Çok bilmek iyi bir şey değildir. Hele gerçek hayatta birine böyle davranırsan ki o adam sakat olursa vah halinePetcarar yazdı:beyin yaşı neyle ölçülür bilemiyorum ama dünyanın ölçtüğü beyin yaşım senden büyük galiba?DarkShare yazdı:Söylediğin şeyler için teşekkürler ama, o'nun konuşma stil'i bu. Böyle konuşmayı tercih etmiş, diğer konularımda da bu tarz'da konuşmuştu. Kızmak değil, artık onu muhattaba bile aalmıyorum. Yaşı kaç bilmiyorum ama, bana beyin yaşını kanıtladı, bu son olayla.turkoxHAMSTER yazdı:Petcarar yazdı:kıta? afferin.
Mahmut sanal ortamda yaş cinsiyet kavramları yoktur.Yani karşındaki isterse 50 yaşında olsun sanal alemde yaşıtsınızdır.
Fakat senin gibi düşünmeyen yada senin kadar düşünemeyenlerle bu kadar alaycı olma.Yani sanane adam istediğini der sana bir zararı var mı yok.Ama ettiğin laf o adamı kırabilir.Bu tür davranışlarınla milleti kendinden soğutur laf yersin o kadar.
ayrıca, oyunu bilmiyorsun her yerde ahkam kesiyorsun adam olmanı tavsiye ederim.
Yeni Seviye ve Kıtalara CEVAP.
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Yeni Seviye ve Kıtalara CEVAP.
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
nefsi müdafaa diye birşey var? zaten gerçek hayatta bu kadar sakat çıkarsa karşıma yanımda ne taşıyacağımı biliyorum.KaraXHayalet yazdı:Çok bilmek iyi bir şey değildir. Hele gerçek hayatta birine böyle davranırsan ki o adam sakat olursa vah halinePetcarar yazdı:beyin yaşı neyle ölçülür bilemiyorum ama dünyanın ölçtüğü beyin yaşım senden büyük galiba?DarkShare yazdı:Söylediğin şeyler için teşekkürler ama, o'nun konuşma stil'i bu. Böyle konuşmayı tercih etmiş, diğer konularımda da bu tarz'da konuşmuştu. Kızmak değil, artık onu muhattaba bile aalmıyorum. Yaşı kaç bilmiyorum ama, bana beyin yaşını kanıtladı, bu son olayla.turkoxHAMSTER yazdı:Petcarar yazdı:kıta? afferin.
Mahmut sanal ortamda yaş cinsiyet kavramları yoktur.Yani karşındaki isterse 50 yaşında olsun sanal alemde yaşıtsınızdır.
Fakat senin gibi düşünmeyen yada senin kadar düşünemeyenlerle bu kadar alaycı olma.Yani sanane adam istediğini der sana bir zararı var mı yok.Ama ettiğin laf o adamı kırabilir.Bu tür davranışlarınla milleti kendinden soğutur laf yersin o kadar.
ayrıca, oyunu bilmiyorsun her yerde ahkam kesiyorsun adam olmanı tavsiye ederim.
benim bu adama sıkıntım şu,
önce geliyor oyuna başlıyor hiçbirşey bilmiyor,imzasına oyun sevgisi %100 falan yazıyor.
sonra, Bir Oyuncunu Kaybettin İKV! diye bir konu açıyor, ikvyi aşağılıyor.
ondan sonra da geliyor benim karakterler hakkında yaptığım gözlemlere çamur atıyor, ne bilim bu konu gibi hiçbirşeyi açıklamayan saçma konular açıyor.
bunun ikvyi aşağıladığı konuda oldukça düzgün bir dille dürüstlüğünü sorguladım,cevap vermeye yüzü yoktu,şimdi de yok.
Forum Kuralları:
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
TWTY
Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?
D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları