Inferno yazdı:Dün o kdr dneme yaptık ve sonnda 2büyü 2 şifa 2 savaşcıyla Garr ı kesmeyi başardık hem de herkez 6lvldi kişibaşı2kudret vecan iksiri kullandık iksşrleri hazırlamak 2hafta aldı ama btün denemlerimize değdi kb heyecandan foto almyaı unutmuşm ama bi dha gidersek alırım herkse ii oynlar.
Tebrik ederim.Başarınız daim olsun ,
demek isterdim ama , inanın demeye dilim varmıyor.
Şakamısınız siz ya , ne bu ,
iflis kestik desen , kadim kestik desen anlarım.Garr bu ya.
Böyle şakalar yapmayın.Gülmekten kırıp geçirmeyin bizi.
Vallahi forumda gördüğüm en komik yorumdu bu.Bu konuda tebriği hakettiniz.
Birde 6 kişi iksirsiz kesmeyi deneseniz , bakalım başarabilecekmisiniz
faysbok yazdı:ya bizde 3 grupla gittik 5 49 lvl vardı 50 ye yakın iksir harcadık ama kesemedik bunlar nasıl kestiki acaba yaa
Şu üç şeyin olması lazım bir grupta , böyle bir başarıyı yaşamak için. Sabır , azim ve istekBu üçü yoksa böyle bir başarı yakalanamaz.
Konuyu açan kardeşim.Sana helal olsun.Bir nebze de olsa şu forumda eğlenceli vakit geçiriyoruz ya sayende.Cidden helal olsun.
Şunu da belirtmeden geçemiycem.Bu gün oyuna gireceğim kısmet olursa.
Hani diyorum.
Şöyle sağlam bir grup kursakta ,1 lvl den başlasak , bütün görevleri hep beraber yapsak.
Ve bütün zor görevlerin fotosunu yada videosunu çeksek.( Buna Garr dahil değil tabi )
faysbok yazdı:ya bizde 3 grupla gittik 5 49 lvl vardı 50 ye yakın iksir harcadık ama kesemedik bunlar nasıl kestiki acaba yaa
Şu üç şeyin olması lazım bir grupta , böyle bir başarıyı yaşamak için. Sabır , azim ve istekBu üçü yoksa böyle bir başarı yakalanamaz.
Konuyu açan kardeşim.Sana helal olsun.Bir nebze de olsa şu forumda eğlenceli vakit geçiriyoruz ya sayende.Cidden helal olsun.
Şunu da belirtmeden geçemiycem.Bu gün oyuna gireceğim kısmet olursa.
Hani diyorum.
Şöyle sağlam bir grup kursakta ,1 lvl den başlasak , bütün görevleri hep beraber yapsak.
Ve bütün zor görevlerin fotosunu yada videosunu çeksek.( Buna Garr dahil değil tabi )
garr kadimden de zor bilirmisin :twisted: :twisted: