Hiçbir şey demiyorum . Demek ortada uğraşılan bir şey yok .
Sana gerçek hayatında başarılar diliyorum Meriç .
[FiaNNa Loncası] "Fianx"
- Fianxaspendos
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
Re: [FiaNNa Loncası] "Fianx"
...FianxAspendos...GENÇFENERBAHÇELİ...xAspendoSx...yaİSTİKLALyaÖLÜM
- Fianxaspendos
- Teşkilat Neferi
Zorunlu Bilgilendirme
Merhabalar sayın FiaNNa üyeleri ve takipçileri ,
Massacree yani Sedat arkadaşımızın MİT loncası ile bir bağlantı içerisinde bulunmasını kimse yanlış anlamasın diye yapmak zorundayız bu açıklamayı . Massacree nickli kardeşimiz şahsı adına Fian loncasında olmamasına rağmen , ağabeyinin oyuna girememesinden dolayı yani karakterini kasamayacağından ağabeyine kolaylık sağlamak amacıyla "Fianxmassacree" karakterini kasmıştır . Bu karakterin asıl sahibi ağabeyi olduğu için yani kendisi Fian olmadığı için istediği bir loncaya girebilir veya bağımsız oynayabilir(kendi tercihidir ) .
Fianna çatısı altında olan bir üyenin , başka hiçbir loncayla bağlantısı olamaz . Eğer bu bağlantı farkedilirse kişi ile loncamızın yolları ayrılır . UNUTMAYINIZ ..!
"dursunbeyli" nickli arkadaşımız ile FiaNNa'nın yolları önceden zaten ayrılmıştı .
Saygı ve sevgilerimizle ,
Fianna ...
Merhabalar sayın FiaNNa üyeleri ve takipçileri ,
Massacree yani Sedat arkadaşımızın MİT loncası ile bir bağlantı içerisinde bulunmasını kimse yanlış anlamasın diye yapmak zorundayız bu açıklamayı . Massacree nickli kardeşimiz şahsı adına Fian loncasında olmamasına rağmen , ağabeyinin oyuna girememesinden dolayı yani karakterini kasamayacağından ağabeyine kolaylık sağlamak amacıyla "Fianxmassacree" karakterini kasmıştır . Bu karakterin asıl sahibi ağabeyi olduğu için yani kendisi Fian olmadığı için istediği bir loncaya girebilir veya bağımsız oynayabilir(kendi tercihidir ) .
Fianna çatısı altında olan bir üyenin , başka hiçbir loncayla bağlantısı olamaz . Eğer bu bağlantı farkedilirse kişi ile loncamızın yolları ayrılır . UNUTMAYINIZ ..!
"dursunbeyli" nickli arkadaşımız ile FiaNNa'nın yolları önceden zaten ayrılmıştı .
Saygı ve sevgilerimizle ,
Fianna ...
- Fianxmeric
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
Fianna Loncasından Ayrılma Sebeplerinden Birni Söylemek istiyorum, Örenğin Arda Yani Aspendos, Söylesene bana Ne zaman oyuna veya msn girdiğinde Naber meriç Nasılsın gibi bi hal hatır sordun sürekli ben dedim diye hatırılıyorum, aldığım cevaplarda isteksiz yazılmış msjlara benziyordu. Ben bu loncada kendimi yanlız hissettim...
Arkamdan Konuşan Önümden Yesin :)
Türkiyemxriddler
XXXMERİÇXXX
Türkiyemxriddler
XXXMERİÇXXX
- Fianxaspendos
- Teşkilat Neferi
Bu konuda yanına alabilceğin birkaç kişi ile karşıma çık,seninle aynı fikri paylaşan ... Ben loncaya zarar veriyorum diyerek,bende ayrılcam loncadan .Fianxmeric yazdı:Fianna Loncasından Ayrılma Sebeplerinden Birni Söylemek istiyorum, Örenğin Arda Yani Aspendos, Söylesene bana Ne zaman oyuna veya msn girdiğinde Naber meriç Nasılsın gibi bi hal hatır sordun sürekli ben dedim diye hatırılıyorum, aldığım cevaplarda isteksiz yazılmış msjlara benziyordu. Ben bu loncada kendimi yanlız hissettim...
- Fianxaspendos
- Teşkilat Neferi
Gider ayak ; Çamur at izi kalsınFianxmeric yazdı:Fianna Loncasından Ayrılma Sebeplerinden Birni Söylemek istiyorum, Örenğin Arda Yani Aspendos, Söylesene bana Ne zaman oyuna veya msn girdiğinde Naber meriç Nasılsın gibi bi hal hatır sordun sürekli ben dedim diye hatırılıyorum, aldığım cevaplarda isteksiz yazılmış msjlara benziyordu. Ben bu loncada kendimi yanlız hissettim...
- Fianxaspendos
- Teşkilat Neferi
Fianna'dan ayrılmış arkadaşlar,lonca içinde sizlere gösterdiğim yumuşaklığı,bu loncayı terkettikten sonra göndermemi lütfen beklemeyiniz . Adamına göre muamele var bundan gayrı ...
- HatayLixHaSaNn
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Lodos
XXXMERİÇXXX senin bi yerlerinin havaya ulaşmasının sebebi ne ? Loncaya baş kaldırarak bi yere varamassın kimse sana hal , hatır sormak zorunda değil ..Sen nie karışıyosun diceksiniz tamam kabul ederim ama yorum yapmassamda içim gider
karizmax
Mafya Loncasında oLmayanLara iyi Davranın onLara ç000k yükLeniy0LaR

Apaçi StayLa aLayına Mafya

Apaçi StayLa aLayına Mafya

- Fianxmeric
- Salgın Koruyucusu
Öncelikle Şunu Belirteyim Lonca Sayfasına yazdığım Son msj dır bu, Ardanın bana sendemi yazıklar olsu ndemesinden sonra ben Loncadan ayrılma sebeblerinden biride onun olduğunu belirtmek için Slm Konusuna değindim. Havalanma konusuna gelince her kimsin bilmiylrum ama Atıştığım biri olmalsınki aramızda geçen lafa burnunu sokmuşsun. Loncaya Baş Kaldıran yok ben edebimle Loncadan ayrıldığımı söyledim. Ben Fian loncasındayken Verilen veya Alınan Selamdan Bahsediyorum. Loncadan ayrıldıktan sonra Bana Karşı TAvırlı olabilirler Haklılarda ben olsam Bende öyle yapardım. İyi Forumlar
Arkamdan Konuşan Önümden Yesin :)
Türkiyemxriddler
XXXMERİÇXXX
Türkiyemxriddler
XXXMERİÇXXX
illa herkes bi loncada durcak diye bi laf yok..
Herkez istediği loncaya girer ve cıkar kimsenin hayatına dokunamazsınız ve loncadan cıktı diye dışlıyamazsınız.
İyi forumlar
Herkez istediği loncaya girer ve cıkar kimsenin hayatına dokunamazsınız ve loncadan cıktı diye dışlıyamazsınız.
İyi forumlar
serisavaşcı Fianxserisavaşcı TsKxSeriSAVASCI TsKxDxTuğGeNeRaL TsKxHxINCA xINCAx
FİAN'A & TsK
FİAN'A & TsK
- FianxLeewoht
- FareAdam Düşmanı
Konuşmak için Konuşmayınız lütfen
kimse kimseyi zorla tutmuyor daha fazla bu konu hakkında yorum yapılmasın kalpler kırılmasın 
''Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol ''

FianxLeewoht

FianxLeewoht