HAydi bismillah , beyler noluyonuz.Az relax yahu.
Süleyman , az sakinleş bi konuşalım.
Reis ve İbrahim kardeşim , lütfen bu konu her neyse daha fazla uzatılmasın.
Lütfen...
Oº°‘¨ нυηχℓση¢αѕι уєηı güη¢єℓ ѕαуƒαѕı (уєηι) ¨‘°ºO
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kurt
Re: Oº°‘¨ нυηχℓση¢αѕι уєηı güη¢єℓ ѕαуƒαѕı (уєηι) ¨‘°ºO
AlpAykan yazdı:HAydi bismillah , beyler noluyonuz.Az relax yahu.
Süleyman , az sakinleş bi konuşalım.
Reis ve İbrahim kardeşim , lütfen bu konu her neyse daha fazla uzatılmasın.
Lütfen...
Bizden yana sorun yok Alparslan kardeşim ama loncanızda bu şahısın davranışlarını ve hitap şekillerini gözden geçirmenizi öneririm . sayfanızd tartışma olmasını istemem ama sorunu yeni bir konu açıp dilegetirirse bu şahıs alıcağı cevap bellidir sayfada tartışm olmaması için bişi ayzmıyorum İyi Forumlar ...
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
Teşekkürler Onur kardeşim.Kabusxmaster yazdı:Hayırlı sahurlar,sofranızın bereketi bol olsun..
Aynı dileklerle , hayırlı sahurlar

Bu gece bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecesi.
Kulun Rabbine yakın olduğu gecelerin en önemlisi.
Kendisine dua edenleri geri çevirmeyen, günahları bağışlayan, her şeyi bilen, gören ve duyan ,
Yüce Allah tüm dualarımızı kabul etsin.
Tüm dostlarımın , tüm tılsım ahalisinin ve tüm islam aleminin KAdir gecesi mübarek olsun.
- hanixseviyordun
- İskele Babası
Ben Son Sözümü SöyLedim Bizden KurtLarx Loncasına Yardım Yok Ya Adam OlacakLar Yada Adam OlacakLar . Hunxdevlet Bize İnsanlık Lazım Hay.. DeGil Yarası Olana

Kah Cıkarım Gökyüzüne Seyrederim aLemi Kah İnerim Yer Yüzüne Seyreder aLem Benı..!
Kadir Geceniz Mübarek Olsun...

"Biz onu (Kur’an’ı) Kadir gecesinde indirdik. Kadir gecesinin ne olduğunu sen bilir misin? Kadir gecesi bin aydan hayırlıdır.. O gecede Rablerinin izniyle melekler ve Ruh (Cebrail) her iş için iner dururlar. O gece esenlik doludur. Tâ fecrin doğuşuna kadar."
“Allahü Teâlâ, Kadir gecesini ümmetime hediye etti, ondan önce kimseye vermedi.”
Peygamber Efendimiz, daha önceki ümmetlerden bin sene cihad eden insanları düşünüp, benim ümmetimin ömrü kısadır, az ibadet ederler diye üzülünce, Allahü Teâlâ, “Kadir gecesi senin ve ümmetinindir” buyurup Habibinin kalbini ferahlandırdı. Hem de Kadir gecesi, her Ramazan ayında gelir.
“Kadir gecesinde üç defa “La ilahe illallah” söyleyen müslümanın, birincisinde bütün günahları bağışlanır. İkincisinde Cehennemden kurtulur, üçüncüsünde Cennete girer.” [Tefsir-i Mugni]
Resulullah Efendimize kendisinden önceki insanların ömürlerinin ne kadar olduğu bildirilince, kendi ümmetinin ömürlerini kısa buldu, uzun ömürlü olan diğerlerinin işledikleri salih amelleri işleyemezler diye düşününce, Allahü Teâlâ Ona bin aydan hayırlı olan Kadir gecesini ihsan etti. (İ. Malik)
Resulullah Efendimiz, “Beni İsrail Peygamberlerinden 80 yıl Allahü Teâlâya ibadet eden oldu” buyurunca, Eshab-ı kiram hayret ettiler. Bunun üzerine Cebrail aleyhisselam gelip; “Ya Resulallah, senin ümmetin bu Peygamberlerin, 80 yıllık ibadetine şaşarlar. Allahü Teâlâ sana ondan iyisini gönderdi” diyerek, (Kadir gecesi, bin aydan hayırlıdır) mealindeki âyeti okudu. (Tefsir-i Mugni)

Kadir gecesi hakkındaki hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:
“Dört gecenin gündüzü de gecesi gibi faziletlidir. Allahü Teâlâ, o günlerde dua edenin isteğini geri çevirmez, onları mağfiret eder ve onlar bu günlerde bol ihsana nail olurlar. Bunlar, Kadir gecesi, Arefe gecesi, Berat gecesi, Cuma gecesi ve günleri.” [Deylemi]
“İnanarak ve sevabını Allahü Teâlâdan umarak, Kadir gecesini ihya edenin geçmiş günahları affolur.” [Buhari, Müslim]
“Kadir gecesinde, bir kere Kadir suresini okumak, başka zamanda Kur’an-ı kerimi hatim etmekten daha sevaptır. Kadir gecesinde bir tesbih (Sübhanallah), bir tahmid (Elhamdülillah), bir tehlil (Allahü ekber) söylemek yedi yüz bin tesbih, tahmid ve tehlilden kıymetlidir. Bu gece koyun sağımı müddeti kadar [az bir zaman] namaz kılmak, ibadet etmek, bir ay bütün geceleri sabaha kadar ibadetle geçirmekten daha kıymetlidir.” [Tefsir-i Mugni]

