okullar açılıyor :D

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
XxXJoKeRXxX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Joker Ve Yandaşları

Re: okullar açılıyor :D

Mesaj gönderen XxXJoKeRXxX »

turkoxHAMSTER yazdı:Ben 16 yaşındayım.Lise 2. sınıfa geçtim.Eğer benden buyuk olup senden daha iyi oynuyorum diyen kişilerden en az 15 inden daha iyi oynamıyorsam ismim Furkan değil :) Zeka olarak soruyorsanız yarışmada yapabiliriz.

:arrow: Akıl yaşta değil baştadır sözünü inkar eden kişiye...
İçerik Silinmiştir.
Forum içirisinde kelimelerinizi biraz daha dikkali seçiniz lütfen...

Tahirbey
Toz pembe hayaller vardı tozunu çekdim kafa yaptı. [ Joker ] [Ucube ]

Pembeşєутαη ©

[Pembe Stayla] PEMBEYLE YAZDIM KENDİ TARZIMI YANSITSIN DİYE
;) ;) ;)
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Petcarar »

turkoxHAMSTER yazdı:Ben 16 yaşındayım.Lise 2. sınıfa geçtim.Eğer benden buyuk olup senden daha iyi oynuyorum diyen kişilerden en az 15 inden daha iyi oynamıyorsam ismim Furkan değil :) Zeka olarak soruyorsanız yarışmada yapabiliriz.

:arrow: Akıl yaşta değil baştadır sözünü inkar eden kişiye...
biyoloji kimya çalışır benden
Kullanıcı avatarı
karabatu14
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen karabatu14 »

Drowxauril yazdı:
Rescuer yazdı:Okula gittiğim için ve okulda senin almamış ve görmemiş olduğun bilgilere ulaştığım için çok mutluyum ve bu oyunu yaşına rağmen "büyük yaştaki" sözde adamlardan çok daha akıllı, terbiyeli ve ahlaklı oynayan kişiler var.Okullar açılıyor ve ben yine oyundayım, senin gibi düşünenlere inat, oyunumuzu kötü günlere sürükleyenlere inat.Sonuca bakacak olursak çok doğru söylemiş atalarımız...
YaLnIzKaLp yazdı:Akıl Yaşta Değil Baştadır.
mitmet yazdı:
çocukların kendilerini üste yükseltmek için kullandıkları bir söz..

Ve sen cahil herif !
Önce geçmşini öğren, biraz kültürünü geliştir, sonra gelip ben Türk'üm diye dolanma ortalıkta !
"Akıl yaşta değil, baştadır" bir ata sözüdür ve senin anlayamacağın kadar kapsamlı ve manalıdır !

Herkese iyi forumlar...
buna katılıyorum :)
kesinlikle katılıyorum çok güzel söylemişsin :) bu konuyu daha fazla güncel tutmayalım bence.
Cerkesxsavascısı&Ultraxlord&Exlxbxrxuxz&Birlikxelbruz
BEYAZKÖŞK
Kullanıcı avatarı
HakanbuscaTakent
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen HakanbuscaTakent »

karabatu14 yazdı:
Drowxauril yazdı:
Rescuer yazdı:Okula gittiğim için ve okulda senin almamış ve görmemiş olduğun bilgilere ulaştığım için çok mutluyum ve bu oyunu yaşına rağmen "büyük yaştaki" sözde adamlardan çok daha akıllı, terbiyeli ve ahlaklı oynayan kişiler var.Okullar açılıyor ve ben yine oyundayım, senin gibi düşünenlere inat, oyunumuzu kötü günlere sürükleyenlere inat.Sonuca bakacak olursak çok doğru söylemiş atalarımız...
mitmet yazdı:
çocukların kendilerini üste yükseltmek için kullandıkları bir söz..

Ve sen cahil herif !
Önce geçmşini öğren, biraz kültürünü geliştir, sonra gelip ben Türk'üm diye dolanma ortalıkta !

Rescurer arkadaşımın bu sözlerine karşı kendisini kutluyorum.Dediklerine verilecek en güzel cevabı vermiş konu kilit olsn
"Akıl yaşta değil, baştadır" bir ata sözüdür ve senin anlayamacağın kadar kapsamlı ve manalıdır !

Herkese iyi forumlar...
buna katılıyorum :)
kesinlikle katılıyorum çok güzel söylemişsin :) bu konuyu daha fazla güncel tutmayalım bence.
Resim
Kullanıcı avatarı
Quenable
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Quenable »

işte çocuk zihni diyorum başka bişey demiyorum :D bir çoğunuz oyunda ana bacı söversinız yan yana gelınce ağzınızı açamazsınız sizi klavye delikanlıları sizi :lol: :D yalansa yalan deyin lan okullar kapandı madenler hep dolu hırsızlık arttı küfür arttı .. okul zamanı nasıl biliyormusunuz 8-) sunucu boş rahat küfür eden velet yok herkes tanıdık özellikle madenler boş :D menekşe elması bile 18 m yaptı çocuklar sancakta :D :D :mrgreen: :mrgreen:
Su gelir lüle lüle
Yar gelir güle güle
Karanlık yerlerde
selam verme behlüle
Kullanıcı avatarı
KIZILBEY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: İlk ve Son

Mesaj gönderen KIZILBEY »

Forum Kuralları
...
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
...

Konu kapatılmıştır.
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön