şifre değiştirme ile ilgili sorun
şifre değiştirme ile ilgili sorun
arkadaşlar önceki şifrenizi bilmeden yeni bir şifreyi nasıl oluştururum?
Re: şifre değiştirme ile ilgili sorun
ikv oyununu aç gelen ekranda sunucunu seç başla butonunu tıkla hesap bilgilerinin bulunduğu ekranda şifremi unuttum butonu var yönlendirmeleri takip et bu şekilde yeni bir şifre edinebilirsin. İyi forumlar
Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?
D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları
en az elli kere denedim mail adresime ileti gelmiyo
http://www.istanbuloyun.com/support.aspx bildirim tipini "üyelik" seçerek formu doldurun açıklamayla birlikte gönderin. İyi forumlar
Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?
D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları
ttnet üyelerine olmuyo
bareis yazdı:ttnet üyelerine olmuyo
Merhaba,
TTnet ile alakalı sorunlarınızı çağrı merkezi aracılığı ile çözümleyebilirsiniz.
Çağrı Merkezi Telefon : 444 0 375
Sevgilerimle,
Sorrow
TTNET Üyeliğime ait şifremi unuttum / yitirdim ne yapmalıyım?
TTNET Oyun üyeliklerinin şifre desteği İKV Destek Takımı tarafından verilmemektedir. Bu yüzden TTNET Oyun şifre hatırlatma seçeneği yada TTNET Çağrı Merkezi aracılığı ile TTNET Oyun şifrenizi alabilirsiniz. Masaüstünde yer alan İKV kısa yolundan oyunu çalıştırınız. Üyelik tipini TTNET olarak seçiniz ve OYNA 'ya tıklayınız.
Gelen giriş ekranından; Şifremi unuttum seçeneğini seçiniz. E postanızı giriniz. Şifreniz E postanıza gönderilecektir. Ayrıca 444 0 375'i 7/24 arayarak şifrenizi TTNET Çağrı Merkezi'nden talep edebilirsiniz. Müşteri temsilcisi TTNET ADSL sahibinden TTNET ADSL bilgilerinizi isteyeceğinden TTNET ADSL sahibi ve abonelik bilgilerinin hazır bulundurulması gereklidir.
TTNET Oyun üyeliklerinin şifre desteği İKV Destek Takımı tarafından verilmemektedir. Bu yüzden TTNET Oyun şifre hatırlatma seçeneği yada TTNET Çağrı Merkezi aracılığı ile TTNET Oyun şifrenizi alabilirsiniz. Masaüstünde yer alan İKV kısa yolundan oyunu çalıştırınız. Üyelik tipini TTNET olarak seçiniz ve OYNA 'ya tıklayınız.
Gelen giriş ekranından; Şifremi unuttum seçeneğini seçiniz. E postanızı giriniz. Şifreniz E postanıza gönderilecektir. Ayrıca 444 0 375'i 7/24 arayarak şifrenizi TTNET Çağrı Merkezi'nden talep edebilirsiniz. Müşteri temsilcisi TTNET ADSL sahibinden TTNET ADSL bilgilerinizi isteyeceğinden TTNET ADSL sahibi ve abonelik bilgilerinin hazır bulundurulması gereklidir.
- tahinci
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Merhaba ,Nocomment yazdı:TTNET Üyeliğime ait şifremi unuttum / yitirdim ne yapmalıyım?
Konuya kulak misafiri oldum. Birşey sormak istiyorum. Benim TTnet üyelik şifrem çalındığında TTnet Çağrı Merkezini aradım ve bana oyunun yöneticileri ile alakalı olduğunu söylediler. Bu doğrumu ? Şifreyi ordan alamaz mıyım ?
Tek yol İNCİ 
- Antikaxkiller
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Mail adresinden yeni şifreni AlABilirsin.. İyi forumlar
SaGoPa KaJMeRR
Ben Az Konuşurum,Sen Çok Anla
Her Lafa Vericek Cevabım Vardır,Ama önce lafa bakarım Lafmı Diye,Sonra Söylene Bakarım Adammı Diye.
14 yâSındâ bâSLâdı hâyâTım TôvßéyLé KâpLı Tûm qûnâhLâRım
Ben Az Konuşurum,Sen Çok Anla
Her Lafa Vericek Cevabım Vardır,Ama önce lafa bakarım Lafmı Diye,Sonra Söylene Bakarım Adammı Diye.
14 yâSındâ bâSLâdı hâyâTım TôvßéyLé KâpLı Tûm qûnâhLâRım