Nerdeyse hç bir gorevı alamıorm yardım
Nerdeyse hç bir gorevı alamıorm yardım
zıncır gorevlerını bılen yazsın gong felan hıç bırısnı yapamıorm hç kmse vermıor gorev nerde hata yptım acaba bırısı sylesın allah askına ayrıca 48 lwl lım dusnn daha lanetlı meranı fealn hıç bırısnı ypmadım
Re: Nerdeyse hç bir gorevı alamıorm yardım
20 Taşkanat , X , Bronz falan yapman lazım kardeşim. 
Pırasasapı (32)
Fareli avatarım cinsel içerik sebebiyle kaldırılmıştır.
Fareli avatarım cinsel içerik sebebiyle kaldırılmıştır.
onları yptım merana gırebılmk ıcın ypsını yptımkeskin11 yazdı:zıncır gorevlerını bılen yazsın gong felan hıç bırısnı yapamıorm hç kmse vermıor gorev nerde hata yptım acaba bırısı sylesın allah askına ayrıca 48 lwl lım dusnn daha lanetlı meranı fealn hıç bırısnı ypmadım
Bazı görevleri seviyem yettiği halde alamıyorum. Ne yapmalıyım?keskin11 yazdı:zıncır gorevlerını bılen yazsın gong felan hıç bırısnı yapamıorm hç kmse vermıor gorev nerde hata yptım acaba bırısı sylesın allah askına ayrıca 48 lwl lım dusnn daha lanetlı meranı fealn hıç bırısnı ypmadım
İKV'de kimi görevler zincir halinde işlenmektedir. Eğer bir görevi alamıyorsanız,Bu görevi almak için gerekli olan görevlerden birisini yapmamışsınız demektedir. Yapmanız gereken haritadaki görev veren karakterleri gezerek eksik bırakılan görevleri tamamlamaktır.
Eğer hiçbir karakterde görev bulamazsanız Mısır Çarşısı'nda Aktar Şevket'in yanında duran GB Anı'dan sunucu tarafından otomatik verildiği için silindikten sonra bir daha alınamayan görevlerinizi alınız.
Görev alınan karakterleri gezerken mühürlü kapıdan hemen geçince arkanıza bakıp orda bulunan domuzun adamı ilede konuşmanızı tavsiye ederim 
Hayat,fırtınanın geçmesini beklemek değildir ki !...
Yağmurda dans etmeyi becerebilmektir...
Yağmurda dans etmeyi becerebilmektir...