"Biz onu (Kur’an’ı) Kadir gecesinde indirdik. Kadir gecesinin ne olduğunu sen bilir misin? Kadir gecesi bin aydan hayırlıdır.. O gecede Rablerinin izniyle melekler ve Ruh (Cebrail) her iş için iner dururlar. O gece esenlik doludur. Tâ fecrin doğuşuna kadar."
“Allahü Teâlâ, Kadir gecesini ümmetime hediye etti, ondan önce kimseye vermedi.”
Peygamber Efendimiz, daha önceki ümmetlerden bin sene cihad eden insanları düşünüp, benim ümmetimin ömrü kısadır, az ibadet ederler diye üzülünce, Allahü Teâlâ, “Kadir gecesi senin ve ümmetinindir” buyurup Habibinin kalbini ferahlandırdı. Hem de Kadir gecesi, her Ramazan ayında gelir.
“Kadir gecesinde üç defa “La ilahe illallah” söyleyen müslümanın, birincisinde bütün günahları bağışlanır. İkincisinde Cehennemden kurtulur, üçüncüsünde Cennete girer.” [Tefsir-i Mugni]
Resulullah Efendimize kendisinden önceki insanların ömürlerinin ne kadar olduğu bildirilince, kendi ümmetinin ömürlerini kısa buldu, uzun ömürlü olan diğerlerinin işledikleri salih amelleri işleyemezler diye düşününce, Allahü Teâlâ Ona bin aydan hayırlı olan Kadir gecesini ihsan etti. (İ. Malik)
Resulullah Efendimiz, “Beni İsrail Peygamberlerinden 80 yıl Allahü Teâlâya ibadet eden oldu” buyurunca, Eshab-ı kiram hayret ettiler. Bunun üzerine Cebrail aleyhisselam gelip; “Ya Resulallah, senin ümmetin bu Peygamberlerin, 80 yıllık ibadetine şaşarlar. Allahü Teâlâ sana ondan iyisini gönderdi” diyerek, (Kadir gecesi, bin aydan hayırlıdır) mealindeki âyeti okudu. (Tefsir-i Mugni)

Kadir gecesi hakkındaki hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:
“Dört gecenin gündüzü de gecesi gibi faziletlidir. Allahü Teâlâ, o günlerde dua edenin isteğini geri çevirmez, onları mağfiret eder ve onlar bu günlerde bol ihsana nail olurlar. Bunlar, Kadir gecesi, Arefe gecesi, Berat gecesi, Cuma gecesi ve günleri.” [Deylemi]
“İnanarak ve sevabını Allahü Teâlâdan umarak, Kadir gecesini ihya edenin geçmiş günahları affolur.” [Buhari, Müslim]
“Kadir gecesinde, bir kere Kadir suresini okumak, başka zamanda Kur’an-ı kerimi hatim etmekten daha sevaptır. Kadir gecesinde bir tesbih (Sübhanallah), bir tahmid (Elhamdülillah), bir tehlil (Allahü ekber) söylemek yedi yüz bin tesbih, tahmid ve tehlilden kıymetlidir. Bu gece koyun sağımı müddeti kadar [az bir zaman] namaz kılmak, ibadet etmek, bir ay bütün geceleri sabaha kadar ibadetle geçirmekten daha kıymetlidir.” [Tefsir-i Mugni]

Kulaklar Duyduklarına, Gözler Gördüklerine İnanırlar!
-
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Arzın Çocukları
Böyle bir peşin hüküm vermen diğer arkadaşlarınıda yönlendirmen çok yanlış değil mi? Hun loncasında kendi loncamdaki arkadaşlarım kadar sevdiğim doslarım var onlarında beni benim onları sevdiği kadar sevdiğini biliyorum.. senin yaşadığın bir olay sebebi ile ihtiyaç duyduğumda onların benim yanımda olmayacaklarını hiç zannetmiyorum... emin ol ki onlar benden birşey istediğinde ben onlara yardım edicem... buna loncamda uyacaktır. buna adım gibi eminim. Sürü pisikolojisi zamanında bir çok takımı, loncayı hatta klanı zedeledi. sorunları bireysel olarak çözümlemeniz hepimizin yararına olacaktır. ben böyle bi konuşmanın aramızada geçmediğini varsayıyorum.. konuyla alakam olmasada bahsi geçen lonca adımın geçtiği loncadır. herkeze hayırlı kandiller. iyi geceler.hanixseviyordun yazdı:Ben Son Sözümü SöyLedim Bizden KurtLarx Loncasına Yardım Yok Ya Adam OlacakLar Yada Adam OlacakLar . Hunxdevlet Bize İnsanlık Lazım Hay.. DeGil Yarası Olana

