nese sen pazar günü unurma semih gilede söle iboyada söle işte bizim takıma söle
Oº°‘¨ нυηχℓση¢αѕι уєηı güη¢єℓ ѕαуƒαѕı (уєηι) ¨‘°ºO
Re: Oº°‘¨ нυηχℓση¢αѕι уєηı güη¢єℓ ѕαуƒαѕı (уєηι) ¨‘°ºO
sana azmı kırıkkale gösterecekler menzili en iyi 100 metredir başka yoktur onla keskin nişancı olursan sana bir A6 yada başka agır silah verirler poku yedin agırlıgından yegenim
nese sen pazar günü unurma semih gilede söle iboyada söle işte bizim takıma söle
- Nedenben
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: HUN
Hahaha Abı Super Yere Dustu Zaten Bu Cıkan Yerın Harıcı 3 Yerı BekLıyordum Isparta Izmır Manısa Ama CanakkaLe DedıLer Ama Ben Iyısınede Kotusunede Razıyım 

serdar çanakkalenin taşı topragı şehit kokar git iyice kokla topraklar hemde gerçek şehit kokar öle devlet şehiti degiller gidince anlarsın eger sıkışırsan duanı eksik bırakma şehitler seni duyarlar unutma
bu arada tüm gerçek ve Allah için topragı için vatanı için şehit olanları rahmetle anıyorum
bu arada tüm gerçek ve Allah için topragı için vatanı için şehit olanları rahmetle anıyorum
- Nedenben
- Yasemin'in Gözcüsü
#@!? Ama Serdar DıL aLı Abı Ben SemıhMuktedir yazdı:serdar çanakkalenin taşı topragı şehit kokar git iyice kokla topraklar hemde gerçek şehit kokar öle devlet şehiti degiller gidince anlarsın eger sıkışırsan duanı eksik bırakma şehitler seni duyarlar unutma

- senolmadan
- FareAdam Düşmanı
S A arkadaşlar işte başkanınızın düşünen kesimi bunları kesmeden önce 1 kere kenan 2 kere motor ve 1 kere düşünen en sona ama verdiği item yine malesefki madalya :mrgreen:
bu kesimler devam edecek taki loncamdaki herkese item düzene kadar hadin A E O hepiniz iyi geceler sizlere
başkan kaçar

bu kesimler devam edecek taki loncamdaki herkese item düzene kadar hadin A E O hepiniz iyi geceler sizlere
başkan kaçar

Hunxbaşkan

S.a Hayırlı Sabahlar Abilerim Aplalarım Kardeşlerim
Hunxonly'nin Yiğeni (YuSuF)
- Nedenben
- Yasemin'in Gözcüsü
Wowwwww Oda Iyısenolmadan yazdı:S A arkadaşlar işte başkanınızın düşünen kesimi bunları kesmeden önce 1 kere kenan 2 kere motor ve 1 kere düşünen en sona ama verdiği item yine malesefki madalya :mrgreen:
başkan kaçar

-
- Sahaf Yardımcısı
Hayırlı teskereler yawrum Siz yapın gelinde ben sizden sonra gidem 1 sene daha tecil ettircem ben . 
Hunxonly
Hunxonly
senolmadan yazdı:S A arkadaşlar işte başkanınızın düşünen kesimi bunları kesmeden önce 1 kere kenan 2 kere motor ve 1 kere düşünen en sona ama verdiği item yine malesefki madalya :mrgreen:
başkan kaçar
Kestik kesmesine ama ılk vuran kımse ölü olduğu için madalya bile alamadık
senolmadan yazdı:S A arkadaşlar işte başkanınızın düşünen kesimi bunları kesmeden önce 1 kere kenan 2 kere motor ve 1 kere düşünen en sona ama verdiği item yine malesefki madalya :mrgreen:
başkan kaçar
Kestik kesmesine ama ılk vuran kımse ölü olduğu için madalya bile alamadık