[FiaNNa Loncası] "Fianx"

Beyaz Köşk sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
FianxLeewoht
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: [FiaNNa Loncası] "Fianx"

Mesaj gönderen FianxLeewoht »

GÜNCEL LİSTE

Fianxambulans
Fianxaspendos-----------------------Fianxaspendoss
Fianxartuğ--------------------------Fianxantrem
Fianxbdrobere-----------------------Fianxbordobere
Fianxbiomagic
Fianxbmuxina
Fianxdaybreaker
Fianxecel
Fianxhercomes
Fianxhalit
Fianxıncam
Fianxİphigeneia
Fianxkeremo-------------------------Fianxdederuhi
Fianxlazkopatt
Fianxleewoht
Fianxmafyaiso-----------------------Fianxbmafyaiso
Fianxmassacre
Fianxnenya
Fianxsnwmurderer
Fianxattention
Fianxawwa
Fianxbelladonna
Fianxcheester
Fianxdarkebola
Fianistihbarat:::::> O şimdi Asker
Fianxkamenitza
Fianxmassaker
Fianxmgg
Fianxsabotaj
Fianxnonstoper
Fianxoyungezer
Fianxpisiko
Fianxsessizliman
Fianxwitch

Güncel Listemiz ;)
''Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol ''

Resim

FianxLeewoht
Kullanıcı avatarı
Tskxgenelkrmay
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı

Mesaj gönderen Tskxgenelkrmay »

Merhaba;

Tüm Müslüman Kardeşlerimin KADİR GECESİ MUBAREK OLSUN...

Kusura bakmayın biraz geciktim.
ResimGeNeLKuRmAyBaŞKaN<>TsKxHxGeNeLKrMaY
BeTa KaRaKtErLeRi
<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt
Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.
Kullanıcı avatarı
Fianxaspendos
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Fianxaspendos »

Vandervaart yazdı:
Fianxaspendos yazdı:
Vandervaart yazdı:Loncanızın hayırlara vesile olması dileğimle..
Yanılmıyorsam kendine malzeme arayan birisin zira mesaj sayına bakınca onu anlıyorum .

Ayrıca belirtmek isterim ki yeni kurulmuşcasına muamele sergilediğin bu lonca KÖŞK'te kurulup ayakta kalmış İLK loncadır .
Lütfen bu konuya alakasız / saçma mesajlar yollama,kişiliğin hakkındaki bilgileri az çok profilinin alt kısmında bulunan uyarı sayısı gösteriyor zaten .

Hemen hemen her lonca sayfasına aynı mesajı yollamanın "mesaj sayısı"nı arttırma amacı güttüğü fikrindeyim .

İyi forumlar ...

Öncelikle fikrin için teşekkür ederim.=)

Amacım post kasmak olsa zaten Meran sunucusunda boş konular çoğunlukta olduğu için kasarım.Uyarı sayıma gelince bu 5 uyarıda hırsızlarla girmiş olduğum ikili diyologlar sonucunda oluşmuştur.İnan mesaj sayısını arttırmak istesem bu sayıda kalmazdım.Gelelim her loncaya yorumuma ;

Mesela bir kişi vardır bütün Loncalara Kandil Mesajı yollar ona post kasmak diyebilir misin ? Hayır.

Bende kendime alışkanlık edindiğim kurulan düzgün her loncaya ( DURUMU KONUMU FARKETMEZ ) hayırlı olsun dileklerimi sunma özelliğim vardır.Bundan da senin bu sözün için vazgeçmem.Son olarakta HAYIRLI OLSUN mesajı sana ALAKASIZ / SAÇMA geliyorsa bi piskoloğa görünsen iyi olur ;)
Demogoji olarak algılanmasını istemem ama yineliyorum ki KÖŞK'te kurulupta ayakta kalmayı başarmış ilk lonca olan FiaNNa loncasına yeni kurulmuşcasına bir mesaj yollamak mı mantıklı ?

"Loncanızın başarılarının devamını dilerim" denilebilir . Yada herhangi bir şekilde selam ve iyi dilek gönderilebilirdi . Tabii ki buna ben karışamam her kişinin kendi tercihidir lakin ben yolladığın/yolladığınız mesajın yanlış olduğunu belirtmek isterim . Belirtirken sert bir dil kullanmış olmamda benim özelliğimdir buna da kimse karışamaz .

Gel gelelim bu meselenin nereye varacağına ; muhtemelen bu söylediklerime ilişkin bir cevap gelecektir senden ve ardından benden ... Elbette kendini savunma hakkına sahipsin.

İyi forumlar dilerim ...
...FianxAspendos...GENÇFENERBAHÇELİ...xAspendoSx...yaİSTİKLALyaÖLÜM
Kullanıcı avatarı
Fianxmeric
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Fianxmeric »

Merhabalar, Bu gün Fianna Loncasından Ayrılmış bulunmaktayım. Yaklaşık 3 yıldır sizlerleydim, Üzerimde Çok Emeğiniz var ama ilerlemediğini fark ettim ve Ayrılmaya karar verdim. Hakkınızı Helal edin. Size Hayata Başarılar...
Arkamdan Konuşan Önümden Yesin :)

Türkiyemxriddler

XXXMERİÇXXX
Kullanıcı avatarı
Fianxaspendos
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Fianxaspendos »

Fianxmeric yazdı:Merhabalar, Bu gün Fianna Loncasından Ayrılmış bulunmaktayım. Yaklaşık 3 yıldır sizlerleydim, Üzerimde Çok Emeğiniz var ama ilerlemediğini fark ettim ve Ayrılmaya karar verdim. Hakkınızı Helal edin. Size Hayata Başarılar...
Hiç beklemezdim,sende yaptın ya biz boşuna uğraşıyomuşuz . Yazıklar olsun ...
...FianxAspendos...GENÇFENERBAHÇELİ...xAspendoSx...yaİSTİKLALyaÖLÜM
Kullanıcı avatarı
FianxLeewoht
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Ardacım her zaman derim gidene güle güle baş olma sevdası =) .

