GİT GİDE ZORLAŞIYOR HERŞEY :S...
- Elvetsizlerle
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
GİT GİDE ZORLAŞIYOR HERŞEY :S...
slm arkadaşlar bu konuyu açmamın amacı benim gibi bir çok arkadaşımıızn madur durumda olmasıdır.madurluk ne var ortada dien arkaşlarımızı duyuyorum birden bire nemi var 1 mavi kaya 85m oldu
:) eskiden 1m a satılan mavi topazmı şimdi 15m
)) kadim pençemi hiç sorma 30m
) sadece 1 ejder üretimi rahat 250m götürüyor artık denilecek bişi kalmadı resmen; element itemlere gelince elimde 1 takım element saldırı takım var ama şuan ne işe yarıyor ???
:)180m harcadım şuan bankada öle duruyor
:( ama yinede halada oyundayım dier bi yandanda insanlar neymiş sığınağa ejderli büyüler pm migrata ejderli büyücüler pm
:) yaw kardeşim mavi kayayı 85m ya satıyon tanesiini bide ejderli büyü istiyon ne saçma... bu konulara bence bir el atılması lazım harbiden bir çok insan benim durumumda madur durumda bekleniyorki gm veya herhangibi yöneticiler bu konu hakkında ne bir bilgi nede bir çalışma yapacağa benzemiyor destekleyen arkadaşlarım varsa gelsin dertleşelim diecek laf kalmadı 

Realde bastıramadığımız , duygular güzel oyunumuzda yer almasın ne dersiniz ?????
Re: GİT GİDE ZORLAŞIYOR HERŞEY :S...
Aynen kardeşim ya :S Bizim Ejderimiz Yok diye Resmen Dışlanıyoruz.. Adam Migrata ejderli büyü Varmı diyor.. Ejderli gibi vuruyorum geleyimmi diyorum yok illa ejderli olcak.. Oyunda resmen dışlanıyoruz.. Bu konuya bencede el atılması Lazım..

