EVET ARKADAŞLAR
satlık pant bulunur...
Bilge Cevo pant -44 lvl -60m ilgilenenlere duyrulur...!
HERCÜLES-TÜRKXŞİFA SATLIK BLGE CVO PANT
- kerim73
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
HERCÜLES-TÜRKXŞİFA SATLIK BLGE CVO PANT
KeRiMBeY [Büyücü] [Y2,M1]
KeRiMBeYII [Şifacı] [G3,Ş3]
- javmeliyon
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
Re: HERCÜLES-TÜRKXŞİFA SATLIK BLGE CVO PANT
Çaktırmayın 35 m e Aldı xD
Gerçek Savaş İsmet Bey Sinirlendiğinde Başlar Bu da Gerçek Kıyametin Başlangıcı Olacaktır...
Javmeliyonxemre/Gadioxcellat/İstanbulkıyameti
- kerim73
- FareAdam Düşmanı
35m ye aldım ama 65 m ye satmıştım aynı kişiye değerini bilmeyenler konuşmasın...
BİLGE CEVO PANT ÜRETİMİNDE
X2 İRİDYUM = 15M =30M
X3 MAVİ TOPAZ İSTİYOR 8M DEN= 24M
54M BEN 55M CİVARI SATIYORUM DİĞER MALZEMELER VE İŞÇİLİĞİ DÜŞÜNÜRSENİZ BAYA TUTAR YANİ DEĞERİNİN ALTINDA SATIYORUM...!
X2 İRİDYUM = 15M =30M
54M BEN 55M CİVARI SATIYORUM DİĞER MALZEMELER VE İŞÇİLİĞİ DÜŞÜNÜRSENİZ BAYA TUTAR YANİ DEĞERİNİN ALTINDA SATIYORUM...!
bendede bılqe * tek ıtem ceket war aynı madenlerden ıstıor sadece o cevrıye bu cevrıye deqıl 9om satıorum :mrgreen: :mrgreen:
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
- javmeliyon
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
Biliyorum Zaten Adam KalleşLk Yaptı Yoksa Ben alcaktım 2 saat oyunda olmayınca hemen satılmış :Skerim73 yazdı:35m ye aldım ama 65 m ye satmıştım aynı kişiye değerini bilmeyenler konuşmasın...
X2 İRİDYUM = 15M =30M
Gerçek Savaş İsmet Bey Sinirlendiğinde Başlar Bu da Gerçek Kıyametin Başlangıcı Olacaktır...
- kerim73
- FareAdam Düşmanı
Çocuk musun yha sen sazan gibi konuya atlıosun .... Yani her yerde mallığınızı belli etmek zorundasınız demi.KraToSs yazdı:bendede bılqe * tek ıtem ceket war aynı madenlerden ıstıor sadece o cevrıye bu cevrıye deqıl 9om satıorum :mrgreen: :mrgreen:
kerim73 yazdı:Çocuk musun yha sen sazan gibi konuya atlıosun .... Yani her yerde mallığınızı belli etmek zorundasınız demi.KraToSs yazdı:bendede bılqe * tek ıtem ceket war aynı madenlerden ıstıor sadece o cevrıye bu cevrıye deqıl 9om satıorum :mrgreen: :mrgreen:
Üretım okadar tutabılır ama sunucudada az sonuçta üretımıne okadar fazla bakmamak lazım sade Vadı Kobrası Kenevır Lıflı Eldıven Reçetesı çıktı 2 ırıdyum 3 mavı ıstıyor
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
- kerim73
- FareAdam Düşmanı
Bilge cevo pant ı üretmek isteyen çok ama masrafı da çok üretemiorlar Bilge ceket i kim üretmek ister ? Vadi kobrası itemi kim üretmek ister? sormak lazım kend i kendimize ?