millet sizde oluyormu bilmiyorum ama bende klavye birden bire ''q'' dan ''f'' e dönüyor.
bu sorun hakkında bilgisi olan varmı
klavye sorunu..
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: klavye sorunu..
güncel
hyr bilgiyle alaksı yok tam olarak neden kaynaklandığını bilmiyorum ama düzeliyor
Karşında gördüğün yorgun yürek tamemen senin eserin..!
Madem sevmiyordun mdm sonunda bn yokum diyip ayrılıcaktın ndn çıktın?beni ağlatmak çok mu hoşuna gdiyordu?
Madem sevmiyordun mdm sonunda bn yokum diyip ayrılıcaktın ndn çıktın?beni ağlatmak çok mu hoşuna gdiyordu?
- mcronaldo94
- Cin Avcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
SORUNU OLAN ARKADASIM KLAVYE DEGISMENE GEREK YOK OYUN ICINDE YAPIYORSA HATAYI HEMEN CTRL+SHİFTE BAS VE DUZELIR BUYUK IHTIMAL OLDU ISE YORUM YAZ BASKA ARKDASLAR DA FAYDALANSIN
Firstlady-Kuklacı
Firstlady-Kuklacı
FirstLady

Bu sorun ne zaman ortaya çıkıyor bilmiyorum ama klavye degiştirmeyi biraz tarif edeyim: Dil çubugunu açın sag tıklayıp özellikler deyince varsayılan giriş dili olması lazım benimki vista biraz farklı ama aşagı yukarı aynı yolda, o varsayılan giriş dilini Türkçe-Q yapmalısın. Bilgiyi pyalaşayım dedim belki birinin işine yarar:)morukkelleci yazdı:millet sizde oluyormu bilmiyorum ama bende klavye birden bire ''q'' dan ''f'' e dönüyor.
İyi Forumlar...
Büyükler Yine Yaptıklarıyla Büyük Olurlar ama küçükler Yapacaklarıyla övünür ve Yapamadıklarıyla küçülürler..
Hydrogenx
Meranڪےàؤôمà Кàﺸڗễ۳

Hydrogenx
Meranڪےàؤôمà Кàﺸڗễ۳

- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Kayı Alpleri
morukkelleci yazdı:millet sizde oluyormu bilmiyorum ama bende klavye birden bire ''q'' dan ''f'' e dönüyor.
bende normalde yok da counter oynarken brden tuşlar deişiyo hiç bi komut yazmadan oluyo sadece cs de oluyo sol mouse de zıplıo mesela :S sen
- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Kayı Alpleri
Fenerlisavaşçı nın da annesi temizlik yaparken klavyeye vurmuş çalışmıyordu bi ara evleeerine gittim biraz vidaları gevşettim oldu
sendede yanlışlıkla bir tuşa basıldıysa veya yanlışlıkla ayarı kaydettiysen filan olabilir
sendede yanlışlıkla bir tuşa basıldıysa veya yanlışlıkla ayarı kaydettiysen filan olabilir