yönetici arkadaşlardan cvp bekliyorum lütfen ...
yönetici arkadaşlardan cvp bekliyorum lütfen ...
arkadaşlar destek formundanda yazdım ben yanlışlıkla çantamdam yücelen ceekti attım geri verilme ihtimali varmı bilmiyom yönetici arkadaşlar cvp verirse sevinirim olay gününü satini ayzdım ayrıca
IıISINyORIıI IıIxSİNyORxIıI Gökxsinyor
-
Vandervaart
- Kadim Hidra Avcısı

- Sunucu: Meran
Re: yönetici arkadaşlardan cvp bekliyorum lütfen ...
Nadide ve Şaheserler geri alınabilir
-
Vandervaart
- Kadim Hidra Avcısı

Nadide ve Şaheser diyor görmüyormusun 
yazıyı tam oku ne görceksin bakVandervaart yazdı:Nadide ve Şaheser diyor görmüyormusun
Yeni Destek 2! Tüccar OOK'lara (işportacı, Halime Teyze vb) yanlışlıkla satmış olduğunuz nadide yada şaheser olmayan (örneğin çift efsunlu yada tek efsunlu bir eşya) eşyanızıda bizden geri talep edebilirsiniz. Bunun için yine destek formumuzdan oyun hatası bildirim tipini seçerek aşağıdaki bilgileri paylaşınız.
-
Vandervaart
- Kadim Hidra Avcısı

bilinmez yazdı:yazıyı tam oku ne görceksin bakVandervaart yazdı:Nadide ve Şaheser diyor görmüyormusun
Yeni Destek 2! Tüccar OOK'lara (işportacı, Halime Teyze vb) yanlışlıkla satmış olduğunuz nadide yada şaheser olmayan (örneğin çift efsunlu yada tek efsunlu bir eşya) eşyanızıda bizden geri talep edebilirsiniz. Bunun için yine destek formumuzdan oyun hatası bildirim tipini seçerek aşağıdaki bilgileri paylaşınız.
Onu okumamıştım özür dilerim
edirneli yazdı:arkadaşlar destek formundanda yazdım ben yanlışlıkla çantamdam yücelen ceekti attım geri verilme ihtimali varmı bilmiyom yönetici arkadaşlar cvp verirse sevinirim olay gününü satini ayzdım ayrıca
Eğer nadide veya şaheser harici eşyalarınızı yanlışlık ile OOK'lara satmışsanız bu konuda size destek verebiliriz. OOK'lara satılmadan yok edilen, yani silinen nadide yada şaheser olmayan eşyalar için bu tür bir destek verilememektedir.
Bilginize.
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
nedenini öqrenebilir miyiz? ne fark war arada?Erdogan yazdı:edirneli yazdı:arkadaşlar destek formundanda yazdım ben yanlışlıkla çantamdam yücelen ceekti attım geri verilme ihtimali varmı bilmiyom yönetici arkadaşlar cvp verirse sevinirim olay gününü satini ayzdım ayrıca
Eğer nadide veya şaheser harici eşyalarınızı yanlışlık ile OOK'lara satmışsanız bu konuda size destek verebiliriz. OOK'lara satılmadan yok edilen, yani silinen nadide yada şaheser olmayan eşyalar için bu tür bir destek verilememektedir.
Bilginize.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- Silahcix
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: İnferno Team
Muhtemelen veritabanına kaydı yapılmıyor ve oyuncunun talebi teyit edilemediğinden destek sağlanamıyordur diye tahmin ediyorum. OOK'lara satılan eşyalardan para alınıp ne satıldığı veritabanında belirtilen gün kadar muhafaza ediliyor sanırım..mitmet yazdı:nedenini öqrenebilir miyiz? ne fark war arada?Erdogan yazdı:edirneli yazdı:arkadaşlar destek formundanda yazdım ben yanlışlıkla çantamdam yücelen ceekti attım geri verilme ihtimali varmı bilmiyom yönetici arkadaşlar cvp verirse sevinirim olay gününü satini ayzdım ayrıca
Bilginize.