Şaheserler ve Yeni Leveller !!
Re: Şaheserler ve Yeni Leveller !!
Reçeteler Düzenlendi ve Düzene oturtulup Üretime sunuldu ve Bu tür reçetelerin sonradan değişmesi Söz konusu bile olamaz çünkü ortalık karışır Günlerini verip Mavi Topaz toplayıp üretim yapan arkadaşlara haksızlık olmazmı ?? 1. Üretimden sonra Reçetelerin Materyal değişikliği Kapatılır 

Selamlar...
BAKİİ ve Aydoldu arkadaşıma Tşk ederım Güzel Yorum yapmış...Ve Saçma falan Dıyenlerede Şunu Söylemek istiyorum:
1.Bunu Ben Demıyorum
2.Bölgeden Söyleyen Adamı Gördüm
Ve Son Olarak 3.Böyle Bir Şey Varmı Diye Merak ettim Konuyu Açtım
Sadece Olmayabılır Diyebilirdiniz Aydoldu'nun qıbı Sadece Merak ettım...
Saygılarımla & İyi forumlar...
BAKİİ ve Aydoldu arkadaşıma Tşk ederım Güzel Yorum yapmış...Ve Saçma falan Dıyenlerede Şunu Söylemek istiyorum:
1.Bunu Ben Demıyorum
2.Bölgeden Söyleyen Adamı Gördüm
Ve Son Olarak 3.Böyle Bir Şey Varmı Diye Merak ettim Konuyu Açtım
Sadece Olmayabılır Diyebilirdiniz Aydoldu'nun qıbı Sadece Merak ettım...
Saygılarımla & İyi forumlar...
- xIxFeNoMeNxIx
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Dediğin şeyin olması zaten imkansız.Bu zamana kadar bu reçetelerde oynama olmamışsa ilerleyen zamanlarda olması zaten mümkün değil.Ama güncelleme olayı fahri beydeki reçeteler ile ilgili olabilir.
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!
FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

- secret
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
49 Level olan reçetelerin seviyesinin düşürülmesi lzm, sonuçtan insanlar puanlarını dagıtırken böyle reçetelerin gelecegini kestiremezdi. yücelen balyoz üretmek istiyorum mesela ben(demirci de ) silahtarım 49 olmadıgı için üretemiyorum. bu gibi şeyler için 0 dan çar kasan arkadaşlarım var

Oяіgіиαℓ ® Secretmissile
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
Gizlenmiş İçerikGöster
CTRL + W