Junon ve zırhlar . .

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
faysbok
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: Junon ve zırhlar . .

Mesaj gönderen faysbok »

Vandervaart yazdı:
Genius yazdı:Hee birde söylemeyi unuttuk adamlara 1 çantada 2 zırh düşüyor.. Nedir bunun acıklaması ?? Yöneticiler bir bakın ya..Adaletsizliğin alası war oyunda.. :twisted:

Onlar torpilli üyeler =)
Torpille alakası yok 1 zırh düştükten sonra digeri rahat geliyor
WelderMOODY
ILKERR

Resim
Kullanıcı avatarı
Genius
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Genius »

Arkadaslar bu konuyu güncel tutalım ve herkese duyuralım yorumlarını yapsınlar..Böylece yöneticiler burayla ilgilenir..
[ LyKaoN ] * * * [ Safequard ] * * * [ Lykaoon ]

Resim
Kullanıcı avatarı
xIxFeNoMeNxIx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen xIxFeNoMeNxIx »

Gayet adil olduğuna inanıyorum.Bazı arkadaşlar 5 10 kere kestikten sonra mızmızlanmaya başlıyor.Fakat bazen adam ilk girişinde çıkarıyor.Herkes ilk girdiğinde çıkmasını istiyor ama olmuyor.Ben de büyücümle 47. kesişimde çıkardım ama savaşçımla ilk girişte ve plussuz çıkardım.Şans işi olsa gerek...
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

Resim
Kullanıcı avatarı
Genius
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Genius »

Sence 1 kiside 1 tane bile zırh olmayıp diğerinde 5 tane olması adil mi ?? İnan adil olsa bu kadar insan isyan etmez . .

Resim
Kullanıcı avatarı
Genius
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Genius »

Yöneticiler buraya da baksa ne olur ? Bu kadar insan isyan ediyor..

Resim
Kullanıcı avatarı
Reverence
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Reverence »

ah be kardeşim 3 tane olsa yine iyi 8 tane cent kolye+yüzük war 2 setide çöpe attığım halde 5 adet fundi kolye+yüzük war 10 dan fazla yüceln solucan pant ibni cevo pant büyük sahra halit pant 1. kasa sırf bu itemlerle dolu durumda biriktiriyorum bakalım ne işe yarıyacak:)
Resim
Kullanıcı avatarı
ReGaLuaS
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen ReGaLuaS »

Ben bu durumu tamamen şans olarak nitelendiriyorum , ama konuyu açan arkadaşın durumu vahim gözüküyor :o bu tamamen bir adaletsizlik demek istemiyorum ama burada bir hata olduğuna inanmıyorum bazı kişilere bol keseden şaheser ve bazı kişilerede o kadar emek ama 150 madalya 0 şaheser bu gerçekten şaşılası bir durum yönetimin bence bu konuda yapacağı birşey yok bu düzenlemeyi ince ayrıntılar düşünülüp yapılmıştır ama konuyu açan arkadaşın durum vahim...Ama yılmadan kesmeye devam etmek gerekir 1 çantada 2 şaheserde düşmeyeceği ne malum 1 kere düşer sonra üst üste zırhlar kolyeler yüzükler bu iş böyledir ŞANS faktörü bu oyunda fazlasıyla gerekiyor diye düşünüyorum.
ReGaLuaS
Kullanıcı avatarı
Kurtlarxfearx
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Kurtlarxfearx »

Arkadaşm kenana ilk girişinde Evo kolye düşürdü. Ben kaç kere sığınağa girdim efsunlu 1 item bile düşmedi. Motor kenan düşünenden hep madalya madalya dışında bir kere motorinden iksir düştü onlar da işe yaramıyor. Ne olacak sonumuz belli değil.
Kullanıcı avatarı
Byjuzzky
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Byjuzzky »

Ben iLk kesişimde centten yüceLen haLit pantolon aLdım ( mor ) Ve ardından junon kestıqımde Isık hanım qece zıRHı aLdım biRde migrata ilK giRişimde .. Işık hanım yuzuk LerI ıse 5 madaLyadan sonra düşüRdüm tamamen şans iyi bu arkadaŞlr .
Gulasor

Resim

Resim
Resim
Resim

€min .. !

BeLaX .

“Genel Etkileşim” sayfasına dön