Junon ve zırhlar . .
Junon ve zırhlar . .
Şu konudaki adaletsizliğe son verilse ne olur ?? Millet zırh seti düzüyor biz bakıyoruz.Bankamda 120 tane madalya war ama 0 zırh.1 tane teselli için düşsün bari.Şans işi falan diyorlar ama hepsi hikaye...Yeter ya biri şu konuyla ilgilensin biraz..
Re: Junon ve zırhlar . .
katılıyorum madalya madalya madalya ... artık bu saçmalığa bir son verin centiriondaki hatayıda düzeltirseniz seviniriz torba vermiyor ya
- Silahcix
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: İnferno Team
1.Cent öldüğü anda ilk vuran kişi lanet içinde ise vermez.DehrayN yazdı:katılıyorum madalya madalya madalya ... artık bu saçmalığa bir son verin centiriondaki hatayıda düzeltirseniz seviniriz torba vermiyor ya
2.Cent öldüğü anda ilk vuran da ölü ise yine vermez (ki bu zaten bilinen şeydir.)
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Aynı zamanda centin menzili kısa bazen karşı karşıya oynatanlardan biri ölürse direk canını fullüyor ve ortaya geçiyor kısaca kaçmış gibi...
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı

- intikamatesi
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <Estergon>
bi zırhlar hakkında birşey yapmaları gerek. mesala 10 junon kesimi 10 kere junon kestimmi bir kolye veya yüzük ya da zırh vercek sonra tekrar sıfırlancak ama. tabi aynı itemleri vermiyecek. oyunda çıkıncada sıfırlanmayacak böylece daha iyi olur 10 kesimde bir nadide belki güzel fikir değil ama bu sorunu çözseler iyi olur :!:
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
- intikamatesi
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <Estergon>
o ölen ilk vurduğu için fulluyor benim önerim şifaların ilk vurması asit atsınlar biz böyle yapıyoruzEmirBerkKorkmaz yazdı:Aynı zamanda centin menzili kısa bazen karşı karşıya oynatanlardan biri ölürse direk canını fullüyor ve ortaya geçiyor kısaca kaçmış gibi...
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
We curse the person who died 1.Cent in the first shot is not given.Silahci yazdı:1.Cent öldüğü anda ilk vuran kişi lanet içinde ise vermez.DehrayN yazdı:katılıyorum madalya madalya madalya ... artık bu saçmalığa bir son verin centiriondaki hatayıda düzeltirseniz seviniriz torba vermiyor ya
2.Cent öldüğü anda ilk vuran da ölü ise yine vermez (ki bu zaten bilinen şeydir.)
From the moment the first shot killed 2.Cent still does not give the dead (which is what is already known.)
ah güzel eski ikv'li günler...
çok saçma en az 20 gidişte falan küçükdee olsa bi şaheser verseya
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

beyler benim başka bi önerim var yazı haline getirip bunu desteğe suncam...... hazırladığım zaman foruma da koyacağım...herkesin beğenisi alacağına inanıyorum... çünkü şans işi kalkacak.....
( Wsyegel'in abisi Sagopakajmeran
)
ah güzel eski ikv'li günler...
Arkadaşlar en iyi şöyle olsun.Junon çok zor olsun öyle zor olsun ki kesmesi 6-7 Saat sürsün ölünce gruptaki herkeze şaheser düşsün ama bu şaheserler zırhla sınırlı kalmasn böle daha iyi bence

İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi