Çok Yakında Develüasyon Olacak...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
masterkan
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: Çok Yakında Develüasyon Olacak...

Mesaj gönderen masterkan »

gerçekten bu konuda büyük sorunlar var..adam eline geçirdiği maden için şöle diyo..millet bunu 5 m na satıyo ama benim satma gibi bi derdim yok bana lazım olur..ama ben bu madenden kar edebilirim niyetiyle madeni 6 m na satıyo..
bu sefer birdenbire artış olmaya başlıyo..yeni maden piyasasına giren kullanıcılarda ben neden 5 m na satıyım ki 6 m na satcam diyor..
ama halbuki bu madenin 3 ay önceki fiyatı 3 m du..işte bu konuda büyük bi ekonomik dengesizlik var..
ki bu kadar büyük paraları günde 1-2 saat eğlencesine oynayan insanların kazanması mümkün değil..
bu konuda neler yapılabilir derseniz yöneticiler ayrıca sadece ekomomiyi takip eden kişiler görevlendirir..
belli fiyatlar duyuru şeklinde ilan edilir..bunun fazlasını satana belli bir ceza gelebilir..
peki ceza gelmesi yasal mı evet ülkemizdede bu uygulama var e o zaman oyundada bu uygulama olabilir..
Kullanıcı avatarı
Amazon
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Amazon »

Ben şu an Ashab üretmeye çalışıyorum.Mantar madeninin başında durdum uzun saatler.100 mantar çektim hiçbir şey çıkmadı sinekten başka.E parayla alsan piyasanın durumu malum ama mecbur para kasıyorum ki bu bana maden çekmekten daha zevkli geliyor.Fakat eskiden tanesi 4 m olan budaksız abanoza 8 m, tanesi 2 m olan ganodermaya 10 m vermek çok saçma geliyor.

Materyallerin üzerinde fiyatı yazıyor.Örneğin 75 lira, 35 lira filan.Bunları mesela ganoderma için 2 m yapsanız, Mavi topaz için de 2,5 filan...Yani her madenin üzerinde fiyatı yazsa ve bu fiyatlar üzerinden satılsa.Bilemiyorum ne kadar doğru bişey ya da ne kadar yanllış.Şu an aklıma bu geldi.Birisinin bu yükselişe dur demesi lazım.Birşeyler yapılmalı..

Kullanıcı avatarı
chelseafan
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen chelseafan »

Bence öyle bişy olamaz.. Ne yapacak GM ler oyuncunun parasının yarısını makaslıcakmı ?

Öle bişey olması için dediğin fiyatlardan mavi irid vb madenlerin Mısır çarsısındaki satıcılarda satılması gerekiyo..

Bence İkv item yapması LV kasması bakımından kolay bi oyun.. Yorma kafanı sen akıllı insanlar ayarlar işi..
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Vandervaart »

Hayat her yerde pahalı bırakta İKV de de olsun =)
Kullanıcı avatarı
Crack
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Crack »

chelseafan yazdı:
Bence İkv item yapması LV kasması bakımından kolay bi oyun.. Yorma kafanı sen akıllı insanlar ayarlar işi..
İKV ye diyecek sözümüz yok zaten hepimiz oyuncuyuz . böyle devam ederse defalarca söyledim OYNANABİLİRLİK açısından sıkıntı olacak.
Resim
Kullanıcı avatarı
Crack
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Crack »

Amazon yazdı:
Materyallerin üzerinde fiyatı yazıyor.Örneğin 75 lira, 35 lira filan.Bunları mesela ganoderma için 2 m yapsanız, Mavi topaz için de 2,5 filan...Yani her madenin üzerinde fiyatı yazsa ve bu fiyatlar üzerinden satılsa.Bilemiyorum ne kadar doğru bişey ya da ne kadar yanllış.Şu an aklıma bu geldi.Birisinin bu yükselişe dur demesi lazım.Birşeyler yapılmalı..
Şimdilik konudan çıkan en mantıklı öneri gibi duruyor. Belkıde Yöneticiler tarafından Bir taban / tavan fiyatlar belirlenir.

Aradan sivrilenlerde şikayet edilir. Belli ki biz oyuncular olarak bişeylerı koruyamıyoruz olması gerektığı gibi bırakamıyoruz.

Bununla ilgili bi anket açılsa herkes olması gereken fıyatı oylasa bi sabıtlık kazanabılır belkı.
Resim
Kullanıcı avatarı
faysbok
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen faysbok »

xxxhellboyxxx yazdı:Kesinlikle size katılıyorum.Oyun içi madenlerin fiyatı çok yüksek bazıları bundan faydalanıp küçümsenmeyecek kadar yüksek para miktarlarına ulaştı ve herkes bu fiyatlara alamıyor. Konuyu destekliyorum.
WelderMOODY
ILKERR

Resim
Kullanıcı avatarı
Harunyus
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Harunyus »

Mavi kayaların 3'ü 210 milyona geliyor EN AZ ! Maden sayısını arttırmaktan çok değerli çıkma olasılığı arttırılabilr. VE BUNU DUYURMAK ŞARTIYLA ! Çünkü günde 3 maden çeken adam faydalanabilir. Her ay farklı bir sorun var 15 milyondan mavi topaz istemiyoruz.
HARUNYUS
harunyusS
harunyusSs

www.facebook.com/harunyus
www.twitter.com/HarunDursunn

Resim
Kullanıcı avatarı
Crack
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Crack »

Harunyus yazdı:Mavi kayaların 3'ü 210 milyona geliyor EN AZ ! Maden sayısını arttırmaktan çok değerli çıkma olasılığı arttırılabilr. VE BUNU DUYURMAK ŞARTIYLA ! Çünkü günde 3 maden çeken adam faydalanabilir. Her ay farklı bir sorun var 15 milyondan mavi topaz istemiyoruz.

Evet kımse ıstemez ama boyle bı konu bile malesef 1 gün güncel kalabilmiş. Sözün bittiği yer duyarlılık konusunda. Herkes mutlu demek ki.
Resim
Kullanıcı avatarı
rapper
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen rapper »

Piyasayı değiştiren oyuncuların ta kendisidir. Örnek verecek olursak mavi topaz eskiden 2.5m 'e satılıyordu sonra bir oyuncu başkasına daha pahalıya satmak için 4m'e sattı. O da başkasına 4m'e .. Böyle böyle piyasa değişmiş oldu bu konuda yönetimin yapacağı pek fazla birşey yok (hiçbirşey yok demiyorum) herşey oyuncuda bitiyor. Oyun mensupları fiyatları abartmadan olduğu fiyata satıp paragözlülük yapmazsa piyasanın eski haline yakın bir hale geleceği kanısındayım..

İyi forumlar
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper

~ Since BeTa ~

“Genel Etkileşim” sayfasına dön