TTnet online işlemden plus alım Yardım

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Aktekins
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

TTnet online işlemden plus alım Yardım

Mesaj gönderen Aktekins »

ttnet online işlem internet üzerindne plus aldım
gelen faturaya eklenicek ama bazılarında tek ödeme ikv de aylık sabit ödeme yazıyodu
bu her ay kendi kendinemi eklencek ben 1 aylık almayı denedim yoksa aylıkmı gelcek yoksa ben demedende kendi kendine eklicekmi faturaya?
eğer öyleyse nasıl 1 aylık yapıcam yardım ederseniz sevinirim
iSTANBUL OnLine HayaT OFFLiNe

[Humanity]
Kullanıcı avatarı
xJoKeRx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Re: TTnet online işlemden plus alım Yardım

Mesaj gönderen xJoKeRx »

Kardeş şuan TTnet pLus onLınedan aLınca tek ödemeLi seçeneqi buLunmamaktadır. Mecbur ayLık aLıcaksn snra parası faturaya yansıyacaktır. Her ay kapatmadıqın sürece yeniLenecektir otomatik oLarak. Fakat kapattırmak isdediqinde 444 0 375 numaraLı ttnet müştr. hizmtLerini arayıp kapattırabiLirsn umarım yardımcı oLabiLmişimdir. İyi oyunLar ;)
Xjokerx-Kaosteamxjoker-Jonturkxjoker-Kaosteamxjokerr

єSкidєη Saςıηıη 1 тєLiηє zaяaя qєLSє, ćaηıмı Fєda єdєяdiм.Şiмdi ıяzıηa qєςSєLєя Siqaяaмı γaкaя Sıяaγa qєςєяiм..!
Kullanıcı avatarı
AmiR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Lonca: KHoLPaSHaLi

Mesaj gönderen AmiR »

Merahab arkadaşlar
TTNET Plus Alacaklar Bu konuya Dikkat Etmelisiniz...

Ttnet Plus alımında başıma geçen talihsiz olayı sizlerle paylaşarak, sizlerin faydasına olacagını düşünerek anlatacağım.

Tarih 21.11.2009 günü ttnet online işlem üzrinden plus aldım oyuna girdim ve plusum aktif olmamıştı..bir kaç gün geçtikden sonra tekrar denedim ve plus hala açılmamıştı. Bende bunun üzerine acaba plus işlemlerinde bir noksanlık mı yaptım gibisindne tekrar almaya denedim ve aldım..Aldığımda plus hala açılmamıştı.ttnet online işlemde alınmış gözüküyor ama oyuna girdiğinde plusun yok...Alım işlemi sırasında da size e-posta onay kodu geleçek veya şöyle olacak gibi bir uyarıda vermemekte..
Ttnet den plus alırken sana sormuyor bu üyeliğe İstanbul Kiyamet Vakti Plus paketi alındı Tekrar alamazsınız !!!!!!
ama ttnet oyuna ttnet hizmet numaranla üye olduğun için ikinci bir hesabı vermiyor tek hesap alabiliyorsun diyor..seni uyarıyor..

Gelelim TTNET'in en büyük hatasına ( Ben buna resmen dolandırıcılık ve onlıne işlemlerde sahtekarlık diyorum..) Bir hizmet numarasına bir üyelik açabiliyorsun ama bir üyeliğe birden çok İKV plus paketi alabiliyorsun..yani ttnet üyeliğinize 1 deyilde yalan yanlış 10-100 adet plus paket alsanız Onların parasınıda istiyor senden..

Bunun üzerine müş.hizt. aradık, Onlar yardimcı olamadı müdürlerine bağladılar, gerekli açıklamaları yaptım aynen üste yazdığım cümleleri onlarada söledim. Tabi fatura gelmiş bana kısaca koslemişler fazladan bir plus parası. Müdür yana yattı, kaçamak cevaplar vererek geçiştirdi..Bende bir cacık olmayacağından..Üstelemedimde..Gerekli mahkemelere başvursam 100% kazanırdım ama zaten mahkeme masrafları plusdan fazla tutar gerek yok...Ben bu ayki faturayı bekliyom ondada kosleme yaparlarsa o zaman yasal yollarla halledecem..
Bir Ağaçtan Bir Milyon Kibrit Çıkar
Bir Kibrit Bir Milyon Ağacı Yakar.
"Yıldızdoğan"

Lider : Doğru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar

CW
Kullanıcı avatarı
xJoKeRx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen xJoKeRx »

Hacı netı kapattır kurtuL sonra baska no aL ewe yenı net baqLattır kurtuL tabı 18 yas üstü isen :S
Xjokerx-Kaosteamxjoker-Jonturkxjoker-Kaosteamxjokerr

єSкidєη Saςıηıη 1 тєLiηє zaяaя qєLSє, ćaηıмı Fєda єdєяdiм.Şiмdi ıяzıηa qєςSєLєя Siqaяaмı γaкaя Sıяaγa qєςєяiм..!

“Genel Etkileşim” sayfasına dön