Cahillerle Tartışmaya Girmeyin; Ben hiç yenemedim..
Büyücünün İrfanını Herkez Anlayamaz..
Byfuxmaqician (49)
Güzel söylüyorsunuz piyasanın durumu yeraltı güncellemesinden sonra berbat bir hal aldı ama sanmaki ilk ejderden sonra üretilen ejderler ucuza üretildi.
ben nereden baksan 6 ay uğraştım üretime ve dediğin gibi 250 m e yakın param gitti taaaa o zamanlar.
yani şuan 250 m diyorsan hala bir fark yok. sadece mavi topazı satın almaya kalktığımızda iyi hatırlıyorum adam 10 m cekiyordu tanesine. mavi kaya bulunmayan hint kumaşıydı.
hatırlayın yeraltı bölgeleri gelmeden evvel söylenen sloganı;
" şaheser silahlara yanlızca en iyiler sahip olacak..!"
ha dersinki en iyimisin en iyi olmak kişiye göre değişir görecelidir yani bir adamın itemi yoktur ama iyi oyuncudur onu kolay kolay alt edemezsin. neyse sözün özü yönetim sürekli şunu der;
" oyuncuların elinde olan bir piyasaya biz müdahale edemeyiz."
demem o ki eski tas eski hamam +/- 10 m farkeden materyallerde var +/- 30 m farkedende. misal kadim ilk çıktığında araştırın 80 m e kadim hidra pençesi satıldığını hatırlıyorum sen diyorsun ki şimdi 30 m bunu bu şekilde düşünün ve herşey bir kenara gidin maden başına oturun eskiye nazaran madenlerin başında daha az adam var. biz oturmayıp 250 m e ejder maleden adamlarla şimdide 250 m e üretiliyor diyorsun ama sizin aranızdaki üretim fiyat farkı ancak böyle kapanabilir..
ve bölgelere ejderli adam aranıyor diye dert yanıyorsunuz. yetenek dağıtımından bir haber , grup kurmaktan bir haber , paslaşmayı bilmeyen bir sürü arkadaş var. şahsen ben grubuma +600 elektrik hasarlı ejderli/ejdersiz adamları alıyorum bu konuda seciciyim ben 5bin vururken o 2bin vurursa yük bende olur ilerleyemem. ejderli bir grup hiç oturmadan akıllı oynayarak düşünene kadar sadece 2 kere oturarak giderken tecrübeli fakat ejdersiz bir grup ortalama 4-5 kere oturuyor ( aksilik çıkmazsa). buda ejderli ve ejdersiz arkadaşlar arasındaki farkı ortaya koyuyordur umarım.
grubumda öncelikle oyunculuğu iyi olan(tanıdık diye ararım), hasar yüksekliği (600+ elektrik hasarlı) sonrasında , ejderli kişileri arıyorum bırakta üçüncü sıraya koyduğumu seçme hakkım olsun değilmi ?
(eleştirinin dozunu aşmazsanız bu konu çok su götürür aksi taktirde küfür vs. gibi haddi aşan yazılarda konunun kapanması talebi herzaman parmaklarımızın ucunda ve inanın işe yarıyor...)
herkese saygılar.
Ezberbozan
ben nereden baksan 6 ay uğraştım üretime ve dediğin gibi 250 m e yakın param gitti taaaa o zamanlar.
yani şuan 250 m diyorsan hala bir fark yok. sadece mavi topazı satın almaya kalktığımızda iyi hatırlıyorum adam 10 m cekiyordu tanesine. mavi kaya bulunmayan hint kumaşıydı.
hatırlayın yeraltı bölgeleri gelmeden evvel söylenen sloganı;
" şaheser silahlara yanlızca en iyiler sahip olacak..!"
ha dersinki en iyimisin en iyi olmak kişiye göre değişir görecelidir yani bir adamın itemi yoktur ama iyi oyuncudur onu kolay kolay alt edemezsin. neyse sözün özü yönetim sürekli şunu der;
" oyuncuların elinde olan bir piyasaya biz müdahale edemeyiz."
demem o ki eski tas eski hamam +/- 10 m farkeden materyallerde var +/- 30 m farkedende. misal kadim ilk çıktığında araştırın 80 m e kadim hidra pençesi satıldığını hatırlıyorum sen diyorsun ki şimdi 30 m bunu bu şekilde düşünün ve herşey bir kenara gidin maden başına oturun eskiye nazaran madenlerin başında daha az adam var. biz oturmayıp 250 m e ejder maleden adamlarla şimdide 250 m e üretiliyor diyorsun ama sizin aranızdaki üretim fiyat farkı ancak böyle kapanabilir..
ve bölgelere ejderli adam aranıyor diye dert yanıyorsunuz. yetenek dağıtımından bir haber , grup kurmaktan bir haber , paslaşmayı bilmeyen bir sürü arkadaş var. şahsen ben grubuma +600 elektrik hasarlı ejderli/ejdersiz adamları alıyorum bu konuda seciciyim ben 5bin vururken o 2bin vurursa yük bende olur ilerleyemem. ejderli bir grup hiç oturmadan akıllı oynayarak düşünene kadar sadece 2 kere oturarak giderken tecrübeli fakat ejdersiz bir grup ortalama 4-5 kere oturuyor ( aksilik çıkmazsa). buda ejderli ve ejdersiz arkadaşlar arasındaki farkı ortaya koyuyordur umarım.
grubumda öncelikle oyunculuğu iyi olan(tanıdık diye ararım), hasar yüksekliği (600+ elektrik hasarlı) sonrasında , ejderli kişileri arıyorum bırakta üçüncü sıraya koyduğumu seçme hakkım olsun değilmi ?
(eleştirinin dozunu aşmazsanız bu konu çok su götürür aksi taktirde küfür vs. gibi haddi aşan yazılarda konunun kapanması talebi herzaman parmaklarımızın ucunda ve inanın işe yarıyor...)
herkese saygılar.
Ezberbozan

http://www.dailymotion.com/video/xgsjx9_dikkat-kyrylmaz-her-turk-yzlesin_shortfilms
Az söz erin yüküdür, çok söz hayvanın yüküdür. Bilene bu söz yeter sende cevher var ise. (Yunus Emre)
GM Erdogan
07 Eyl 2010 00:42
Merhaba,
Sunucu içerisinde piyasa değişken bir yapıya sahiptir. Piyasanın kesin bilgilerinin edinilmesi imkansız olduğu için mümkün olan en net şekilde piyasaları takip edip, kullanıcılardan gelen bildirimleri dikkate alıyoruz. Sunucu piyasasındaki büyük boyutlu değişimleri sebepleri ile birlikte ikvdestek formundan bizlere bildirmeniz tüm kullanıcıların yararına olacaktır.
Teşekkürler.
orjinal link: viewtopic.php?f=46&t=36733
07 Eyl 2010 00:42
Merhaba,
Sunucu içerisinde piyasa değişken bir yapıya sahiptir. Piyasanın kesin bilgilerinin edinilmesi imkansız olduğu için mümkün olan en net şekilde piyasaları takip edip, kullanıcılardan gelen bildirimleri dikkate alıyoruz. Sunucu piyasasındaki büyük boyutlu değişimleri sebepleri ile birlikte ikvdestek formundan bizlere bildirmeniz tüm kullanıcıların yararına olacaktır.
Teşekkürler.
orjinal link: viewtopic.php?f=46&t=36733

