Şarkının İsmi ???
Şarkının İsmi ???
Bi şarkı vardı çok güzeldi.adını ve sözlerini bilmiyorum.bu şarkıyı bulursanız çok memnun olurum.güzel şarkıydı aslında tamamını da hiç dinlemedim ama güzeldi :?: :?: :?:
Re: Şarkının İsmi ???
Inferno yazdı:Bi şarkı vardı çok güzeldi.adını ve sözlerini bilmiyorum.bu şarkıyı bulursanız çok memnun olurum.güzel şarkıydı aslında tamamını da hiç dinlemedim ama güzeldi :?: :?: :?:
Başka Yerde gördüğün , okuduğun konuları bu foruma neden taşıyorsun ? Şu Garr cini kesme hikayeside Genel Etkileşimden alınmıştı.
HİPHOPSTYLE
olurmu garr büyük başarı bugün bizde kestik 8 tane iksir harcadık ama kesemedik bunlar nasıl kesti anlamadım benKayzer yazdı:Inferno yazdı:Bi şarkı vardı çok güzeldi.adını ve sözlerini bilmiyorum.bu şarkıyı bulursanız çok memnun olurum.güzel şarkıydı aslında tamamını da hiç dinlemedim ama güzeldi :?: :?: :?:
Başka Yerde gördüğün , okuduğun konuları bu foruma neden taşıyorsun ? Şu Garr cini kesme hikayeside Genel Etkileşimden alınmıştı.
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

- StoryLine
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Inferno yazdı:Bi şarkı vardı çok güzeldi.adını ve sözlerini bilmiyorum.bu şarkıyı bulursanız çok memnun olurum.güzel şarkıydı aslında tamamını da hiç dinlemedim ama güzeldi :?: :?: :?:
Olum sen kimsinde donanımhaberden birinin sözleriyle alay ediyosun akıllı ol

GodFreyxKorsaNx
- kabusxbalistikx
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- humanplate
- Işık Hanım'ın Elemanı
Şu Oyunan Girerken Bi Yere Basıyoduk İstanbuldaaa Kıyamet Felan Diodu Omu 
ARZ BİR FARZ
Keyfe Keder Alayına Gider