış Galiba Çünkü Okulların Tatili İle Plus+ 7/24 Oyuna Başlamıştım
aynen YaRar eski deqLki o kadaR
Bir şey soracağım Joker sen oyun ilk açıldığında şu adı kötüye çıkan büyücü Joker misin ? :|
Yoksa o çarımı sileceğim diyordu o sildikten sonra sen mi o isimde bir karakter açtın ?
ALEYKÜM SELAM şunu bilki çok eksik yazmışsın açıkcası üzüldüm çünkü sancak sunucusu açıldığı ilk günden itibaren bende ordaydım ve daha senin hatırlamadığın bir çok kişi var ve bunların bir kısmı şu anda oyunda degiller umarım bir gün geri dönerler....... GÖKSU,TİTxAYBALA,TİTxDENİZKIZI saygılar............
Titxaybala - Titxdenizkızı - Göksu T.İ.T Loncaları Başkanı Sen nekadar bilirsen bil, senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.
tufan gel beraber dalıyoruz neyse benim hatırlanmak gibi bi amacım yok , bilen bilir unutan unutur silen siler bu kadar basit.sadece can sıkıntısından takılıyorum forumda bir de lafımın eksik kaldığı bir kaç kişiyi susturmak için
Katib ol sabahın ilk ışıklarına gönlüm al senin ayakların altına ser yağmuru bırak güneşimi al götür herşeyi bir Rap'i ver bana
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
www.myspace.com/dhoodrapfamily
benle olay cıkmıstı hatırlıyorum bak bana kufur etmıstı 2 kısılerdı dalış o dalış 2 side pert sonra 1 kişi daha gelmişti o kısımlarını hatırlamıyorum beni yatırmışlardı sonra tekrar gidip kesmiştim 2 sini de 1 büyücü 1 savaşçı tabi o zaman kuvvetliydik.
baska olay olursa bılemem ama ben bolgeyı karıstırmıstım bıraz.
Katib ol sabahın ilk ışıklarına gönlüm al senin ayakların altına ser yağmuru bırak güneşimi al götür herşeyi bir Rap'i ver bana
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
www.myspace.com/dhoodrapfamily
selamınaleykum
tufan salla olum neyin derdini yapıyosun canını sıkıyosun unutmayan adam arar sorar aramasa da aklındadır gerisi boş koy gitsin ya (:
karagumruk diye biri nick name almış benimle alakası yok şimdiden duyurmak istedim.
yeni yılınız kutlu olsun ikv de de başarılar.
hepiniz allah'a emanet olun..
Karagumruk & Panzehir
yaşamak sevmekse eğer seni,biz hiç ölmedik sen doğduğundan beri !.
karagumruk1926 yazdı:selamınaleykum
tufan salla olum neyin derdini yapıyosun canını sıkıyosun unutmayan adam arar sorar aramasa da aklındadır gerisi boş koy gitsin ya (:
karagumruk diye biri nick name almış benimle alakası yok şimdiden duyurmak istedim.
yeni yılınız kutlu olsun ikv de de başarılar.
hepiniz allah'a emanet olun..
Karagumruk & Panzehir