http://www.dailymotion.com/video/xgsjx9_dikkat-kyrylmaz-her-turk-yzlesin_shortfilms
Az söz erin yüküdür, çok söz hayvanın yüküdür. Bilene bu söz yeter sende cevher var ise. (Yunus Emre)
- Elvetsizlerle
- İri Fare Avcısı
- Klan: Lodos
erdoğan ben bu konuyla deilde başka konularla ilgili devamlı mail gönderiyorum ikv desteğe ne bir cevap nede bir laf söz işitiyorum oyunda çok değişiklikler oldu gerçekten bir mavi topazın 15ma satılması çok ama çok acayip eskiden sadece 1 kadim pençem eksikti 85m a üretiyordum ejderi şuan 250m a bile üretemiyoruz aradaki farka bak???? nese Fizikxbozan sana gelelim bende 670 elektirik hasarı var adama diorum illaki ejderlimi olcdak elektirk hasarım 670 diorum yok illaki ejder yaw bu kadar öemkliyse bu ejder elementler eski halenine dönsün belki bizde rahatlıyıp üreticez şu silahı ama mavi kayanın tanesi 85m90m ilken asla üretilmez param olsa bile vermem şahsen ben ilk çıktığında yalan söylemiyorum tüm mazemeyi 85m a tmmladım sadece 1 kadim pençesi bulamadım die geri sattım malzemeleri ejdr yok die oyunu oynamıcaksak oyun zaten bu gidişle kan kaybedecek eminönü ejderliler ejdersizler olmak üzere 2 ye ayrıldı dahasımı var ??? bu konuuda yine yöneticiler aynışeyi dicek ikvdesteğe başvurun arkadaşımm ilgilenmiyorsunuz yoksa nedn buraya yazalım yaw yazık deilmi millete ben element saldırı takım dizdim bi ofansif dövüş ve defansiz dövüş çıkardınız 180m gitti varmı böle bişi başka bişi diemiyorum benim durumumda olan arkadaşlara allah kolaylık versin eminönü halkıda git gide bozuluyor... oyunda zaten bu gidişle kan kaybedicek emin olun ii forumlar

Realde bastıramadığımız , duygular güzel oyunumuzda yer almasın ne dersiniz ?????
Aynen Aynen .

Cahillerle Tartışmaya Girmeyin; Ben hiç yenemedim..
Büyücünün İrfanını Herkez Anlayamaz..
Byfuxmaqician (49)
dikkatini çekerim ben Ezberbozan ım konyalı fizikbozanx kimdir necidir bilgim yok dikkatli konuşki başkasınada cevap hakkı doğmasın..Elvetsizlerle yazdı: nese Fizikxbozan sana gelelim
Not : (O GM Erdoğan yazan benim Genel Etkileşimdeki bir konudan yaptığım alıntı yani GM Erdoğan henüz bu konuya yorum yapmadı kardeşim.)
Ezberbozan
Binyetmişbir

katılıyorum mavi topaz çok çıkmasına rağmen çok pahalı buna bir çözüm bulunmalı
''Bir kuzunun komuta ettiği bir arslanlar ordusu beni korkutmaz.
Ama aynı şeyi,bir arslan tarafından komuta edilen kuzu ordusu için söyleyemem...''
Büyük İskender
Ya bir yol bulacağız ya bir yol yapacağız
Hannibal
Ama aynı şeyi,bir arslan tarafından komuta edilen kuzu ordusu için söyleyemem...''
Büyük İskender
Ya bir yol bulacağız ya bir yol yapacağız
Hannibal
- nonameonur
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Sonuna kadar haklısın plusın yoksa şaheserin yoksa dert sin epem vardı saatım 30m şimdi 120 150m bune
mavi topaz 1m e çöpe atanlar vardı 15m mavi kaya pazarlıkla 35m alırdım 85 m anlamıyorum...
Selamlar...
Arkadaşlar Duyduguma Göre Yeni Bir Güncelleme Olacak Yeni Leveller Ve Şaheserler Hakkında... Şaheserler Şu Olacakmış Ejder'e 3 Mavı Kaya ısteyecegıne Artık 1 Tane isteyecekmiş Oyle Duydum...İnşallah Bu Guncelleme Gercekleşir Herkesın Elınde Artık Ejder olacak ve Haksızlık Olmayacak ve Herkes Sıqınak ve Miqrat yapabılecek...
Saygılarımla & İyi forumlar...
Arkadaşlar Duyduguma Göre Yeni Bir Güncelleme Olacak Yeni Leveller Ve Şaheserler Hakkında... Şaheserler Şu Olacakmış Ejder'e 3 Mavı Kaya ısteyecegıne Artık 1 Tane isteyecekmiş Oyle Duydum...İnşallah Bu Guncelleme Gercekleşir Herkesın Elınde Artık Ejder olacak ve Haksızlık Olmayacak ve Herkes Sıqınak ve Miqrat yapabılecek...
Saygılarımla & İyi forumlar...