Resim

FianxLeewoht
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Vandervaart »

Fianxaspendos yazdı:
Vandervaart yazdı:
Fianxaspendos yazdı:
Vandervaart yazdı:Loncanızın hayırlara vesile olması dileğimle..
Yanılmıyorsam kendine malzeme arayan birisin zira mesaj sayına bakınca onu anlıyorum .

Ayrıca belirtmek isterim ki yeni kurulmuşcasına muamele sergilediğin bu lonca KÖŞK'te kurulup ayakta kalmış İLK loncadır .
Lütfen bu konuya alakasız / saçma mesajlar yollama,kişiliğin hakkındaki bilgileri az çok profilinin alt kısmında bulunan uyarı sayısı gösteriyor zaten .

Hemen hemen her lonca sayfasına aynı mesajı yollamanın "mesaj sayısı"nı arttırma amacı güttüğü fikrindeyim .

İyi forumlar ...

Öncelikle fikrin için teşekkür ederim.=)

Amacım post kasmak olsa zaten Meran sunucusunda boş konular çoğunlukta olduğu için kasarım.Uyarı sayıma gelince bu 5 uyarıda hırsızlarla girmiş olduğum ikili diyologlar sonucunda oluşmuştur.İnan mesaj sayısını arttırmak istesem bu sayıda kalmazdım.Gelelim her loncaya yorumuma ;

Mesela bir kişi vardır bütün Loncalara Kandil Mesajı yollar ona post kasmak diyebilir misin ? Hayır.

Bende kendime alışkanlık edindiğim kurulan düzgün her loncaya ( DURUMU KONUMU FARKETMEZ ) hayırlı olsun dileklerimi sunma özelliğim vardır.Bundan da senin bu sözün için vazgeçmem.Son olarakta HAYIRLI OLSUN mesajı sana ALAKASIZ / SAÇMA geliyorsa bi piskoloğa görünsen iyi olur ;)
Demogoji olarak algılanmasını istemem ama yineliyorum ki KÖŞK'te kurulupta ayakta kalmayı başarmış ilk lonca olan FiaNNa loncasına yeni kurulmuşcasına bir mesaj yollamak mı mantıklı ?

"Loncanızın başarılarının devamını dilerim" denilebilir . Yada herhangi bir şekilde selam ve iyi dilek gönderilebilirdi . Tabii ki buna ben karışamam her kişinin kendi tercihidir lakin ben yolladığın/yolladığınız mesajın yanlış olduğunu belirtmek isterim . Belirtirken sert bir dil kullanmış olmamda benim özelliğimdir buna da kimse karışamaz .

Gel gelelim bu meselenin nereye varacağına ; muhtemelen bu söylediklerime ilişkin bir cevap gelecektir senden ve ardından benden ... Elbette kendini savunma hakkına sahipsin.

İyi forumlar dilerim ...
İlk olarak şunu söyleyim ki ilk kurulan lonca olupta ayakta kalan lonca olduğunu bilme imkanım olmadığını sende biliyorsun bende biliyorum.Eğer bilmiş olsaydım ilk lonca olduğunu zaten o mesajı yollamazdım.Ama bu sefer uzatmadan yazıyorum.Lonca konusunun kirlenmesi kötü birşeydir.
Kullanıcı avatarı
Fianxmeric
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Fianxaspendos yazdı:
Fianxmeric yazdı:Merhabalar, Bu gün Fianna Loncasından Ayrılmış bulunmaktayım. Yaklaşık 3 yıldır sizlerleydim, Üzerimde Çok Emeğiniz var ama ilerlemediğini fark ettim ve Ayrılmaya karar verdim. Hakkınızı Helal edin. Size Hayata Başarılar...
Arda Bu konuda Fazla Konuşmıyacağım ama Şunu diyim "biz boşuna uğraşıyorus" demişisn ben ortada uğraşılan bişey görmüyorum.

Türkiyemxriddler

XXXMERİÇXXX
Kullanıcı avatarı
FianxLeewoht
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Fianxmeric yazdı:
Fianxaspendos yazdı:
Arda Bu konuda Fazla Konuşmıyacağım ama Şunu diyim "biz boşuna uğraşıyorus" demişisn ben ortada uğraşılan bişey görmüyorum.

Konuya daha fazla yazmaman dileği ile demekki biz boşuna uğraşmısız ;) . Giden gider Kalan saglar bızımdır ;) bu konu hakkında daha fazla konusmaya gerek yok =)

Resim

FianxLeewoht
Kullanıcı avatarı
Fianxmeric
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

FianxLeewoht yazdı:
Fianxmeric yazdı:
Fianxaspendos yazdı:

Konuya daha fazla yazmaman dileği ile demekki biz boşuna uğraşmısız ;) . Giden gider Kalan saglar bızımdır ;) bu konu hakkında daha fazla konusmaya gerek yok =)
Doğrudur Abim Giden Gider, Size Loncada Başarılar...

Türkiyemxriddler

XXXMERİÇXXX

“Lonca İletişim” sayfasına dön