Şimdiye kadar seni görmezden geliyordum umursamıyordum çünkü zihinsel özürlü olduğunu söylemişlerdi bana bende rahatsızlığın nedeni ile ses etmiyordum ama artık haddini aştınn ben bir Organizasyon düzenliyorum sen gelip aklınca laf vurmaya çalışıyorsun ulan geri zekalı sen kimsin bana laf vuruyorsun senin bu oyunu öğrendiklerine biz Reislik ustalık ettik lafını bile etmedik ve onların hatrı için seni görmezden geldik hatalarını ama haddini aştın bu fırçayı hak ettin
Senin mazin ne ki ? yada çevrende seni pohpohlayanların mazisi ne ki ?
Senide etrafında seni dolduruşa getirip kullananların çoğunuda zamanında loncadan atmıştım herkes hak ettiği yerde olur sizinkide öyle oldu hak edemediğiniz layık olamadığınız yerde kalabiliceğinizi mi sandınız ? bunlar basit konular sizin gibi hak edemeyen bir çok kişi bunu yaşadı Kurt Olmak Tılsımda Ayrıcalıktır ve siz buna layik olamamıştınız benim gözümde attım gitti konu kapandı ama görüyorum ki sen yada senin gibilerin gözünde kapanmamış fotoğraftada belirttiğin gibi ve ondan bir iki saat öncede aynısını yapmaya çalıştığın gibi kuyruk acısı derin ...
İtemle parayla hava atmaya çalışıyorsun geri zekalı kime hava attığını sanıyorsun senin hava attığın kadarını biz eşimize dotumuza armağan ediyoruz ki oların dostluğudur paha biçilemeyen 10 kadim pençesi yansıtıp hava atmaya çalışıcağına bi otur başını ellerinin arasına al bakalım nasıl elde edebildiniz o pençeleri ? hatta senin poh poh layanları göreve götürmüyorum diye sıf görev yapabilmek için char kastıklarını gruplara girmeye çalışıp görevini yapıp bana olan borcunu ödemeye çalıştıklarınıda bilirim ben bunları umursamadıkça siz kim oluyorsunuzda bana laf sokmaya çalışabiliyorsunuz bi dönün mazinize bakın ellerinizde ki şaheserlerle insanlara hava atmadan önce onları nasıl elde edebildik bir düşünün
Laf attığın Kurt'un Tür Milletinin simgesi olduğunu bilmeyecek kadar cahilmisin yoksa kuyruk acın milli duygularındanda mı üstün ? o laf geçmemiş olsa yine kayle almazdım seni ki ne işimiz olur çoluk çocukla itin değeri yok sahibinin hatrı var der geçerdim Duhanın hatrına ama sen kaşındın evlat bu sana son uyarım ya kendine gel adam ol yada bu işi ben yaparım ki bu hiç hoşuna gitmez ...
Xnfsx gel bakim içeri
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kurt
Xnfsx gel bakim içeri
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
Re: Xnfsx gel bakim içeri
banada hırsız diyordu lakin kimse inanmayınca kendi yalanında boğuldu
HİPHOPSTYLE
- Themaniack42
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Xnfsx gel bakim içeri
Forum Kuralları
.....................
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
.....................
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.