{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
Kadriye kardeşim , sorun ne ise , ne olup bittiyse , elbet bir ortayol bulunur sulh sağlanıcaktır.Kurtlarxkadriye yazdı:Böyle bir peşin hüküm vermen diğer arkadaşlarınıda yönlendirmen çok yanlış değil mi? Hun loncasında kendi loncamdaki arkadaşlarım kadar sevdiğim doslarım var onlarında beni benim onları sevdiği kadar sevdiğini biliyorum.. senin yaşadığın bir olay sebebi ile ihtiyaç duyduğumda onların benim yanımda olmayacaklarını hiç zannetmiyorum... emin ol ki onlar benden birşey istediğinde ben onlara yardım edicem... buna loncamda uyacaktır. buna adım gibi eminim. Sürü pisikolojisi zamanında bir çok takımı, loncayı hatta klanı zedeledi. sorunları bireysel olarak çözümlemeniz hepimizin yararına olacaktır. ben böyle bi konuşmanın aramızada geçmediğini varsayıyorum.. konuyla alakam olmasada bahsi geçen lonca adımın geçtiği loncadır. herkeze hayırlı kandiller. iyi geceler.hanixseviyordun yazdı:Ben Son Sözümü SöyLedim Bizden KurtLarx Loncasına Yardım Yok Ya Adam OlacakLar Yada Adam OlacakLar . Hunxdevlet Bize İnsanlık Lazım Hay.. DeGil Yarası Olana
Sağlanması gerekir.
Umarım , bizler bir orta yol buluruz.
Kandil dileğin içinde ayrıca teşekkürler.
Sizlerede hayırlı geceler , Kadir geceniz mübarek olsun.
Sülo benı kızdırıyorsuN haklı olduN bir olayda dahıl bu şekil yaparak haksız duruma düşüyorsuN.. Tamam savaşa geldiN ben cagırdım deye nerden cagırdıysaM.. Adamlar sen kesılırken izledi bende ordaydıM kalktın laf yaptın değerMi sateN klanı düşüNen veya klandaşıM dıyorsa bir insankim olursa olsun yardım eder şahsen önümde bir arza dalsınlar karşımdakı lodos isterse can cıger arkadaşım olsuN dalıp kesmezsem Namertim.
ki sülo kurt loncasında bizim değerli DOstlarımız var bazılarını emın olku senın kadar bende kısıyoruM.. Neden Cünkü o lonca kurt Bir ifade bir simge Mizi taşıyoR. yakışmayaN insan lara kısıyoruM .. AMa kalkıp sen gibi burdan hüküm vermıyoruM... Ben gökcen ws kurtlardan dostlarım la aramı acmaM. böyle şart koşma sülo beni de delendirMe. kendi olayıNı loncaya dökme deriM.. yarın sabah sakin kadir gecesi hatrıNa iyi düşüN .sonra gel burdan gerekenı yap gerekirse özürüNü dile sana yakışaN buduR..
Lan lı lunlu konuşmazsanız seviniriM...
ki sülo kurt loncasında bizim değerli DOstlarımız var bazılarını emın olku senın kadar bende kısıyoruM.. Neden Cünkü o lonca kurt Bir ifade bir simge Mizi taşıyoR. yakışmayaN insan lara kısıyoruM .. AMa kalkıp sen gibi burdan hüküm vermıyoruM... Ben gökcen ws kurtlardan dostlarım la aramı acmaM. böyle şart koşma sülo beni de delendirMe. kendi olayıNı loncaya dökme deriM.. yarın sabah sakin kadir gecesi hatrıNa iyi düşüN .sonra gel burdan gerekenı yap gerekirse özürüNü dile sana yakışaN buduR..
ibrahimekim yazdı:lan sen değilmiydin savaşın ortasında lodoslar yüzünden arz klanıyla tartışan sonrada buyucunle lodos klanına gırıp de kesılınce bolgeden efelenen
Ayıp edıyorsun valla
Lan lı lunlu konuşmazsanız seviniriM...
Sunucu:TıLsım
Karekter:Savaşçı
KıLan:ArzınCocukLarı
Lonca:Hunx
Ayhilal ~~Çığlıkx ~~EMO~~
Şakağımdaki kansa,
O benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense,
Erkekçe ölüşümdür...
Şakağımdaki kansa,
O benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense,
Erkekçe ölüşümdür...
Kadir Geceniz Mübarek Olsun...İNŞALLAH dualarınız kabul oluR.. BeniM icinde dua ediN 
Böyle bir güzel gündde kalp kırmaya tartışamaya deyermi ya LütfeN yapmayınıZ ... GidiN dua edin hata beniM icinde ediN ki RahatlayıN gökcen beniM icin dua et hemşo 'M
Böyle bir güzel gündde kalp kırmaya tartışamaya deyermi ya LütfeN yapmayınıZ ... GidiN dua edin hata beniM icinde ediN ki RahatlayıN gökcen beniM icin dua et hemşo 'M
Sunucu:TıLsım
Şakağımdaki kansa,
O benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense,
Erkekçe ölüşümdür...