Bakıyorum da herkesin o carda gözü var . Adamın derdini sormadan neden bırakıp gittiğini sormadan çarını almak için hemen ilk vs yi teklif edenler var.Utanıyorum.
Okan biliyorum zırh düşürme sistemi dolayısıyla gerçekten çok büyük şanssızlıklar oluyor.Bizler girdiğimiz halde şaheser düşüremeden çıkmamız şans a bağlı.Dolayısıyla bu şansın önüne sen yada ben çıkamayız.
Senin dediğin gibi zırh düşürüp adam olanlar belli şimdi senin kaliten belli bir de onların kalitesi belli...
Senden ricam sanki grup böLgeleri gelmemiş gibi davran ve oyunu bırakma gibi bir durumun da olmasın.
Çünkü sunucuda kesilecek büyücü çok seni bekliyorlar. :lol: Sagoist / Byfth
Yok Fatihim bu artık sıkıcı hale geldi her zaman rekorlar için uğraşmışımdır.Şimdi ise benden item fazlalığı olan adamlar grup bölgelerinde çok met ediliyor.Yok söyle yüksek vurdu yok böyle.Evet size sesleniyorm zırh ve takı setlerini düşürmüş büyücüler yenilirseniz sizden hiç bişey istemiorm yenerseniz ödülünüz çok büyük...[/b]
Elfetih yazdı:Bakıyorum da herkesin o carda gözü var . Adamın derdini sormadan neden bırakıp gittiğini sormadan çarını almak için hemen ilk vs yi teklif edenler var.Utanıyorum.
Okan biliyorum zırh düşürme sistemi dolayısıyla gerçekten çok büyük şanssızlıklar oluyor.Bizler girdiğimiz halde şaheser düşüremeden çıkmamız şans a bağlı.Dolayısıyla bu şansın önüne sen yada ben çıkamayız.
Senin dediğin gibi zırh düşürüp adam olanlar belli şimdi senin kaliten belli bir de onların kalitesi belli...
Senden ricam sanki grup böLgeleri gelmemiş gibi davran ve oyunu bırakma gibi bir durumun da olmasın.
Çünkü sunucuda kesilecek büyücü çok seni bekliyorlar. :lol: Sagoist / Byfth
Fatih ben kimsenin çarında değilim. Sadece beni önceden yenen biriyle vs atmak isterim. Madem Çar istiyormuş gibi gözüküyorum listeden sil adımı.
sokan28 yazdı:Karar kesindir kendimede çok güveniyorm.Bakalm varmı charımı alacak kişi Ozan ilk senle yapıcam girdiğimde işim var filan deme az giriyorm zaten
1)Cihadxblackdewil
2)Chefatalzn
3)Hercüles
CenqizV yazdı:Beni Dinlerseniz atmayın olm zırt diye car verilmez okan sende ben isyan ediyormuyum Hani kac kere girdim migrattan hıc bısı yok 50 oldu heralde düşmeyince düşmüyor isyan etmek Boşuna !!! Bırakmıyorsun Zırt Diyede Karakter Verilmez.
Fırtına Ne kADaR eSerse Essin Kayadan aLacagı SaDece Tozdur!!!