Yalan olmasın 3.5 sene civarı idi mynette haberleri okuyordum 1 ara altta istanbul kıyamet vakti yazını gördüm halla halla olasılıklarmı die merak ettim açtıgımda 1 oyunun beta sı ile karşılastım.ben oyuna basladıgım vakit oyunda en fazla50 kişi ya vardı ya yoktu ama hepimiz birbirimizi hatırlarız.Şifresini unuttugum kendimce efsane çarım ilk çarımdır aFFeTMeMuLa Adlı karakter idi. Basladıgım sunucuda devam etttim yeni sunucular açıldı kaymadım:) suan Eminönüdeim 3.5 4 yıldan beri.
Eski karakterlerim,
BaTMaNLı
XxXBaTMaNLıxXx
xXBaTMaNLıXx
İstanbul Kıyamet Vakti'ne Nasıl Başladınız ?
- JuSTLoV
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Wan Te D
Re: İstanbul Kıyamet Vakti'ne Nasıl Başladınız ?
JuSTLoV{e}
Kusursuz AŞK

Kusursuz AŞK

- Theanswer3
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
mitmet yazdı:anti programları var bunun ikv yi engelle rasgele bir şifre koy "dfgfhjdksfh" gibiTheanswer3 yazdı:Vandervaart yazdı:O Güne lanet Olsun![]()
katılıyorum bağımlılık yarattı ve bırakamıyorum oyunubaşlar da zevkliydi artık hiç değil iğreniyorum ama yine de sigara gibi bağımlılığı var oynatıyor
![]()
![]()
ben bir keresinde öyle yapmıştım ama geri dönmek isteyince çok uğraştım :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
güzelmiş yöntem
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT
MERAN HAXBALL TEAM
2008 de akşama doğru oturuyoduk bi ark oyun buldum dedi merak ettim girdim fareleri felan gördüm sonra sevmeye başladım işteye arklarla her gün konusurduk bunu bulduk felan diye ben savaşı baya bi aramıştım en sonunda ben bulmuştum sonra mahalledeki arklar hep başladı öle işte 
Aynı durumGenius yazdı:Oyunu sınıftan bir arkadaşımız oynuyordu .. Ondan görerek bizde başladk . Ne zaman zor bi görev olsa okulu iple çekerdik ona görev sormak ıcın ..Ama sımdı bazı arkadaslarımızn bıze soracaığı hale geldık ...
MePoDer Üyesi :arrow: Ayık Olun 
______
MoZiLLa
______
______
ben oyun tam 2008 1 ocakta başladım yalanım olmasın
Yeimn ederim 3*5 arkada evde toplandık gece iki kişi ps3 oynarken ben yeşil örümcek kesiyorum tek hatırladığım bu yemin ederim
ama bilmiyodum sadece sağ tıklmayaı biliyodum 
MePoDer Üyesi :arrow: Ayık Olun 
______
MoZiLLa
______
______
Arkadaşlar iş yerinde bahsederken ben de aralarına katılıp öğrenmeye çalışmıştım
- basar2626
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Gladio
Kuzenimin arkadaşımın abisininden
Abisi kuzenimin arkadaşına öğretmiş o da kuzenime öğretmiş kuzenim de bana öğretti :mrgreen:
Başar(49)

Her zaman BAŞARılı olacaksın !
Büyücübaşar(49)
Eseslixkaldırmaz(49)

Her zaman BAŞARılı olacaksın !
Büyücübaşar(49)
Eseslixkaldırmaz(49)
2006 yılının hangi ayları hatırlamıyorum univdeyiz ve ev arkadasım bi kaç arkadasıyla gece gec saate kadar ders calıstı finallere hazırlanıyordu. knight onlineden yeni kurtulmustum. ve tek oynadıgım mynet te satranc tı. neyse o gece gec saatlere kadar calıstıkları için sabah uyanamayacaklarını saati duyamayacaklarını dusunduler.. ertesi gun okula gitmeyecegim için ben uyanık kalırım dedim. gozlerim kapanmaya baslayınca kahve yok diye kivi li oralet bile yapmıstım hatırlarım. o ara mynet te reklamını gordum ikv nin. alla alla dedim siteye girdim okudum.. ulan knight gibi dedim bi heyecanla indirdim oyunu kurdum.. oyuna girdigimde gunes aydınlanıyordu ve ben o kor agah beyin onundeydim..
Gizlenmiş İçerikGöster
MeRaK KeDiYi öLDüRüR
Ben İkv'ye aslında iki kere başladım
.Nasıl olur demeyin anlatayım.Yıl 2006 idi.O sıralar hiç unutmam BAttelefield2142 oynuyordum online(Hoş şimdide Battellfield Bad company 2 oynuyoz fazla değişme olmadı ama
)Mynet e Ea hesabımı aktifleştirmek için girdim orda İkv Açık betada yazıyordu.Hemen açtım TArihçe yi ve hikayeleri okudum(Konusu olmayan oyunlardan nefret ederim Metin 2 gibi)Çok ayrıntılı bir konusu olduğunu görünce hemen indirdim.Ama ne yazıkki indirirken Battlefield oynuyordum dosyaları bozuk indirmiş yüklemeye çalışıp yükleyemeyince bende bıraktım sildim gitti.
Sonra 2007 ocak ayında 39 lwl lerin reklamını gördüm baktım bi daha deneyeyim dedim ve indirdim bu sefer yüklendi ve gözlerimi AGahın karşısında açtım.
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon